fbpx

Ketä Elävien Maassa nimen takaa löytyy

elävien maassa -auttajat

Outi ja Jiri

Nöyryyttä ja syvää kunnioitusta luontoa kohtaan tuntien, pyrimme tuomaan rakkaalle Maapallollemme ja sen asukkaille niin paljon kaikkea hyvää kuin pystymme.

Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistyksen työtä kunioittaen

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin opein saamaan tietoa Luonnonmuistista, Akaasiasta.

Näiden tietojen perusteella opimme tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyyteetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Pitkään pohdittuamme päädyimme, että sopiva perusta kuntoutuksen hinnalle on siihen käytettävä aika, muutoin tällaiselle työlle on vaikea laittaa hintalappua.

Nyt aika on kypsä tehdä unelmistamme totta. Tuntuu hyvältä, kun saamme raottaa ovea kaikille kiinnostuneille uudenlaisen hyvinvoinnin maailmaan.

Lyhykäisyydessään näin syntyi Elävien Maassa.

Ajan kansssa keskinäinen työnjako on muotoutunut selkeäksi.

Jirillä on sydämenkutsumus tehdä kuntoutuksia ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin ilman rasitteita kodissaan ja ympäristössään. Ja kenties sieltä tuon oman kokemuksen myötä herääkin halu oppia pitämään oma ja läheisten ympäristö puhtaana ja opetella itse näitä taitoja. Silloin tämä auttamisentaito leviääkin kauniisti eteenpäin.

Outilla on ollut onni saada kokea puhtaimpien eteeristen öljyjen tarjoama lahja avata henkisiä väyliä johonkin korkeampaan kuin mitä ihmismieli uskoo saavuttavansa. Nyt hän tutustuttaa uusia kiinnostuneita tuohon uuteen maailmaan, joka tarjoaa jokaiselle hyvinvoinnista kiinnostuneelle väylän löytää itsestään rohkeutta ja uskallusta lähteä tavoittelemaan niitä omia unelmiaan.

Olemme kiitollisia, että omat polkumme ovat tulleet näkyviksi ja saamme niitä kulkea luottavaisina eteenpäin, sydän täynnä uskoa ja rakkautta.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa