fbpx

Miten kuntoutus tehdään?

Tutkiminen, rasitteiden poisto ja kuntoutus tehdään etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Kuntoutukseen ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella yliaistillisesti kohdennamme tutkimuksen.

Kodin ja energiakentän -kuntoutuksessa poistamme ensin rasitteet kodista ja energiakentästäsi (tunnetaan myös nimellä aura), lopuksi kuntoutamme sinut jolloin värähtely ja bioenergiasi nousevat. Saat väsymyksen ja ilottomuuden tilalle energisen ja virkeän olon. Kotona on taas rauhallinen ja hyvä olla. Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, häiriöt poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.

Laajemmassa eri elämänalueet huomioon ottavassa kuntoutuksessa tutkimme vaikeuksien syitä syvemmeltä. Sieltä löytyyy tekijöitä miksi jokin elämänalue on täysin tukossa ja epäonninen. Syynä voivat olla omat teot, joita olet tehnyt muille tai vastaavasti joku toinen ei halua sinun menestyvän jollain elämänalueella. Kun nämä esteet poistetaan, pääsee elämäsi asettumaan taas uusille urille.

Kuntoutuksen jälkeen lähetämme sinulle yhteenvedon. Siitä pääset lukemaan mitä rasitteista sinulla oli aiheuttamassa vaikeuksia. Saat tämän sähköpostiisi heti kun kuntoutus on tehty.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun! Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teemme noin kolmekymmentä kuukaudessa.

Onko hankaluutena väsymys ja ilottomuus vai jatkuvat ongelmat elämässä?

Jatkuvaan väsymykseen ja kadonneeseen iloon apu löytyy Kodin ja energiakentän puhdistuksella.
Siinä poistamme kotoa ja ympäriltäsi häiriöt, jotka vievät voimia sekä aiheuttavat riitaisuutta ja epämukavan olon.

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä on usein vajetta bioenergiakentässään. Bioenergiakentän suuruus mitataan sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta nähdään mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla rasitteilla oli tutkittavan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos näitä rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistamme kodistasi haitallisen maasäteilyn sekä poistamme ympäriltäsi ja kotoa olotilaan vaikuttavat rasitteet. Lopuksi kuntoutamme sinut jolloin sekä bioenergiakenttäsi alkaa kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Laajemmassa kuntoutuksessa tutkimme syvempiä syitä ongelmiin eri elämänalueilla. Usein tällainen on jatkuva vaikeus parisuhteessa, työelämässä tai ihmissuhteissa. Tästä on löytynyt apua myös hankaliin murrosikäisen vaikeuksiin, kun tuntuu että mikään muu ei enää auta nuorta pääsemään elämään kiinni.
Kun esteet on poistettu, pääset jatkamaan elämää eteenpäin puhtaalta pöydältä ja saat alkaa rakentamaan siitä oman näköistäsi.

Mikä kuntoutuksista auttaa sinua parhaiten?

Kodin ja energiakentän puhdistus

Kodistasi ja ympäriltäsi poistetaan rasitteet jotka aiheuttavat väsymystä, alakuloa ja turhaa riitaisuutta.
30
 • Kenelle tämä kuntoutus sopii?
 • Väsyneelle ja alakuloiselle, joka haluaa löytää elämänilonsa takaisin.
 • Perheelle, joka haluaa riitaisan ilmapiirin sijaan kotiin rauhallisen olotilan.
 • Levottomalle tai turhautuneelle lapselle, joka saa mahdollisuuden löytää taas ilon ja läsnäolon.
 • Eikö olisi ihanaa nauttia taas energisestä ja iloisesta olosta rauhallisessa kodissa.

