Kodin ja oman energiakentän puhdistus

30,00 sis alv 24%

Saat väsymyksen ja ilottomuuden tilalle energisen ja virkeän olon ja kotona on taas rauhallinen ja hyvä olla.

Usein kodeista löytyy rasitteita, jotka aiheuttavat perheessä turhaa riitaisuutta. Vaikka kaiken pitäisi olla hyvin, tuntuu että ärsyttää ja varsinkin lapset reagoivat näihin rasitteisiin herkästi.
 
Myös ihmisten energiakentistä (voidaan myös puhua aurasta) löytyy rasitteita jotka tekevät olon väsyneeksi.

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään. Bioenergiakentän suuruus mitataan sekä ennen että jälkeen kuntoutuksen, jotta nähdään mikä vaikutus kotona ja ympärillä olleilla rasitteilla oli tutkittavan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila, silloin solujen ohjaus on vajavaista eikä keho pysty toimimaan kunnolla.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistamme kodistasi haitallisen maasäteilyn sekä poistamme ympäriltäsi ja kotoa olotilaan vaikuttavat rasitteet. Lopuksi kuntoutamme sinut jolloin sekä bioenergiakenttäsi alkaa kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Onneksi tilanne muuttuu paremmaksi saman tien kun nämä rasitteet poistetaan kodista ja ympäriltä.
 
Saat tuntea kuinka voimat ja ilo palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit. Kotonakin on kaikilla mukavampaa.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun! Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teemme noin kolmekymmentä kuukaudessa.

Teemme kuntoutuksen 8-14 päivän sisällä tilauksestasi ja lähetämme sähköpostiisi yhteenvedon josta näet rasitteet joita kotoasi ja ympäriltäsi löydettiin ja poistettiin sekä bioenergiakenttäsi koon ennen ja jälkeen kuntoutuksen.

Jos yhteenvedon läpikäytyäsi mieleesi tulee kysyttävää, niin otathan rohkeasti yhteyttä.

Älä jää enää harmauden keskelle vaan anna itsellesi mahdollisuus iloiseen ja energiseen oloon 💗

Haluamme lopuksi sanoa, että kuntoutuksemme ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Tuotetunnus (SKU): 01 Osasto:

Kuvaus

  • Teemme kuntoutuksen etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Ei tarvita myöskään video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää nimi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystymme yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen.
  • Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.
  • Jos tarvitsemme sinulta tarkentavia lisätietoja kuntoutuksen tekemiseen, pyrimme kysymään ne hyvissä ajoin etukäteen.