fbpx

Matkalla kohti unelmia

Sain melkoisen ahaa-elämyksen.

Meillä oli öljytiimin tuotekoulutus, mutta ennen koulutuksen alkua vaihdettiin pienellä porukalla kuulumisia ja lopulta siinä hetkestä tulikin päivän suurin anti ja melkoinen henkilökohtainen oivallus.
 
Ja saman se taisi tehdä meille kaikille, koska jokaisella oli juttelun jälkeen kyyneleet silmissä ja piti tehdä nopea itsensä kasaaminen, että live-lähetyksessä näytti coolilta.
 
Meistä kaksi (minä toisena) totesi olevansa siinä hetkessä elämässä, että ne kuuluisat unelmat joita on tuolla mielessään elänyt ja toivonut toteutuvan, ovat nyt muuttumassa todeksi. Pitkään ne olivat kaukaisia unelmia, ehkä haavekuvia joiden näki siintävän, mutta nimenomaan kuvia.
 
Minulle helpoin tapa luoda on visualisoida. Kun katson matkaani, sitä voisi kuvata kiikkulaudalla. Niin kauan kuin pääsee tuhon keskipisteeseen ja odottaa laudan keinahtavan, unelmani olivat JOS, ne olivat kuvia unelmista, toiveissa kyllä, mutta tuntuivat kovin etäisiltä.
 
Siinä kohtaa, kun pystyin alkamaan tuntea miltä tuntuu, kun elän tuota unelmaelämää, sain kuvan eläväksi. Minä olin siinä pääroolissa ja pystyin jo tuntemaan ja kokemaan millaista tuo toiveiden elämä on. Huomasin että ajatukseni olivat muuttuneet jos-muodosta KUN-muotoon. Se ei ollutkaan enää kaukaiselta tuntuvaa toiveajattelua.
 
Ja ystäväni oli tehnyt tämän saman havainnon. Jokin meissä oli muuttunut. Entisestä suorittamisesta ja ylikuormittumisesta oli löytynyt väylä ulos. Se oli usko unelmiin, mutta ensin täytyi tiputtaa paljon vanhaa pois, jotta oli tilaa uudelle muodostua. Tiedän, vanha klisee ja hankala toteuttaa.
 

- Outi

Minun tarina – Miten löysin rohkeuden mennä kohti unelmiani ja sain samalla paremman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kuin olisin osannut unelmoida.

Pidän kaksi kertaa kuukaudessa ’Ytimekkäät Öljykutsut’ WhatsApp-ryhmässä. 7 päivän aikana laitan ryhmään lyhyitä 1-3 minuutin videoita joissa kerron öljyjen maailmasta. Saat  maksutta tutustua eteeristen öljyjen tarjoamaan hyvinvointiin omassa tahdissasi.

Ryhmä on olemassa tuon viikon ajan ja sitten se poistetaan.
Haluatko tulla mukaan oppimaan ilman paineita tai velvoitteita?
Ehkä sinäkin saat oivalluksen kuinka löydät rohkeuden mennä kohti unelmiasi ja saat samalla paremman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kuin olisit ehkä osannnut kuvitellakaan.
 
Lähetä alta viesti ja saat pian linkin jolla pääset mukaan seuraaville öljykutsuille. Kuulumisiin!

Miten tuo muutos tapahtui

Jonkin muutoksen nuo eteeriset öljyt olivat saaneet meissä molemmissa aikaiseksi, että keskellä oravanpyörää pystyi vapautumaan suorittamisesta ja tekemään oikeasti tilaa sille unelman rakentumiselle.

Ja kun aloin tuota tilaa tekemään, huomasin että asiat alkoivat kuin itsestään järjestymään yksi kerrallaan. Ei tarvinnut olla ohjaksissa ja koettaa miettiä kaikkea valmiiksi vaan voisin sanoa, että universumi tuli avuksi ja alkoi järjestämään tetriksen palikoita paremmin kuin itse olisin niitä koskaan kyennyt paikoilleen laittamaan.

Rakennelma ei ole vielä valmis, mutta kun parhaillaan näen miten kauniisti se kerros kerrokselta asettuu paikoilleen, luotan täysin että siitä tulee parempi kuin olisin koskaan omassa mielessäni osannut kuvitella.

Apuväline, ei itsetarkoitus

Minua ja ystävääni yhdistävä tekijä oli eteeriset öljyt. Niiden vaikutus tunnepuoleen vapautti pois jotain vanhaa mikä piti paikallaan ja vapautti sisäisen lapsen luomaan uutta, kurkkaamaan sinne oranvanpyörän ulkopuolelle.

Ja nyt tulee se päivän hienoin hetki. Meistä kolmas sanoi, että hän on vielä siellä JOS-puolella, mutta saa uskoa kun kuuntelee meidän etenemistä sieltä samasta pisteestä ja hän näkee, että on mahdollista päästä sinne kun unelmat alkavat toteutua.

Voiko olla hienompaa tunnetta kuin kuulla, että on pystynyt antamaan toiselle toivoa ja uskoa jatkaa omaa matkaansa kohti unelmia. Ja tässä kohtaa koetimme pyyhkiä kyyneliä ja valmistautua kertomaan tuotteista, jotka kyllä ovat osa matkaa, mutta ei itsetarkoitus, kullanarvoinen apuväline kylläkin.

Tervetuloa oppimaan!

Tule oppimaan omassa tahdissasi.

7 päivän aikana laitan ’Ytimekkäät Öljykutsut’ WhatsApp- ryhmään lyhyitä 1-3 minuutin videoita joissa kerron öljyjen maailmasta. Saat tutustua eteeristen öljyjen tarjoamaan hyvinvointiin omassa tahdissasi.

Ei ole oppimispaineita eikä velvoitteita. Ainoastaan mahdollisuus oivallukseen millaista hyvinvointi saattaisi parhaimmillaan olla.

Lähetä tästä viesti ja saat pian linkin jolla pääset mukaan seuraaville öljykutsuille. Kuulumisiin!