fbpx

HYVÄLLÄ

FIILIKSELLÄ

Tunnelman tuoja ja tunteiden tasaaja

Tiesitkö, että saat luotua kotiin helposti juuri haluamasi tunnelman puhtailla luonnonmukaisilla tuoksuilla?

Eteeriset öljyt vaikuttavat myös limbiseen järjestelmäämme, jonne muistot ja kokemamme tunteet ovat tallentuneina.

Jos minulta kysytään omia suosikkejani, niin vastaus on helppo:

Miten luonnon elävä energia houkuttelee esiin ilon ja onnellisuuden tunteen?

Young Livingin eteeriset öljyt ovat luonnon puhdasta voimaa, aitoa ja alkuperäistä elävää energiaa. On melkein mahdotonta pukea sanoiksi sitä mistä ne voimansa saavat, mutta yritän kuitenkin sen tässä tehdä.

Pohjustukseksi muutama sana bioenergiasta, elämänvoimasta.

Bioenergiasta käytetään Intiassa nimitystä prana, Kiinassa chi ja Japanissa qi. Se on luonnon voimanlähde ja voima, jota ilman elämä ei ole mahdollista.

Jokaisen perusterveen ihmisen ympärillä on pallomainen bioenergiakenttä, jonka halkaisija on noin kaksi metriä. Sen suuruus kertoo kehon terveydentilasta. Mitä pienempi tämä terveyskentäksikin kutsuttu suojapallo on, sitä alttiimpi keho on sairauksille. Pieni bioenergiakenttä on merkki siitä, ettei kehon puolustusjärjestelmä toimi kunnolla. Myös jokaisella kasvilla on bioenergiakenttä, jokaisella oman kokoisensa elinympäristöstä ja kasvatustavasta riippuen.

Tästä päästään siihen miksi kaikissa Young Livingin eteerisissä öljyissä on suuri elämänvoimakenttä jonka se välittää jokaiselle öljyn käyttäjälle.

Kun kasvi kasvaa itselleen parhaiten sopivassa luonnonmukaisessa maaperässä, se ottaa siitä itselleen kaikki tarvitsemansa alkuaineet juuri sopivassa suhteessa ja kasvu on luonnollista. Tällöin kasville rakentuu luontainen terve bioenergiakenttä ympärilleen.

Valitettavan moni yritys hakee väkilannoittamalla kasveille nopeampaa kasvua ja tuottavampaa satoa. Väkilannoitteilla kasville tuputetaan alkuaineita epäsuhtaisesti ja kasvusta tulee jokasuhteessa epätervettä, energiapuolelta tarkastellen kasvu vääristyy. Vaikka typpi kiihdyttääkin fyysistä kasvua, se tapahtuu kasvin terveyden kustannuksella, elämänvoimakenttä kutistuu olemattomiin.

Erityisen Young Livingista tekee se, että kaikilla sen maatiloilla kunnioitetaan luonnon alkuperäistä järjestystä, maaperän täytyy olla vielä puhtaampaa kuin mitä luomulaadulta vaaditaan ja kaikki rikkakasvit kitketään käsin eikä kasveja ruiskuteta torjunta-aineilla. Öljyjen tislaamisessa ei myöskään käytetä liuottimia.

Kaikki tämä tehdään luontoa kunnioittaen ja puhtaasti. Tässä yksinkertaisesti se salaisuus miksi jokaisella Young Livingin öljyllä on suuri bioenergiakenttä ympärillään ja se pystyy välittämään puhtaan informaationsa öljyn käyttäjän fyysisen, henkisen ja tunnekehon tueksi.

Otan kiitollisena, suurta kunnioitusta luontoa kohtaan tuntien, tämän voiman vastaan ja saan päivittäin kokea todeksi sen henkisen ja fyysisen voiman joka näissä öljyissä on.

Mutta miten se on mahdollista, kuinka luot mieluisan tunnelman kotiin ja vaikutat omiin tunteisiin?

Ei hätää, tämä on helppoa ja kuka vain oppii sen!

