fbpx

Jokainen koemme asioita omalla tavallamme, sama pätee myös miten huomaamme kehossamme ja olemuksessamme kuntoutuksen etenemisen. Olemme kiitollisia, että näin monet ovat rohkaistuneet jakamaan henkilökohtaisen kokemuksensa kuntoutuksesta myös muille.

Esteri

Olen kiinnostunut henkisen kuntouttajan polusta ja opiskeluni on vielä alkumetreillä. Itselläni oli koko vuosi 2023 varsin haastavaa aikaa jaksamisen kanssa ja joulukuussa huomasin puolisoni olevan jopa itseäni väsyneempi. 

Olemme olleet muutamissa samoissa tapahtumissa Outin ja Jirin kanssa ja oli ilo nähdä heidän mainos! Oli sanomattakin selvää, että halusin ostaa meille kuntoutuksen ja puhdistaa myös kotimme henkisistä rasitteista. 

Kuntoutuksen jälkeen saimme erittäin selkeän raportin kaikesta tehdystä puhdistuksesta ja mieheni olikin lähes loppuunpalamisen tilassa! 

Välittömästi tunsin oman oloni kirkastuvan ja se on pysynyt ❤️ ja mieheni on jälleen oma itsensä ❤️ Onneksi hoksasin pyytää apua! 

Olen myös ostanut puhdistukset tärkeille läheisillemme ja nyt on jännä seurata, miten vaikutukset alkavat näkymään heidän elämässään ❤️ 

Jatkopuhdistukset ostan myös, siihen asti, että omat taitoni karttuvat henkisenä kuntouttajana 🙏

Maija

Ennen kuntoutusta tuntui, että kannattelen koko maailman murheita harteillani. Tuntui, että minun on ohjattava läheisiäni oikeaan suuntaan, vaikka todellakin tiedän, että jokainen heistä on täysin kykenevä tekemään elämässään juuri itselleen oikeat ratkaisut juuri itselleen oikeaan aikaan. 

Olen ottanut isäni kuoleman jälkeen painolastikseni myös isäni kumppanin. Hänellä on kaksi omaa poikaa ja minä olen aina näytellyt sivuosaa heidän uusperhekuviossaan. Minulla oli joku painava velvollisuudentunto kysellä ”äitipuoleni” kuulumisia ja huomioida häntä myös muilla tavoin vaikka se ei tule minulta luonnostaan ja se vei minulta voimia ja aiheutti aina melkoisen tunteiden kirjon. Olen myös kokenut syyllisyyttä (tai tullut syyllistetyksi) saamastani isäni perinnöstä. 

Työskentelen asiantuntijana teollisuuden alalla ja koen ihmisten tärkeilyn ja keksityn kiireen ahdistavana. Kun paraskaan meistä ei ole korvaamaton ja maapallo jatkaa pyörimistään ja luonto elää ajallaan ihmisen aikatauluista piittaamatta.

Kotimme on vanha rintamamiestila. Tiedän siinä olleen paljon pahaa mieltä niin maan luovutuksessa kun evakoiden elämän polulla. Talon paikka on annettu evakoille tulevan tielinjauksen kohdalta, siis jo rakentaessa on ollut pelko, että talon yli rakennetaan iso tie. Voi ihmisten pahuutta. Talo kuitenkin edelleen on, tie menee muualla, evakoiden istuttamat suuret tammet suojaavat meitä vieläkin. Ilmapiiri on kuitenkin ollut painostava ja aiheuttanut tiedostamatonta levottomuutta. Välillä tuoksui marjakeitto ja lämmittämätön uuni antoi lämpöään, tämän huomasivat myös useat vieraat. Ajattelin, että muori siellä ja otin hänet hyvällä vastaan, hän tuntui hyvältä.

