fbpx

Matkalla kohti unelmiani

Outi2

Olen nyt siinä hetkessä elämässäni, että ne unelmat joita olen mielessäni elänyt ja toivonut toteutuvan, ovat muuttumassa todeksi. Pitkään ne olivat kaukaisia unelmia, ehkä haavekuvia joiden näin siintävän, mutta nimenomaan kuvia.

Kun katson nyt matkaani taaksepäin, sitä voisi kuvata kiikkulaudalla. Siihen saakka kunnes pääsin tuohon keskipisteeseen ja odotin laudan keinahtavan, unelmani olivat JOS. Ne olivat kuvia unelmista, toiveissa kyllä, mutta tuntuivat kovin etäisiltä.

Siinä kohtaa, kun pystyin alkamaan tuntea miltä tuntuu, kun elän tuota unelmaelämää, sain kuvan eläväksi. Minä olin siinä pääroolissa ja pystyin jo tuntemaan ja kokemaan millaista tuo toiveiden elämäni on. Huomasin että ajatukseni olivat muuttuneet jos-muodosta KUN-muotoon. Se unelmaelämä ei ollutkaan enää kaukaiselta tuntuvaa toiveajattelua.

Jokin minussa oli muuttunut. Entisestä suorittamisesta ja ylikuormittumisesta oli löytynyt väylä ulos. Se oli usko unelmiin, mutta ensin täytyi tiputtaa paljon vanhaa pois, jotta oli tilaa uudelle muodostua. Tiedän, vanha klisee ja hankala toteuttaa.

Mutta nämä eteeriset öljyt olivat onnistuneet tekemään muutoksen tunnepuolella ja siirtäneet sieltä pois esteitä, jotka olivat aiemmin olleet tielläni eteenpäin menemiselle. Kuin huomaamatta, unelmani saivat itselleen tarvittavan voiman ilmentyäkseen. En voisi olla onnellisempi tästä uudesta jota saan nyt elää. Ja kyse ei ole onnesta eikä tuurista, minä rakensin tämän ihan itse, nämä ihmeelliset öljyt ovat olleet siinä matkakumppaneitani. Vahvistaen ja tukien pala palalta sisäistä muutostani.

 

- Outi

Minun tarinani sisäisen rohkeuden löytämisestä

Kuuntele minun tarinani [2min 55sek] kuinka löysin rohkeuden mennä kohti unelmiani ja sain samalla paremman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kuin olisin osannut unelmoida.

Syttyikö sinunkin sisälläsi kipinä? Haluatko maksutta oppia lisää näiden eteerisisten öljyjen monipuolisista käyttötavoista ja vaikutuksista?

Ei ole oppimispaineita eikä velvoitteita. Ainoastaan mahdollisuus nähdä millaista hyvinvointi saattaisi parhaimmillaan olla.

Saat itsellesi ilmaiseksi myös käyttövalmiin StressAway -rollerin ja pääset nauttimaan sen rentouttavasta ja rauhoittavasta tuoksusta.

Tervetuloa tutustumaan!

1. Opi omassa tahdissasi Kurkkaus öljyihin -pikakurssilla.

2. Kuuntele nauhoitus öljytunnista (kesto 50 minuuttia)

Jokainen saa oppia omalla tyylillään!