fbpx

LÖYDÄ ROHKEUS OLLA OMA AITO ITSESI

Oletko väsynyt siihen, että et riitä muille tai itsellesi?

Tämän kurssin avulla opit kuinka eteeriset öljyt tukevat sinua muutosmatkalla löytämään sisäisen äänesi ja rohkeuden tehdä elämästäsi sellaisen jota haluat elää iloa pirskahdellen.

Eteeriset öljyt tukevat tunteita ja vahvistavat yhteyttä itseen. Kun omat toiveet tulevat esille ja sinulla on myös rohkeutta lähteä niitä toteuttamaan, olet matkalla kohti unelmiasi.

Olet sen arvoinen!

On aika löytää sisäinen äänesi

Uskoa siihen mitä olet

Löydä rohkeus olla oma aito itsesi -verkkokurssi

Muutama vuosi sitten en olisi uskonut, että:

Olen nyt siinä hetkessä elämässäni, että ne unelmat joita olen mielessäni elänyt ja toivonut toteutuvan, ovat muuttumassa todeksi, yksi kerrallaan. Jokin minussa on muuttunut. Entisestä suorittamisesta ja ylikuormittumisesta on löytynyt väylä ulos ja tilalle tuli luottamus siihen, että voin olla juuri sitä mitä haluan.

En voisi olla onnellisempi tästä uudesta jota saan nyt elää vihdoinkin aitona omana itsenäni. Ja kyse ei ole onnesta eikä tuurista, minä rakensin tämän ihan itse, nämä ihmeelliset öljyt ovat olleet siinä matkakumppaneitani. Vahvistaen ja tukien pala palalta sisäistä muutostani.

Olen Outi

Tiedätkö mitä…

…olin täysin jumissa itseni kanssa – isosti jumissa.

Tämä oli tilanteeni vielä reilut kaksi vuotta sitten.

Minulla oli unelmia ja toivekuvia tulevasta, mutta omat epäilykseni (jotka ovat osoittautuneet näin jälkikäteen ihan itsesabotaasiksi!) estivät minua ottamasta askelia niitä kohti.

Ne oman mielen epäilyt olivat niin vahvoja, etten antanut tilaa sisäiselle äänelleni vakuuttaa minua, että on aika alkaa elämään unelmieni elämää.

Kunnes nämä ihmeelliset eteeriset öljyt tulivat elämääni ja alkoivat tehdä määrätietoisesti töitä tunnepuolella purkaen omia uskomuksiani siitä mitä voin olla ja saavuttaa. Aloin nähdä selkeämmin kuin koskaan mitä haluan elämältäni ja kuinka elän sitä iloa pirskahdellen.

Minun tarinani

Haluatko kuulla tarinani siitä kuinka löysin merkityksen elämääni?

Tämän videon kautta pääset ottamaan pienen kurkkauksen kurssiin. Kerron oman tarinani miten minussa tapahtui muutos stressimöykystä merkityksellisen elämän löytäjäksi.

Miten muutos on mahdollinen?

Olen iloinen, että saan nyt opastaa jokaista sisäistä rohkeuttaan kaipaavaa öljyjen maailmaan ja tarjota saman mahdollisuuden muuttaa oman elämänsä kuin itse sain. Näyttää sen muutoksen joka on mahdollinen meille jokaiselle.

Tule mukaan kurssille!

Tämä muutos on mahdollinen jokaiselle.

"Löysin vuosia kateissa olleen ilon elämääni. Olen oppinut hyödyntämään eteerisiä öljyjä arjessani ilman, että minulla oli niistä aiempaa kokemusta."

Tuula M

"Elämäni on nykyään paljon kirkkaampaa ja selkeämpää. Uskallan myös rohkeasti tehdä päätöksiä ja luottaa siihen, että kaikki sujuu hyvin."

Jaana M

"Öljyt toivat rohkeuden olla aidosti se minä joka olen, tulin näkyväksi. Uskallan näyttää koko itseni. Ennen jäin myös helposti murehtimaan asioita. Olin tosi paljon kiinni siinä, että elin elämääni huolehtimisen kautta. Nykyisin murehtiminen ja huolehtiminen eivät saa enää minusta sellaista otetta mitä aikaisemmin. Myös odottamattomat muutokset menevät pehmeämmin, oleminen on lempeämpää itselleni."

Satu K

Tiesitkö, tämä kurssi on maksuton!

Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, se onnistuu helpoiten Instagramissa @polkuitseen

Tule mukaan kurssille!

Tämä muutos on mahdollinen jokaiselle.