LAITA PISARA ETEERISTÄ ÖLJYÄ DIFFUUSERIIN JA...

TUOKSUTTELE!

AINOA ASIA JOKA SINUN TÄYTYY TEHDÄ, ON VALITA TUNNELMA TAI TUNNE JONKA HALUAT MUUTTAA.

Haluatko rentoutta ja rauhallisuutta iltaan vai keskittynyttä ilmapiiriä tärkeiden tehtävien hoitamiseen?

Ehkä viikonloppuna haluat vaan chillata ja olla stressaamatta.

Kulkeeko mukanasi pinttynyt tunne josta haluat eroon ja tilalle rentoutta ja keveyttä?

Opi maksutta!

Olen niin iloinen, että saan opastaa jokaista kotiinsa hyvää fiilistä kaipaavaa tai vanhan tunnekuorman alle jäänyttä ilon pilkahdusta odottavaa öljyjen maailmaan ja tarjota saman mahdollisuuden löytää rentous ja ilo elämäänsä kuin itse olen saanut. Näyttää sen muutoksen joka on mahdollinen meille jokaiselle.

Olen Outi

 Tiedätkö mitä…

…olin täysin jumissa itseni kanssa – isosti jumissa. Tämä oli tilanteeni vielä vuonna 2018.

Suoritin elämää, kaikkia sen osa-alueita; työtä, perhettä, harrastuksia.

Kunnes nämä ihmeelliset eteeriset öljyt tulivat elämääni ja aloin saada rentoutta kaikkeen tekemiseeni, löysin fiilistelyn, löysin itseni. Minulle alkoi selvitä mitä haluan elämältäni ja kuinka elän sitä iloa pirskahdellen.

Tule mukaan matkalle löytämään ilon pilkahdus ja rentous elämääsi sekä kotiisi juuri se tunnelma missä haluat elää.

"Löysin vuosia kateissa olleen ilon elämääni. Olen oppinut hyödyntämään eteerisiä öljyjä arjessani ilman, että minulla oli niistä aiempaa kokemusta."

Tuula M

"Elämäni on nykyään paljon kirkkaampaa ja selkeämpää. Uskallan myös rohkeasti tehdä päätöksiä ja luottaa siihen, että kaikki sujuu hyvin."

Jaana M

"Öljyt toivat rohkeuden olla aidosti se minä joka olen, tulin näkyväksi. Uskallan näyttää koko itseni. Ennen jäin myös helposti murehtimaan asioita. Olin tosi paljon kiinni siinä, että elin elämääni huolehtimisen kautta. Nykyisin murehtiminen ja huolehtiminen eivät saa enää minusta sellaista otetta mitä aikaisemmin. Myös odottamattomat muutokset menevät pehmeämmin, oleminen on lempeämpää itselleni."

Satu K

HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ -PIKAKURSSI

Onko sinusta koskaan tuntunut, että elämästäsi puuttuu jotain? Vaikka kuinka kovasti haluaisit iloita ja olla rento, sinusta tuntuu että arjen velvollisuudet vyöryvät ylitse.

Jos vastauksesi on Kyllä, niin maksuton Hyvällä fiiliksellä -verkkokurssi on sinulle.

Autan sinua oppimaan kuinka helposti voit luoda kotiisi juuri sen tunnelman mitä siihen hetkeen toivot: rentoutta, iloa, rauhallisuutta sekä väylän vahvistaa omaa intuitiotasi. Tämän jälkeen sinulla ei ole mitään ongelmaa ottaa tilanne haltuun ja nauttia hetkestä, elää omannäköistä elämääsi.

Esimakua kurssiin

Haluatko kurkata miltä kurssilla näyttää? Tässä salakurkkaus ensimmäiseen videoon…

Tule mukaan oppimaan!

En malta odottaa, että saat tämän maksuttoman kurssin käsiisi ja mahdollisuuden tuoda muutoksen elämääsi ❤️

Klikkaa Liity -nyt nappia ja kurssi tulee sähköpostiisi.

Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, se onnistuu helpoiten Instagramissa @polkuitseen