Kuntoutuksen jälkeen ilmapiiri kotona on seestynyt. Olen ensimmäistä kertaa jopa istuttanut kasvimaan. Ideat ja aikomukseni muuttuvat entistä useammin toiminnaksi. Olo on seesteisempi ja ajatus kirkas. Olen vahvemmin omien arvojeni takana ja tunnen olevani valmiimpi tekemään ratkaisuja, isojakin. Luottamus läheisteni harkintakykyyn ja turvassa pysymiseen on palautunut. Maailmanmurehtijan taakkani on helpottanut.

Henkimaailman läsnäolon jotenkin tiesinkin. Nuo piru, kirous ja menneisyyden asiat kyllä kinnostaisi vielä avata.

Se täytyy vielä sanoa, että minulle todella rakas ja läheinen sielu (eläin) siirtyi ihan äskettäin aineettomalle puolelle. Suru ja kaipuu on kuitenkin jotenkin taka-alalla ja päälimmäisenä tunteena jäi rakkaus.

Auringonkukka

Minulla alkoi viime syksyllä hankala ajanjakso itseni kanssa. Kaikki asiat olivat kyllä päällisin puolin kunnossa: olen terve, työssäkäyvä keski-ikäinen nainen, mutta pelot ja negatiivis-katkerat ajatukset pyörivät mieltäni päivästä toiseen.  

Kuntoutuksen jälkeen pari ensimmäistä viikkoa olivat todella hankalat. Tuntui, että voimat loppuvat täysin ja itkin paljon. Nyt huomaan, että olen saanut itseluottamusta ja tervettä itsetietoisuutta.

Haluan olla kohtelias kaikille, mutta minun ei tarvitse olla tekemisissä ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä eivätkä kunnioita minua. Enkä anna itselleni lupaa elää mennessä, toki se vaatii töitä ja ”negatiivis-katkerien” ajatusten mielen päältä heittämistä, mutta tällä hetkellä minulla on energiaa siihen.

Mukavaa kesää kaikille. Suosittelen lämpimästi kuntoutusta kaikille!

Mallu

Olin kärsinyt kuukausia, tai ehkä voidaan puhua vuosistakin, vetämättömästä olosta työpäivän jälkeen. Oikein mitään ei saanut aikaiseksi eikä jaksanut tehdä.

Kuntoutuksen jälkeen olen ollut selvästi energisempi; työpäivän jälkeen jaksaa vielä puuhailla monia asioita ennen nukkumaan menoa.

Mainitsin Jirille vielä kuntoutuksen jälkeen rahahuolista ja hän ystävällisesti putsaili talousasioita erikseen. Uskon että positiivisen energian lisääntyessä jaksaa pohtia ratkaisuja ongelmiin ja asiat alkavat pikku hiljaa sujua paremmin. Kiitos!

Ritu

Pitkään seuratessa ihmisten monenlaisia vastoinkäymisiä, tulee jossain vaiheessa mieleen miten voisin jotenkin helpottaa heidän tilannettaan ja sitten nousi muistikuva jostain kuntoutuksesta josta olin lukenut, ja sieltä se Elävien maassa sivuilta löytyi.

Tilasin kuntoutuksen ensin lähellä asuvalle ystävälle ja kun näin vaikutuksen – elämänilon palaamisen, toiveikkuuden ja uskon uuten päivään, kyllä kaikki järjestyy – huokasin helpotuksesta ja sain idean, jospa tilaisin helpotuksen myös kauempana asuville sisaruksilleni. Kun elämä joskus kohtelee kovin kourin menetysten ja sairauksien kanssa, kestää aikansa ennenkuin uusi olotila löytyy.

Niinpä tilasin heille kuntoutukset kertomatta mitään ja kuulostelin mitä tapahtuu.

Kuului leppoisia arkihommia ja humputtelumatkaa porukalla lähikaupunkiin sekä uusia suunnitelmia tulevaisuuteen. Kuulosti niin uskomattomalta, että suorastaan hirvitti. Eikä enää huokailua mistä löytäsi iloa elämäänsä!

