fbpx

Tutkiminen ja rasitteiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä. Eli sinä voit rauhassa touhuta kotona omia askareita, välittämättä ajankohdasta jolloin asioitasi tutkimme. Kuntoutukseen ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Näillä tiedoilla pystymme keskittymään oikeaan kohteeseen ja vaikutus on aivan samanlainen kuin paikan päällä tehtynä.

Kevytkuntoutuksen tuloksena rasitteet ympäriltäsi ja kodistasi poistuvat välittömästi. Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, häiriöt poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.

Laajemmassa eri elämänalueet huomioon ottavassa kuntoutuksessa tutkimme vaikeuksien syitä syvemmeltä. Sieltä löytyyy usein syitä miksi jokin elämänalue on täysin tukossa ja 'epäonninen'. Kun nämä blokit on saatu poistettua, pääsee elämäsi asettumaan taas uusille urille.

Voit olla rauhallisin mielin, kuntoutuksella on ainoastaan positiivisia vaikutuksia jotka huomaat pian elämässäsi.

Sinulle mielenkiintoisin osa on varmastikin Yhteenveto-lomakkeen lukeminen. Se sisältää yhteenvedon kaikista löydetyistä ja poistetuista rasitteista sekä bioenergiakenttäsi (tunnetaan myös nimellä chi, elämänenergia) suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen. Perusterveellä ihmisellä tämä on vähintään kaksi metriä. Lähetämme yhteenvedon selityksineen sinulle sähköpostiin heti kun kuntoutus on tehty.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole kuntoutuksen tulokseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä meille 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Eli voit ilman riskiä katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutus-vaihtoehdot

Onko hankaluutena väsymys ja ilottomuus vai jatkuvat ongelmat elämässä?

Jatkuvaan väsymykseen ja kadonneeseen iloon apu löytyy pääsääntöisesti jo edullisemmalla Kevytkuntoutuksella.
Siinä poistamme kotoa ja ympäriltäsi häiriöt, jotka saavat olon maatuneeksi sekä aiheuttavat riitaisuutta ja ikävän olon.

Laajemmassa kuntoutuksessa, jossa päästään tutkimaan karmallisia asioita, löytyy yleensä syyt jatkuviin ongelmiin jollain elämänalueella. Usein tällainen on jatkuva vaikeus parisuhteessa, työelämässä tai ihmissuhteissa. Täältä on löytynyt apua myös hankaliin murrosikäisen vaikeuksiin, kun tuntuu että mikään muu ei enää auta.
Kun nämä esteet on saatu poistettua, pääsee elämä muodostumaan taas uudenlaiseksi ilman tuota mennyttä taakkaa.

kevytkuntoutus - koti ja ympäristö
hinta 30 eur

Poistamme kodistasi haitallisen maasäteilyn ja negatiivisten ihmisten tekemät haitalliset ajatuskeskittymät (ns. pahat silmät) sekä tarkastamme onko ympärilläsi tai kotona vainajia ja autamme heidät eteenpäin. Nämä edellämainitut aiheuttavat väsymystä ja alakuloa, voi tuntua että elämänilo hukassa. Kotona nämä rasitteet aiheuttavat usein turhaa riitaisuutta ja epäsopua.

Mittaamme bioenergiakenttäsi eli elämänvoimakentän suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen. Terveellä ihmisellä tämä on yli kaksi metriä. Jos terveyskenttä on tätä pienempi, on suojaus epäkunnossa ja erilaiset hankaluudet rasittavat kehoa.

Häiriöiden poistamisen jälkeen kuntoutamme sinut, jolloin olo kohenee ja bioenergiakenttäsi laajenee.

Kuntoutuksen huomaa keveänä ja iloisena olona.

 

lemmikit
hinta 30 eur

Lemmikkien tai kotieläinten kuntoutus

Jos tilaat itsellesi kuntoutuksen, voit lisätä siihen lemmikit maksutta. Riittää että mainitset perheessänne olevat lemmikit Tilauslomakkeen Lisätiedot-kenttään.

lisää perheenjäsen
hinta 30 eur

Voit lisätä perheenjäseniä kaikkiin kuntoutuksiin. Teemme hänelle samat tutkimukset ja kuntoutukset kuin sinulle.

Alle 12-vuotiaat samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet voit lisätä kuntoutukseen maksutta, riittää että mainitset asiasta Tilauslomakkeen Lisätiedot-kentässä.

elämänalueet huomioiva kuntoutus
hinta 90 eur

Tässä laajemmassa kuntoutuksessa tutkimme mitä löytyy eri elämänalojen hankaluuksien takaa. On moninainen lista asioita joissa blokit voivat olla estämässä eteenpäin menoa.

Uniongelmat
Erilaiset pelkotilat ja paniikkikohtaukset
Itsetuhoiset ajatukset
Murrosikäisten ongelmat
Mielen ongelmat
Hallitsematon raivo
­Tietyn elämän alueen jatkuvat ongelmat
Jatkuvat ongelmat parisuhteessa
Vaikea ihmissuhde
Keskittymis- ja tarkkaavaisuusvaikeudet, levottomuus
Koulu- tai työpaikkakiusaaminen
Ahdistelijat tai häiriköijät
Riippuvuuksista kärsivät esim. syömishäiriö, päihteet ja pelihimo
Itsemurhan tehneen tai tapaturmaisesti / äkillisesti kuolleen läheisen saattaminen eteenpäin

Laajaan kuntoutukseen sisältyy myös kaikki Kevytkuntoutuksen asiat.