Elämänalueet huomioiva kuntoutus

Tässä laajemmassa kuntoutuksessa tutkimme mitä löytyy eri elämänalojen hankaluuksien takaa.
90
 • Uniongelmat - Rakkaus- ja työasiat - Erilaiset pelkotilat ja paniikkikohtaukset - Murrosikäisten ongelmat - ­Tietyn elämän alueen jatkuvat ongelmat - Jatkuvat ongelmat parisuhteessa - Vaikea ihmissuhde - Keskittymis- ja tarkkaavaisuusvaikeudet, levottomuus - Koulu- tai työpaikkakiusaaminen - Ahdistelijat tai häiriköijät - Riippuvuuksista kärsivät esim. syömishäiriö, päihteet ja pelihimo
 • Tähän laajaan kuntoutukseen sisältyy myös kodin ja energiakentän puhdistus eli samalla tarkistamme sinun ja kodin energiat ja poistamme kaikki niistä löytyvät rasitteet.
 • Saat jatkaa elämää eteenpäin kevyemmin mielin ja antaa uuden tulevan muotoutua ilman menneen painolastia.

Lemmikit ja kotieläimet

Kodista (tai talli / vastaava) ja lemmikin ympäriltä poistetaan rasitteet jotka aiheuttavat levottomuutta ja hankalaa oloa.
30
 • Häiriöiden poistamisen jälkeen lemmikin olotila kohentuu välittömästi.
 • Jos otat itsellesi minkä tahansa kuntoutuksista, tämä sisältyy siihen mukaan maksutta. Riittää että mainitset tilauslomakkeella perheessänne olevat lemmikit.

Perheenjäsenet

Voit lisätä perheenjäseniä kaikkiin kuntoutuksiin
30
 • Alle 12-vuotiaat samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet voit lisätä kuntoutukseen maksutta, riittää että mainitset asiasta Tilauslomakkeen Lisätiedot-kentässä.
 •  

Valitse mikä kuntoutuksista osuu parhaiten omaa tai läheisesi tilannetta auttamaan tai kokoa sopiva yhdistelmä johon lisäät mukaan perheenjäseniä. Laitathan meille viestin osoitteeseen avuksi(at)elavienmaassa.fi jos et ole ihan varma mikä vaihtoehdoista on sinulle sopivin. Katsotaan sitten yhdessä mikä auttaisi parhaiten ratkaisemaan tilanteen.

Teemme kuntoutuksen 8-14 päivän sisällä tilauksesta ja lähetämme yhteenvedon sähköpostiisi. Jos yhteenvedon läpikäytyäsi jokin kohta askarruttaa niin kysy rohkeasti.

voiko kuntoutuksen tilata toiselle?

Tarvitaanko silloin tämän henkilön suostumus kuntoutukseen?

Kodin ja energiakentän puhdistus onnistuu aina samalla tavalla vaikkei toiselta kysyttäisi asiaan lupaa. Aina kun kyse on ulkoapäin tulevista häiriöistä jotka vaikuttavat kotona tai ympärillä, nämä saadaan poistettua vaikkei kuntoutettava tietäisi tapahtumasta. Useimmat huomaavat kyllä että on kevyempi ja iloisempi olo mutteivat tiedä mistä se johtuu.

Kun tutkitaan karmallisia asioita (mm. vaikeudet ihmissuhteissa, pelkotilat, masennus, riippuvuudet, itsetuhoisuus…) niin myös nämä saadaan käydä läpi ilman tutkittavan lupaa, MUTTA tärkeä asia kuntoutettavan näkökulmasta on, että hän tietää että vanha taakka josta vaikeudet johtuvat on nyt kuitattu ja uusi tulevaisuus ilman näitä rasitteita pääsee muodostumaan.

Silloin myös mieli osaa ottaa vastaan muutoksen ja henkilö kokonaisuutena on valmis uuteen.

Yleensä näissä tapauksissa kuntoutus tilataan läheiselle, jolloin tilaaja osaa parhaiten arvioida ovatko nämä asiat sellaisia, jotka saavat kuntoutettavan enemmän hämmentymään ja silloin saattaa paras vaihtoehto olla kertomatta vai sellaisia jota hän haluaisi kokeilla vaikka uteliaisuudesta ja siten tietäisi että menneet rasitteet on poistettu. Apu menee kuitenkin perille ja häiriöt saadaan poistettua molemmissa tapauksissa Karman Lain puitteissa, joten ei ole huolta että kumpikaan tapa olisi väärä.

On kaunis ajatus, että haluaa auttaa toista, sekin on rakkauden teko.