Toinen sisko aloitti vihdoin raivauksen, joka oli viipynyt vuosikausia sekä uuden harrastuksen.

Pisti kyllä miettimään miten edullisesti ja vaivattomasti voisi antaa itselleen tai toiselle uuden alun toivon tilaamalla kuntoutuksen kaiken ylimääräisen lastin poistamiseksi josta ei ole edes tietoinen.

Tietysti siinä pikkuhiljaa kypsyi ajatus, miksi en soisi miehelleni mahdollisuutta uudistua jotenkin ja tilasin hänelle pidemmän kuntoutuksen ja minä siinä siivellä.

Joku vapauden tunne tuli ensin. Vuosien rutiinien ja riippuvuuden tuskastuttavaankin tunteeseen joku helpotuksen tunne, oli yht’äkkiä helppo sanoa, että katoppa ja yritäppä itse. Miehelläni on ollut tapana vuosia herätä ovikellon soittoon ja minä olen kuulemma töninyt häntä lukemattomia kertoja sikeästä unesta ylös varhaisina aamun tunteina. Eipä ole ollut herätyksiä sen jälkeen. Monesti niitä hämmästeltiin. On ollut tunne kuin me molemmat olisimme rauhoittuneet elämään hänen vammaisuutensa tottuneina. Eikä ihme kun se roina vainajia, pahaa silmää ym. ym. poistuu muusta henkisestä puhumattakaan.

Minun sisäinen maailmani on antanut ajattelemisen aihetta roppakaupalla ja unimaailma on muuttunut jotenkin helpommaksi. En nuku yhtäjaksoisesti, mutta syvempään ja rauhallisesti, uskon että se vielä tasaantuu.

Minusta tuntuu kuin olisin nyt jotenkin kokonaisempi, henki ja ruumis sulassa sovussa, ilmankos niitä elämisen riemun päiviä on tullut yllättäen. Lienee myös aika luopua vihdoinkin ajatuksesta ’oma apu paras apu’ ja ottaa oppiläksyksi ’pyydä niin sinulle annetaan’ ja katsoa miten elämäni muuttuu. Kumma miten vaikeaa se onkin pyytää, kuin ei uskoisi että minä ansaitsen.

On jäänyt huimasti ihmettelyä ja pohtimista tällaisen yliaistillisen auttamisen, lääketieteellisen ja lukemattomien muiden auttamismuotojen kesken. Jos minä koen tämän vaikuttavaksi, niin jokainenhan valitsee, kokeilee, kokee ja yllättyy tai ei ylläty.

Mielestäni tässä olen ollut tulevaisuuden auttamismuotoon tutustumassa.

Kanssakäyminen Jirin kanssa on ollut sydämellistä ja välittävää – yllättävää. Tunnen itseni siunatuksi ja uskon, että kuntoutuminen vielä jotenkin jatkuu molemmilla. Kiitos.

Johanna

Kuntoutuksesta on mennyt aikaa reilu kuukausi ja nyt pystyn selvemmin näkemään vaikutuksia.  Välittömästi tuli kevennys, kun häiriöitä lähti suuret määrät, näitä olin varmasti itsekin aiheuttanut. Sattui jotain hauskoja pieniä onnenpotkujakin. Ihmissuhdesoppa selkiytyi, ihan kuin iso voimia vievä Bermudan kolmio olisi purettu elämästä muutaman viikon aikana. Välillä kuntoutuksen jälkeenkin oli vaikeita tunnelmia ja  mörkkienergioita kimpussa, ilmeisesti omasta menneisyydestä nousevia… Pitemmällä tähtäimellä mielialani on kuitenkin noussut ja olen saanut uutta uskoa elämään. Neljästä mainitsemastani henkilöstä vastattavaa oli kolmelle, yksi oli halunnut tulla kuntoutukseen mukaan muuten vaan. 

