fbpx

Ukrainan ja Venäjän välinen sota saattaa mietityttää ja ahdistaakin monia ja onhan se nyt kummallista, että nykypäivänä vielä tuollaisia asioita tapahtuu.

Tietysti sitä miettii, kuinka itse voisin tilannetta helpottaa ja ensimmäisenä tulee mieleen auttaa/ kuntouttaa noita mediassa näkyvissä olevia riitapukareita molemmin puolin. Kuitenkin, joka ikinen kerta kun olen tarkastellut asiaa esim. tutkimalla Putinia syvemmin, tulee järkähtämätön vastaus, että ei saa koskea.

No miksi ihmeessä ei saa? Onko se niin kova juttu, että olisin itse vaarassa? Ei, ei se niin mene, sillä asioitahan näytetään aina sen verran mihin kunkin omat rahkeet riittää.

Tuo asia näyttäisikin olevan koko ihmiskunnan kantilta tärkeä opin paikka. Kuten Esko Jalkanen aikoinaan sanoi, ihmisiä vedetään lokaan, jotta he itse oppisivat pyrkimään kohti hyvää. Uskoisin, että tästä on kyse.

No, jotain kuitenkin halusin tehdä. Asiaa täytyikin lähestyä laajemmasta näkökulmasta. Niinpä päädyin kuittaamaan ihmiskunnan ja tuon sodan välisiä karmavelkoja pois niin laajalti kuin on tarpeen ja sallittu. Tälle tuli vihreää valoa. Siinä sitten puhkuin ja puhisin omien Auttajieni kanssa.

Sitten tietysti kiinnosti, mitenkä tämä kuntoutus meni läpi. Otin laskennalliseksi lähtökohdaksi ennen kuntoutusta tilanteen, että karmavelkaa ihmiskunnalla oli 100%, jonka jälkeen tutkin montako prosenttia kuntoutuksen myötä siitä väheni. Tulos oli hiukan alle 0,1%, mutta jotain kuitenkin tapahtui.

Eihän tuo järin suurelta kuulosta, mutta hetken asiaa mietittyäni, kyllä se tällaisessa asiassa yhdelle maantallaajalle on.

Nyt kun ajatellaan, että Suomessa ja muuallakin maailmassa on henkistä voimaa omaavaa porukkaa, niin haastankin kaikki mukaan, joille tämä asia resonoi ja osuu omaan maailmankuvaan. Tässä yksi ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Keskity tuon sodan ratkaisemiseen ja sano mielessäsi tarkoituksella niin monta kertaa kuin hyvältä tuntuu:

”Kaikkea hyvää ihmiskunnan Venäjän ja Ukrainan sotaan liittyvään karmavelkaan, kiitos”.

Kun meitä on satoja tai jopa tuhansia, niin uskon, että saamme paljon hyvää aikaan. Ryhmässä meillä on paljon enemmän voimaa kuin yksin.

Jiri

Suositut julkaisut