Jatkopuhdistus (2kk välein)

20,00 sis alv 24%

Haluatko ylläpitää kevyttä oloa?

Huomasit varmaan kuinka kuntoutuksessa sait väsymyksen ja ilottomuuden tilalle uutta energiaa ja kevyemmän olon.

Usein kodeista löytyy rasitteita, jotka aiheuttavat perheessä turhaa riitaisuutta. Vaikka kaiken pitäisi olla hyvin, tuntuu että ärsyttää ja varsinkin lapset reagoivat näihin rasitteisiin herkästi.

 
Myös ihmisten energiakentistä (voidaan myös puhua aurasta) löytyy rasitteita jotka tekevät olon väsyneeksi.

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään mikä vaikuttaa suoraan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistan kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutan sinut, jolloin bioenergiakenttäsi alkaa laajeta ja tunnet olosi kohenevan sekä voimiesi palautuvan.

Onneksi tilanne muuttuu paremmaksi saman tien kun nämä rasitteet poistetaan kodista ja ympäriltäsi.

Saat tuntea kuinka voimat ja ilo palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit. Kotonakin on kaikilla mukavampaa.

Miltä kuulostaa virkistysbuusti kahden kuukauden välein?

Jatkokuntoutuksessa tutkin ja poistan kodistasi ja energiakentästäsi löytyvät rasitteet sekä lopuksi välitän sinulle positiivista energiaa, jolloin voimasi palautuvat.

Tämän kuntoutuksen teen sinulle kahden kuukauden välein. Eli kuntoutuksen hinta on 20 euroa joka toinen kuukausi.

Kun tilaat Jatkopuhdistuksen, teen sinulle ensimmäisen kuntoutuksen siitä viikon sisällä ja lähetän sähköpostin. Huomaathan, että tässä kuntoutuksessa ei eritellä löydöksiä, mutta saat listan kaikista asioista jotka olen käynyt läpi ja tarkastanut. Seuraavat puhdistukset teen kahden kuukauden välein kuukauden ensimmäisellä viikolla. Lähetän sinulle viestin useita päiviä ennen tulevaa Jatkopuhdistusta, jotta muistat halutessasi perua sen helposti vastaamalla sähköpostiin, toki voit perua sen milloin vain. Kuntoutuksen jälkeen saat tiedon sähköpostiisi heti, kun kuntoutus on tehty sekä maksulinkin sen maksamiseen.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olosi kohenee.

Älä anna enää harmauden yllättää vaan anna itsellesi mahdollisuus iloiseen ja energiseen oloon 💗

Jos haluat yhdistää tähän tilaukseen samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä, valitse Jatkopuhdistuksen kpl-määräksi henkilöiden yhteismäärä ja lisää nimet Lisätiedot-kenttään.

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Laitathan viestin, jos mieleesi tuli tästä kysyttävää avuksi@elavienmaassa.fi

Tätä Jatkokuntoutusta suosittelen henkilölle jolla on jo oma kokemus Kodin ja oman energiakentän puhdistuksesta. Silloin olet jo saanut kokea kuntoutuksen vaikutuksen sekä tiedät mitkä kaikki asiat yliasitillisessa tutkimuksessa tarkastetaan ja poistetaan.

Tuotetunnus (SKU): 06 Osasto:

Kuvaus

  • Teen kuntoutuksen etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Ei tarvita myöskään video- tai puheluyhteyttä, vaan minulle riittää nimesi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystyn yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen.
  • Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydän ja poistan.
  • Jos tarvitsen sinulta tarkentavia lisätietoja kuntoutuksen tekemiseen, pyrin kysymään ne hyvissä ajoin etukäteen.