Eira

Ensimmäisen kerran kokeiltuani Elävien maassa palvelua vaikutuin siitä, kuinka toimiva se oli. Huomasin vaikutukset heti saman tien ja kokemus oli vaikuttava! Tunsin heti kuinka olo keveni huomattavasti ja tuntui, että sain kuntoutuksen myötä uutta uskoa elämään ja siitä, että voin todella aloittaa jälleen elämäni uudelta ”puhtaammalta” pöydältä. Koska olin ollut uupunut aiemmin, tuntui että sain palvelusta myös lisää voimauttavaa energiaa joka auttoi elämääni eteenpäin siinä kohtaa.

Koska tämä ensimmäinen kokemus oli hyvin vaikuttava, olen sen jälkeen ottanut tälläisen kuntoutuksen aina silloin tällöin (noin kerran vuodessa), kun on tullut sellainen tunne ja olo, että sille on jälleen tarvetta. Voin lämpimästi suositella Outin ja Jirin palvelua! 

Marjo

Olin jo pitkän aikaa kärsinyt jatkuvasta väsymyksestä ja nuutuneesta olotilasta, johon ei tuntunut löytyvän kunnollista selitystä. Tunsin, että moni asia tuntui pysähtyvän kuin seinään. Erityisesti rakkauselämässä ja ihmissuhteissa vaikutti olevan jatkuvasti ongelmia; mikään ei vaan edennyt tai tuntunut hyvälle. Tajusin, että nyt tarvitsen apua ja aloin googlettamaan erilaisia vaihtoehtoja, kunnes löysin Elävien maassa-verkkosivuille. Tunsin heti, että kuntoutuksesta voisi olla minulle apua ja laitoin tilauksen eteenpäin. 

Unenlaatuni on parantunut ja en enää kärsi samalla tavalla väsymyksestä kuin ennen kuntoutusta. Oloni on paljon kevyempi ja tasapainoisempi. Näen asiat kirkkaammin ja koen itsevarmuuteni lisääntyneen. Ihmissuhteiden osalta tunnen enemmän luottamusta ja selkeyttä sen suhteen, millaisen kumppanin haluan vetää puoleeni. 

Kiitos Outille ja Jirille. Teette tärkeää työtä ❤️

Kiitollinen

Tunsin kotonani olon pelokkaaksi, aavistin jotakin olevan meillä myös mieheni ja minun lisäksi. Kuului välillä kolinaa, ovi kävi ja kuin joku tulisi sisään kylmän tuulahduksen kanssa (tämän havaitsi myös pari vierasta). Mieheni ollessa ruoanlaittopuuhissa liesituulettimen päältä putosi yllättäin suolasirote lattialle ym ym. Oloni oli uupunut. Muistan kun luin miehelleni Facesta Elävienmaassa-ryhmästä tietoja ja kokemuksia ääneen, korvani menivät kuin lukkoon, kuin joku olisi halunnut häiritä minua. 

Heti kun laitoin kuntoutuspyynnön, oloni virkistyi vaikka eihän sitä heti tehtykään. Yritin tunnustella, miltä se tuntuu myöhemmin, en saanut tuntumaa. Olimme lomareissulla, kun sitten luin kuntoutusraportin ja olihan se luettavaa! Vainajia, kummituksia ja kauhukokemuksia liittyi asuntoon, myös meissä oli kirouksia ym.  Kuitenkin palattuamme reissusta, koimme vielä jonkin asian olevan pielessä kodissamme: Lattian narahdus ja tuulahdus vielä sai miehelleni kylmät väreet, kun luuli minun olevan takanaan. Ilmoitin tästä Jirille, ja hän tsekkasi vielä tilanteen. Nyt tilanne on rauhoittunut ja oloni kevyt, emmekä ole huomanneet ”muita” asunnossamme. 

Sari -75

Minulla on keskivaikea masennus ja olen eronnut. Lapset ovat luonani vuoroviikoin ja perheeseemme kuuluu myös koira. Työelämässä olen tällä hetkellä sairauslomalla.

Oman itseni ulostuominen on ollut minulle haastavaa, huomaan piilottelevani itseä katseilta. Tietynlainen häpeän tunne on ollut nyt mukana. Semmoinen itseni alentaminen on kuulunut elämään. 

Huomaan kuntoutuksen aikana pikku hiljaa nostaneeni omia asoita etusijalle. Olotila on ollut ailahteleva, mutta enemmän semmosta eteenpäin menemistä mitä olenkin elämääni kaivannut. Olen huomannut, että kivojen asioiden lisääminen on tällä hetkellä teemana. Olen tutkiskellut itseä enemmän ja vähän haastanut itseä omien asoiden kanssa. 

Hoidon aikana tupakointi jäänyt. 

Mielenkiintoista tämä on ollut, vaikka isompia tuntemuksia ei ole oikeastaan tullut. Minulla on tuo mielialalääke vielä olemassa, joka ns. tasaa tunteita, niin uskon sen hiukan vievän kärkeä isommilta tunneaalloilta. 

Kysymyksiin joita lähetin kuntoutuksen jälkeen sain aina vastauksen.

Tiina

Aiemmin sekä omani että mieheni ja poikani pinna oli usein kireällä ja ilmapiiri kotona oli jollakin lailla tukkoinen. 

Kuntoutuksen aikana huomasin olevani todella herkillä ja itkin helposti pienistäkin asioista. 

Nyt kotona on taas tilaa hengittää. Ilmapiiri on leppoisampi ja keskustelemme asioista ilman että korotamme ääntä. Pinna on pidentynyt kaikilla ja olo on seesteisempi.

Taapertaja

Olen ollut henkisen kehityksen polulla jo muutamia vuosia. Mutta arki on kulunut työtä tehdessä, yrittäjänä työpäivät olivat pitkiä ja uupumus kolkutteli nurkan takana. Toiveet lisätä henkisyyttä arkeen tuntui kaukaiselta haaveelta. Universumi kuitenkin puuttui peliin ja mullisti kertaheitolla pelilaudan. Nyt on irtipäästetty kaikesta vanhasta, ja polku on avautunut uudella tavalla.

Kaikkihan pitäisi nyt olla kohdallaan. Ei stressiä eikä kiirettä, yöunet 8-10 tuntia. Mutta väsymystä ja saamattomuutta suunnattomasti. Vai olenko vain laiska, nyt kun ei tarvitse suorittaa? Ystävä  vinkkasi, että olenko tutkinut uuden taloni säteilyt? Kehotti tekemään tutkimuksen ja kertoi  Elävien Maassa- sivustosta. Teinkin tilauksen kuntoutuksesta siltä seisomalta. Kun tulokset tulivat, olin hämmästynyt, olin raahannut mukanani  uuteen kotiini  joukkueellisen vainajia ja taisi siellä jokunen jo odotella muuttoani. Olin tehnyt suojauksia säännöllisen epäsäännöllisesti, nyt päiväni alkaa suojauksen tekemisellä.

Kuntoutuksen jälkeen energiani kohosivat selkeästi ja olo on ollut kepeä. Energisyys on tuntunut kaikessa, myös henkisissä harjoituksissa ja hoidoissa. Suosittelen kuntoutuksia kaikille, etenkin jos tuntuu synkältä ja on matalissa energioissa. Haitallisten maasätelyiden poistosta minulla on kokemus jo vuosikymmeniä sitten. Tyttäremme rasitusastma saatiin hoidettua linjojen katkaisulla, piippua ei enää tarvittu.

Kristiina

Koin oloni oudon raskaaksi ja ilottomaksi, vaikka mitään syytä tähän ei ollut, asiat ovat elämässäni hyvin.

Olotila ei myöskään tuntunut keventyvän yhtään vaikka kuinka koetin tehdä itselleni mieluisia asioita jne. Päivät olivat tasaisen harmaita.

En tiedä tarkkaa kuntoutuksen ajankohtaa mutta tunsin sen vaikutukset: rintakehäni keveni, kuin jokin kummallinen painolasti olisi otettu päältäni pois.

Peruspositiivinen luonteeni alkoi taas tulla esille ja päivät saavat jälleen eri sävyjä, myös ilo alkoi jälleen löytyä.

Kokemus oli kaikin puolin hyvä ja rohkaiseva. Oli helpottavaa saada syitä tylsälle fiilikselleni.

Jenni

Tilasin kuntoutuksen kotiimme, kun pohdin, onko meillä maasäteilyä. Kotimme lähellä on räjäytelty maata viime vuonna. Kuntoutusraportti oli todella laaja ja kiitollisin mielin sitä katselin. Paljon oli kotonamme ja itsellä ylimääräistä, joka saatiin tässä vapautettua.

Poikamme vointi parani kuntoutuksen jälkeen. Hän on saanut vähemmän raivokohtauksia. Mieleeni tulikin aika jolloin muutimme tähän kotiin. Hän pelkäsi tulla sisälle. Jotain hän siis varmasti aisti.

Palvelu oli sydämellistä. Minulle jäi positiivinen kuva palvelusta, vaikka ei mikään kaiken parantava ihmesauva olekaan. Niin kuin ei mikään muukaan, vaan monien hyvien asioiden summa.

Wintergreen

Turbulenssia ja vastatuulta oli riittänyt jo jonkia aikaa, olin jo hiukan toivottomantuntuisessa vaiheessa. Ongelmien takaa löytyikin monenlaista häiriötä ja estettä, jotka poistettiin. Sain kuin uutta voimaa ja asiat lähtivät virtaamaan eteenpäin.

Kuntoutusta seuraavalla viikolla sainkin kaksi työtarjousta, joista minä/kohtalo valitsimme sen haasteellisemmalta tuntuvan. Oppimassa täällä ollaan… 🙂

Palautelomaketta on ollut mielenkiintoista lukea vielä jälkeenkin päin. Oman menneisyyden puhdistuminen ja varsinkin karmallisten vainajien löytyminen ovat isoja, merkityksellisiä asioita, elämää saa jatkaa puhtaammalta pöydältä.

Sacred Frankincense

Kiitos kuntoutuksesta ja siitä, että oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niinkuin silloin, kun siihen kotiin muutimme. Kuntoutus oli kyllä todella tarpeellinen.

Toinen asia, minkä juuri huomasin. Olen mökillä ja olemme olleet täällä jo reilun vuorokauden ja kuten kuntoutuspyynnössä sanoin, niin tunnen ja koen 2,5 vuotta sitten edesmenneen isäni täällä aina hyvin vahvasti. ”Näen” hänen tulevan aamukahville ja kuulen hänen sanansa ja äänenpainonsa. Tässä hetkessä siis huomasin, että en ole koko tänä aikana nyt tällä käynnillä tuntenut, enkä nähnyt häntä. Hetki sitten sanoin puolisolleni, että en ole käynyt tällä reissulla haudallakaan, eikä sekään tuonut näitä ennen olleita asioita sen enempää mieleen. Äsken muistin, että tämä palaute on kirjoittamatta ja silloin huomasin myös ajatella isää. Nyt on vaan rauhallinen tyyni olo ja kiitollisuus siitä, että isä on saateltu Valoon ja hänellä on kaikki hyvin Ei ole enää surua, vaan kiitollisuus ja rauha.

Kuntoutuksen jälkeen ilmoittauduin itsekin Jalkasen peruskurssille. Tämäkin on mielenkiintoista, että teidät tavattuani tämän tein, koska heidän sivuillaan olen käynyt jo aina silloin tällöin noin kymmenen vuoden ajan. Nyt oli aika ja saada lisää työkaluja omaan auttamistyöhön ja elämään. Kiitos, että sain teihin tutustua

Nainen 76

’Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa.’

Myös sisäisesti tuntui siltä, että jokin oli hiukan muuttunut; jonkinlaista uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa olisi helpompaa luoda omaa elämää helpommin ja keveämmin. Sisäistä olotilaa vaikeaa sanottaa täysin, mutta koin kuntoutuksen erittäin hyvänä kokemuksena ja olen suositellut sitä ystävillenikin!

Äiti

Tilasin kuntoutuksen sen jälkeen kun pojallani oli todettu adhd. Poika on aina kokenut tunteet isosti, riemu on suurta, mutta murheet kaatoivat maailman. Keskittymiskykyä ei ollut ja uusien asioiden ja taitojen opetteluun ei riittänyt intoa, kun mikään ei oikein sujunut. Niinpä vinkin saatuani ja Outin kanssa pitkän puhelun juteltuani ajattelin äitinä, että tätä on kokeiltava, ei tästä haittaakaan voi olla.

Ja ei todellakaan ollut haittaa! Pojan ympäriltä löytyi koko joukko vainajia ja kun tuo porukka oli autettu jatkamaan matkaansa, elo meillä muuttui ihan toisenlaiseksi.

Pojan keskittymiskyky parani, kun ympärille kertyneet häiriötekijät oli poistettu ja kuntoutuksen myötä pikkuhiljaa pojan asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat taas karttua, yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa. Pojan puheista hävisivät möröt ja muut mielikuvituksen piikkiin pistetyt hahmot ja tilalle tuli monta uutta oikeaa kaveria. Adhd-diagnoosia ei sentään kumottu, mutta äidin näkökulmasta ja varmasti pojankin, elämästä tuli paljon kevyempää ja helpompaa. Tunteet näytetään edelleen, mutta maailma ei enää kaadu.

Nina

Koin kuntoutuksen jälkeen aluksi todella voimakkaita fyysisiä puhdistusoireita kehossa; minun piti tanssia ja ravistella itseäni voimakkaasti. Olo oli melkein jopa hysteerisen iloinen ja riehakas, mutta myös uskomattoman kevyt ja vapautunut. Muutaman päivän jälkeen huomasin muutoksen myös keventyneessä ja paljon huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni.

Kevyt olo on jatkunut kuntoutuksen jälkeen pitkän aikaa, se tuntuu sekä henkisenä että fyysisenä. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä ”vetoa alaspäin”. Olen suositellut Elävien maassa -kuntoutuksia usealle ystävälleni ja tiedän myös heidän saaneen apua kuntoutuksesta!

Lintunen

Tunsin heti puhdistumisen kun kuntoutus aloitettiin, energiakenttäni tuntui todella kevyeltä ja suuri painolasti lähti harteilta.

Ensimmäinen viikko tuntui todella vuoristoratamaiselta, mutta alkoi helpottamaan toisen viikon kohdilla. Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikäänkuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa! Myös ystäväni autettiin eteenpäin ja tämä auttoi minuakin surun käsittelyssä. Sain kuntoutuksesta suurta apua moniin ongelmiini, suosittelen todella lämpimästi!

R.P.

Tilasin kuntouksen itselleni, koska tunsin kehoni tosi raskaaksi ja koin, että monet ihmiset ripustautuvat minuun eikä rajojen veto meinannut onnistua. Ensimmäiset päivät kuntoutuksen jälkeen keho tuntui aivan höyhenen kevyeltä ja tuntui, ettei ole huolen häivää mistään. Syvä rauhan tunne vallitsi kaikilla tasoilla. Aivan kuin olisin vapautunut ison taakan alta. Sittemmin olen oppinut pitämään rajoja todella paljon paremmin ja tuntuu, että en stressaa enää juuri mistään. Keho ei enää ole ihan höyhenen kevyt mutta huomattavasti kevyempi kuin ennen. Suosittelen lämpimästi!

S.N.

Kuntoutuksen jälkeen huomasin pian kuinka virkeä ja voimaantunut olotilani on. Kuin kehostakin olisi lähtenyt painoa kertaheitolla. Taakka oli pois…
Luonnossa näin luonnon uusin silmin. Se teki minuun valtavan tunnelatauksen. Sanotaan että kuin olisi uuden alun saanut…
Muutamien viikkojen aikana näin valtavan paljon unia.. Hyvin voimakkaita ja vieraita. Koin unet kuitenkin puhdistavina.
Kuntouksen jälkeen tuli hieman pysähtynyt olo… Ei ollut vielä keho ja mieli ehkä tottunut uuteen tilanteeseen.. Mutta tämäkin tuntemus meni nopeasti ohi.
Kiitollinen mieli nyt ja olen huomannut kuinka upeita ihmisiä on ”tupsahdellut” elämääni. Kiitos Elävien maassa kuntouttajat. Elämäni parhaimpia asioita mitä olen itseeni satsannut ja lähimmäisiini. Suosittelen lämpimästi muillekin… Elämä on lahja.

Anna

Tilasin Elävien maassa -kuntoutuksen, kun intuitioni puhui minulle vahvasti, että tämä auttaisi. Elämässä oli haastetta hyvin monella alueella yhä, vaikka myös olin suuren henkisen työn jo ennen kuntoutusta tehnyt. Jo kuntoutuksen tilaamisessa tuli vastaan energioita, jotka yrittivät estää tämän tapahtumista. Sähköposti ei usean yrittämisen jälkeen lähtenyt. Lopulta keräsin kaiken päättäväisyyteni ja määräsin, että se lähtee. Se auttoi.

Kuntoutuksessa löytyi energeettistä painolastia kaikilta perheenjäseniltä, kodista ja työstä. Kun kuntoutus oli tehty, olin aluksi valtavan helpottunut. Tuntui, että on aivan toisenlaista hengittää. Kuitenkin meni vain hetki, kun painolastia ilmeni taas. Koen, että tämä kaikki avasi prosessin, jossa oli mahdollista selkiyttää ja purkaa monenlaisia asioita ja puhdistaa energiaansa ja linjata sitä, mitä todella haluaa. Aivan konkreettisesti koen, että ihmissuhteisiin tuli vapautta ja tilaa. Paljon hyvin vaikeita oloja on tullut myös kuntoutuksen jälkeen, mutta myös niistä vapautumisia.

Asia, mikä vielä on prosessissa nyt, kun kuntoutuksesta on muutamia viikkoja, on taloudellinen toimeentulo. Se ei ole vielä helpottanut. Koen kutsumusta tehdä eräänlaista auttamistyötä ja polkuni tätä kohti on ollut varsin mutkikas ja aivan valtavan kivinen. Tunnen, että auttamistyöntekijöitä kohtaan energeettistä häirintää on enemmän. Uskon kuitenkin, että tämäkin asia jossakin vaiheessa helpottaa ja vaikeat energiat väistyvät. Olen Outille ja Jirille suuresti kiitollinen heidän avustaan. He tekevät niin tärkeää työtä!

Autettu

Itselläni oli pitkään tosi uupunut olo, ei vaan saanut aikaiseksi mitään. Kaikki hommat vaan siirtyi seuraavaan päivään. Puhdistuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, niinkuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Kotiin tullessa tuntui kuin joku olisi päivän aikana käynyt siivoamassa. Koti oli valoisa ja värit näkyi raikkaina. Jaksoin tehdä ja puuhastella kovasti kaikkia rästiin jääneitä töitä. Maasäteily oli poistettu joten nukkumaan mennessä oli fyysinen oire sydämmen puristus poissa. Oli kiva käydä väsyneenä eikä uupuneena nukkumaan.