Valitse mikä kuntoutuksista osuu parhaiten omaa tai läheisesi tilannetta auttamaan tai kokoa sopiva yhdistelmä johon lisäät mukaan perheenjäseniä. Laitathan meille viestin osoitteeseen avuksi(at)elavienmaassa.fi jos et ole ihan varma mikä vaihtoehdoista on sinulle sopivin. Katsotaan sitten yhdessä mikä auttaisi parhaiten ratkaisemaan tilanteen.

Teemme kuntoutuksen 3-6 arkipäivän sisällä tilauksesta ja lähetämme yhteenvedon sähköpostiisi. Jos yhteenvedon läpikäytyäsi jokin kohta askarruttaa niin kysy rohkeasti.

voiko kuntoutuksen tilata toiselle?

Tarvitaanko silloin tämän henkilön suostumus kuntoutukseen?

Kodin ja ympäristön energioiden puhdistus onnistuu aina samalla tavalla vaikkei toiselta kysyttäisi asiaan lupaa. Aina kun kyse on ulkoapäin tulevista häiriöistä jotka vaikuttavat kotona tai ympärillä, nämä saadaan poistettua vaikkei kuntoutettava tietäisi tapahtumasta. Useimmat huomaavat kyllä että on kevyempi ja iloisempi olo mutteivat tiedä mistä se johtuu.

Kun tutkitaan karmallisia asioita (mm. vaikeudet ihmissuhteissa, pelkotilat, masennus, riippuvuudet, itsetuhoisuus…) niin myös nämä saadaan käydä läpi ilman tutkittavan lupaa, MUTTA tärkeä asia kuntoutettavan näkökulmasta on, että hän tietää että vanha taakka josta vaikeudet johtuvat on nyt kuitattu ja uusi tulevaisuus ilman näitä rasitteita pääsee muodostumaan.

Silloin myös mieli osaa ottaa vastaan muutoksen ja henkilö kokonaisuutena on valmis uuteen.

Yleensä näissä tapauksissa kuntoutus tilataan läheiselle, jolloin tilaaja osaa parhaiten arvioida ovatko nämä asiat sellaisia, jotka saavat kuntoutettavan enemmän hämmentymään ja silloin saattaa paras vaihtoehto olla kertomatta vai sellaisia jota hän haluaisi kokeilla vaikka uteliaisuudesta ja siten tietäisi että menneet rasitteet on poistettu. Apu menee kuitenkin perille ja häiriöt saadaan poistettua molemmissa tapauksissa Karman Lain puitteissa, joten ei ole huolta että kumpikaan tapa olisi väärä.

On kaunis ajatus, että haluaa auttaa toista, sekin on rakkauden teko.

kuntoutuksen anatomia

Maapallolla on tiettyjä Luonnon Lakeja, joiden yli emme voi vaikuttaa. Näistä yksi on Vapaa Tahto ja toinen Karman Laki.

Meitä ympäröi rajaton joukko auttajia, enkeleitä, oppaita tai miksi kukin heitä kutsumme. Nämä auttajat eivät kuitenkaan voi itse olla aloitteellisia. Asioihimme ei pyytämättä saa puuttua. Me ihmiset olemme itse vastuussa millaiseksi haluamme maailman muuttuvan.­ Me kuntouttajat emme tee mitään omista voimistamme vaan toimimme välittäjinä. Emme vie jumiin jäänyttä vainajaa Valoon, emme poista kirousta tai haitallista maasäteilyä. Mutta, kun esitämme pyynnön, saavat nämä Auttajat sitten luvan lähteä auttamistöihin ja tehtäviä suorittamaan. Rasitteet pitää kuitenkin ensin tutkimalla löytää ja todentaa, jotta kuntoutus/ pyyntö voidaan kohdistaa oikein. Se on myös meidän kuntouttajien tärkeä tehtävä. Etsiä kaikki henkilöä ja paikkaa koskevat rasitteet ja sitten käynnistää tämä kuntoutuspyyntö.

Mitä enemmän kuntouttajalla on henkistä käynnistysvoimaa, sitä useampia ja voimakkaampia Auttajia pyyntöä tulee suorittamaan ja sitä paremmin sitten vaikutukset näkyvät täällä fyysisessä maailmassa. Tuota käynnistysvoimaa on kaikilla ketkä lähtevät auttamisen polulle ja sen määrä riippuu omista tämän ja menneiden elämien teoista ja aikomuksista. Positiivisen Karman avulla pystymme tarvittaessa kuittaamaan toisen henkilön Karmavelkoja niin, että jokin asia saadaan ratkaistua, joka ei muuten olisi vielä ajankohtaista. Näin siis emme voi kuntoutuksilla koskaan astua Vapaan Tahdon tai Karman Lain varpaille, koska korkeammat tahot ohjaavat avun perille, juuri niin kuin se on tarpeen ja sallittu.

miten oppia auttamistöitä?

Olemme molemmat kouluttautuneet tähän tehtävään Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistyksen kursseilla vuosien aikana ja jatkamme tätä oppimista edelleen.

Nämä näkymättömän puolen asiat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja niihin on helpoin lähteä tutustumaan yhdistyksen kurssien kautta.

Esimerkiksi etäperuskurssin (Peruskurssi ja varputaito 1) jälkeen osaat jo poistaa kotoasi haitallisen maasäteilyn, pahat silmät ja auttaa vainajia eteenpäin.­ Näillä opeilla pystyt pitämään yllä parempaa oloa kotona ja auttamaan myös läheisiäsi.