fbpx

Ketä Elävien Maassa nimen takaa löytyy

elävien maassa -auttajat

Outi ja Jiri

Nöyryyttä ja syvää kunnioitusta luontoa kohtaan tuntien, pyrimme tuomaan rakkaalle Maapallollemme ja sen asukkaille niin paljon kaikkea hyvää kuin pystymme.

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin opein tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyyteetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Pitkään pohdittuamme päädyimme, että sopiva perusta kuntoutuksen hinnalle on siihen käytettävä aika, muutoin tällaiselle työlle on vaikea laittaa hintalappua.

Nyt aika on kypsä tehdä unelmistamme totta. Tuntuu hyvältä, kun saamme raottaa ovea kaikille kiinnostuneille uudenlaisen hyvinvoinnin maailmaan.

Lyhykäisyydessään näin syntyi Elävien Maassa.

Mitä kodin ja oman ympäristön rasitteiden poistossa tapahtuu?
Kuinka pienennät kehosi kemikaalikuormaa?

Haluatko oppia uutta näkymättömästä maailmasta?

Blogin teksteissä tuomme tutuksi monipuolisesti erilaisia näkymättömän puolen asioita. Liity ’Näkymätön näkyväksi’ maksuttoman uutiskirjeen tilaajaksi ja saat muutaman viikon välein sähköpostiisi mielenkiintoisia kirjoituksia näkymättömän maailman olemuksesta monipuolisesti eri aihealueista.

Ajan kansssa keskinäinen työnjako on muotoutunut selkeäksi.

Jirillä on sydämenkutsumus tehdä kuntoutuksia ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin ilman rasitteita kodissaan ja ympäristössään. Ja usein sieltä onkin tuon oman kokemuksen myötä herännyt halu oppia pitämään oma ja läheisten ympäristö puhtaana ja opetella itse näitä taitoja. Silloin tämä auttamisentaito leviääkin kauniisti eteenpäin.

Outin kanssa opit kuinka kehon kemikaalikuormaa pienentämällä voit saada elinvoimaisemman ja terveemmän kehon. Saatat iloksesi huomata millainen positiivinen vaikutus tällä muutoksella on mm. ihon hyvinvointiin, nukkumiseen ja jaksamiseen.

Olemme kiitollisia, että omat polkumme ovat tulleet näkyviksi ja saamme niitä kulkea luottavaisina eteenpäin, sydän täynnä uskoa ja rakkautta.