fbpx

Matkalla kohti unelmia

Sain melkoisen ahaa-elämyksen.

Meillä oli öljytiimin tuotekoulutus, mutta ennen koulutuksen alkua vaihdettiin pienellä porukalla kuulumisia ja lopulta siinä hetkestä tulikin päivän suurin anti ja melkoinen henkilökohtainen oivallus.
 
Ja saman se taisi tehdä meille kaikille, koska jokaisella oli juttelun jälkeen kyyneleet silmissä ja piti tehdä lyhyt itsensä kasaaminen, että live-lähetyksessä näytti coolilta.
 
Meistä kaksi (minä toisena) totesi olevansa siinä hetkessä elämässä, että ne kuuluisat unelmat joita on tuolla mielessään elänyt ja toivonut toteutuvan, ovat nyt muuttumassa todeksi. Pitkään ne olivat kaukaisia unelmia, ehkä haavekuvia joiden näki siintävän, mutta nimenomaan kuvia.
 
Minulle helpoin tapa luoda on visualisoida. Kun katson matkaani, sitä voisi kuvata kiikkulaudalla. Niin kauan kuin pääsee tuhon keskipisteeseen ja odottaa laudan keinahtavan, unelmani olivat JOS, ne olivat kuvia unelmista, toiveissa kyllä, mutta tuntuivat kovin etäisiltä.
 
Siinä kohtaa, kun pystyin alkamaan tuntea miltä tuntuu, kun elän tuota unelmaelämää, sain kuvan eläväksi. Minä olin siinä pääroolissa ja pystyin jo tuntemaan ja kokemaan millaista tuo toiveiden elämä on. Huomasin että ajatukseni olivat muuttuneet jos-muodosta KUN-muotoon. Se ei ollutkaan enää kaukaiselta tuntuvaa toiveajattelua.
 
Ja ystäväni oli tehnyt tämän saman havainnon. Jokin meissä oli muuttunut. Entisestä suorittamisesta ja ylikuormittumisesta oli löytynyt väylä ulos. Se oli usko unelmiin, mutta ensin täytyi tiputtaa paljon vanhaa pois, jotta oli tilaa uudelle muodostua. Tiedän, vanha klisee ja hankala toteuttaa.
 

- Outi

Miten tuo muutos tapahtui

Jonkin muutoksen nuo eteeriset öljyt olivat saaneet meissä molemmissa aikaiseksi, että keskellä oravanpyörää pystyi vapautumaan suorittamisesta ja tekemään oikeasti tilaa sille unelman rakentumiselle.

Ja kun aloin tuota tilaa tekemään, huomasin että asiat alkoivat kuin itsestään järjestymään yksi kerrallaan. Ei tarvinnut olla ohjaksissa ja koettaa miettiä kaikkea valmiiksi vaan voisin sanoa, että universumi tuli avuksi ja alkoi järjestämään tetriksen palikoita paremmin kuin itse olisin niitä koskaan kyennyt paikoilleen laittamaan.

Rakennelma ei ole vielä valmis, mutta kun parhaillaan näen miten kauniisti se kerros kerrokselta asettuu paikoilleen, luotan täysin että siitä tulee parempi kuin olisin koskaan omassa mielessäni osannut kuvitella.

Apuväline, ei itsetarkoitus

Minua ja ystävääni yhdistävä tekijä oli eteeriset öljyt. Niiden vaikutus tunnepuoleen vapautti pois jotain vanhaa mikä piti paikallaan ja vapautti sisäisen lapsen luomaan uutta, kurkkaamaan sinne oranvanpyörän ulkopuolelle.

Ja nyt tulee se päivän hienoin hetki. Meistä kolmas sanoi, että hän on vielä siellä JOS-puolella, mutta saa uskoa kun kuuntelee meidän etenemistä sieltä samasta pisteestä ja hän näkee, että on mahdollista päästä sinne kun unelmat alkavat toteutua.

Voiko olla hienompaa tunnetta kuin kuulla, että on pystynyt antamaan toiselle toivoa ja uskoa jatkaa omaa matkaansa kohti unelmia. Ja tässä kohtaa koetimme pyyhkiä kyyneliä ja valmistautua kertomaan tuotteista, jotka kyllä ovat osa matkaa, mutta ei itsetarkoitus, kullanarvoinen apuväline kylläkin.

Haluatko mukaan matkalle?

Jos haluat kokea näiden eteeristen öljyjen tuoman muutoksen omaan elämääsi, lupaan auttaa, jakaa tietoa ja tutustuttaa öljyjen monipuoliseen käyttöön.

Lähetän sinulle postissa Aloittajan oppaan sekä sähköpostiisi opastusvideon heti asiakastilin avattuasi. Pääset heti oppimaan miten käyttää näitä öljyaarteita. Asiakastilin avaaminen ei velvoita mihinkään, ei ole jäsenyysmaksuja eikä ostopakkoa. Voit tilata mitä haluat, milloin haluat ja kuinka usein haluat.

Lupaan aina olla puhelinsoiton tai viestin päässä, jos sinulle tulee kysyttävää tai jokin askarruttaa. Yksin ei tarvitse jäädä ihmettelemään.

Olet lisäksi sydämellisesti tervetullut kaikkiin tiimin koulutuksiin oppimaan uutta ja kuulemaan kasvutarinoita. Ehkä tunnistat sieltä jonkun joka on astellut samanlaista kiikkulautaa pitkin kuin itse juuri kävelet ja on päässyt jo tuon keikahduskohdan toiselle puolelle.

TÄMÄ ONNISTUU JOKAISELTA

Öljyily on yksinkertaista

Hyödynnän eteeristen öljyjen vaikutuksia tuoksutellen, iholla ja ravintolisä-öljyjä myös sisäisesti.

Käyttöohje on yksinkertainen, yksi tippa öljyä riittää tuomaan toivotun vaikutuksen. Laitanpa pisaran diffuuseriin, iholle tai vesikannuun, yksi pisara riittää.

Kun laitan eteerisen öljyn iholle, laimennan se luonnonmukaiseen pohjaöljyyn. Laitan kämmenelle ensin sopivan määrä pohjaäljyä ja tipautan sekaan pisaran eteeristä öljyä, levitän iholle ja nautin vaikutuksesta.

Olipa kyse sitten väsyneistä lihaksista tai ihonhoidosta, niin tämän monimutkaisempaa se ei tosiaan ole.

Aamulla tipautan pisaran ravintolisäsuosituksen saanutta Sitruuna tai Appelsiini öljyä vesikannuun ja kroppa lähtee käyntiin.

Diffuuseriin valitsen tilanteeseen parhaiten sopivan öljyn. Iltaisin on hyvä laittaa pisara Laventelia rauhoittamaan nukkumaanmenoa ja kun kierrokset käy kiivaimmillaan, Stress Away puolestaan tuo rentoutta. Tuoksuvaikutuksen saan 20 sekunnin kulttua siitä kun tuoksu tavoittaa nenän hajureseptorit.

Öljyily ei ole tämän vaikeampaa. Valitsee vain hetkeen sopivan öljyn ja antaa mennä.

Haluatko mukaan matkalle muutokseen?

Jos tunnet, että haluat muutosta elämääsi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan öljymatkalle. Meidän öljytiimissä on jo kahdeksankymmentä matkalaista joista jokainen kuljemme omaa polkuamme, mutta kun vilkaisemme vierelle, siinä näkyy hymyilevät kannustavat kasvot valmiina opastamaan ja tukemaan milloin kukin apua tarvitsee.

Lähetä minulle viesti alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiin outi@elavienmaassa.fi, niin lähetän sinulle lisää tietoa näistä öljyistä ja ohjeet miten voit halutessasi aukaista asiakastilin ja tilata öljyjä itsellesi. Ja mielelläni opastan sinua eteenpäin myös puhelimessa, usein juttelemalla päätyy mielenkiintoisiin keskusteluihin jotka sähköpostikirjeenvaihdossa jäisi kokonaan väliin. Kerrothan minulle mikä on mieluisin tapa olla yhteydessä.

Lämpimin terveisin - Outi