fbpx

Löysin uudenlaisen hyvinvoinnin puhtaasta luonnosta

Joskus tuntuu että kierrokset jää päälle enkä meinaa saada itseäni rauhoittumaan tai ärsyynnyn ja vaikka asian voisi antaa jo mennä ohi, niin tunnemylläkkä vaan jää vellomaan enkä meinaa päästä siitä irti.

Enpä olisi uskonut, että eteeriset öljyt tulisivat tarjoamaan tukeaan tällaisiin tilanteisiin ja auttaisivat palauttamaan tasapainon. Näin kuitenkin kävi.

Viherpiipertäjä minä ymmärsi, että kun kasvista saadaan talteen eteerinen öljy, siinä on tallessa kaikki tämän kasvin informaatio puhtaimmassa ja voimakkaimmassa muodossaan.

Onneksi minulla on ollut oppaana sekä ranskalaista että englantilaista aromaterapiaa opiskellut Laura Lindholm, joka osasi opastaa minut tiedon saloihin miksi ja miten nämä eteeriset öljyt vaikuttavat kehossani ja saavat nämä tervetulleet muutokset aikaan sekä tunnepuolen mylläköihin että fyysiseen tarpeeseen.

- Outi

TÄMÄ ONNISTUU JOKAISELTA

Öljyily on yksinkertaista

Hyödynnän eteeristen öljyjen vaikutuksia tuoksutellen, iholla ja ravintolisä-öljyjä myös sisäisesti.

Käyttöohje on yksinkertainen, yksi tippa öljyä riittää tuomaan toivotun vaikutuksen. Laitanpa pisaran diffuuseriin, iholle tai vesikannuun, yksi pisara riittää.

Kun laitan eteerisen öljyn iholle, laimennan se luonnonmukaiseen pohjaöljyyn. Esimerkiksi kookos-, jojoba-, argan-, viinirypäleensiemenöljy tai Young Livingin valmis pohjaöljysekoitus sopivat tähän loistavasti. Laitan kämmenelle ensin sopivan määrä pohjaäljyä ja tipautan sekaan pisaran eteeristä öljyä, levitän iholle ja nautin vaikutuksesta.

Olipa kyse sitten väsyneistä lihaksista tai ihonhoidosta, niin tämän monimutkaisempaa se ei tosiaan ole.

Aamulla tipautan pisaran ravintolisäsuosituksen saanutta Sitruuna tai Appelsiini öljyä vesikannuun ja kroppa lähtee käyntiin.

Diffuuseriin valitsen tilanteeseen parhaiten sopivan öljyn. Iltaisin on hyvä laittaa pisara Laventelia rauhoittamaan nukkumaanmenoa ja kun kierrokset käy kiivaimmillaan, Stress Away tuo rentoutta. Tuoksuvaikutuksen saan 20 sekunnin kulttua siitä kun tuoksu tavoittaa nenän hajureseptorit.

Öljyily ei ole tämän vaikeampaa. Valitsee vain hetkeen sopivan öljyn ja antaa mennä.

Lupaan pitää huolta jos tarvitset apua

Jos haluat kokea näiden eteeristen öljyjen tuoman muutoksen omaan elämääsi, lupaan auttaa, jakaa tietoa ja tutustuttaa öljyjen monipuoliseen käyttöön.

Lähetän sinulle postissa Aloittajan oppaan sekä sähköpostiisi opastusvideon heti asiakastilin avattuasi. Pääset heti oppimaan miten käyttää näitä öljyaarteita.

Lupaan aina olla puhelinsoiton tai viestin päässä, jos sinulle tulee kysyttävää tai jokin askarruttaa. Yksin ei tarvitse jäädä ihmettelemään.

Mitä öljyperheeseen kuuluminen tarkoittaa minulle

Young Livingin öljyistä minulle kertoi Laura Lindholm, joka on opiskellut Euroopassa sekä ranskalaista että englantilaista aromateriapiaa. Minä puolestani olen insinööri ja hörhö jolla ei olisi ollut aikaa käyttää vuosia noin monipuoliseen opiskeluun.

Siitä hetkestä lähtien, kun sanoin että tahdon tutustua näihin öljyihin, sain kaiken hänen tietämyksensä ja osaamisen käyttööni.

Sittemmin oma into on ollut opetella tuntemaan näitä öljyjä syvällisemmin, mutta edelleen osaamisessani olen valovuoden Lauraa jäljessä. Ja se on ok, minulle riittää että osaan tutkia näitä öljyjä yliaistillisesti näkymättömältä puolelta ja tiedän myös jo jonkin verran näistä ihmissilmilläkin katsottuna. Voin aina luottaa, että saan apua osaajilta kun minulle tulee kysymistä.

Yliaistillisesti tutkittuna asteikolla 1-10, jossa 10 tarkoittaa että tuote sopii täydellisesti, nämä menevät asteikon yli. Se on jotain sellaista mitä fyysisistä tuotteista löytyy äärimmäisen harvoin.

Kiitos Laura, kun kysyit minua mukaan öljymatkalle. Ja kiitos minulle, että kuuntelin intuitiotani ja lähdin tutustumaan näihin öljyihin.

Sinulle öljyperhe tarkoittaisi, että saisit sekä minut että Lauran öljyoppaiksesi. Aikamoinen määrä osaamista. Olet sydämellisesti tervetullut tähän perheeseen.

Miten aloittaa öljyily?

Tiesitkö?

Miten aloittaa öljyily?