Koti ja ympäristö

30,00 sis alv 24%

Poistamme ympäriltäsi ja kodistasi rasitteet jotka aiheuttavat väsymystä, turhaa riitaisuutta ja ikävää oloa.

Yleisin kodeista löytyvä rasite on ns. paha silmä, jonka negatiivinen henkilö toistuvilla ikävillä ajatuksillaan on saanut aikaan (syy voi olla mustasukkaisuus, kateus, viha jne.). Kun tämä viheliäinen ajatusmöykky lähtee ajatusten kohteen kotiin tekemään tuhojaan, huomaa sen yleensä samantien selittämättömänä epämukavana olona, tuntuu että kaikki ärsyttää ja perheenjäsenten välille tulee turhaa riitaa.

Herkkätuntoisen ympäriltä tai kodista puolestaan saattaa löytyä maanläheisiksi jääneitä vainajia, jotka hakeutuvat tämän hyvältä tuntuvan energia lähellä. Tämä ilmenee yleensä jatkuvana väsymyksen tunteena. Voimat saadaan onneksi samantien palaamaan, kun nämä vainajat saatellaan eteenpäin viemästä henkilön voimia.

Yhteenvetolomakkeelta löytyvät nämä sekä kaikki muutkin löydetyt ja poistetut häiriöt.

Rasitteiden poistamisen jälkeen kuntoutamme sinut jolloin bioenergiasi (tunnetaan myös nimellä chi, elämänenergia) kasvaa. Olo kohenee ja voimasi palautuvat. Jos kotona ja ympärilläsi olevia rasitteita ei ensin poistettaisi, jäisi kuntoutuksen vaikutus hyvin lyhyt aikaiseksi.

Kokonaisvaikutuksen huomaa keveänä ja iloisena olona.

Voit ottaa kuntoutuksen vastaan turvallisin mielin. Tästä ei ole koskaan haittaa, ainoastaan paljon iloa 💗

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole kuntoutuksen tulokseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä meille 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Eli voit ilman riskiä katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Teemme kuntoutuksen 3-6 arkipäivän sisällä tilauksesta ja lähetämme sähköpostiisi yhteenvedon, josta näet kaikki löydetyt ja poistetut rasitteet. Yhteenvedosta näet myös bioenergiakenttäsi suuruuden ennen ja jälkeen kuntoutuksen. Tämä olisi hyvä olla vähintään kaksi metriä, jotta ihminen pysyisi perusterveenä.

Jos yhteenvedon läpikäytyäsi jokin kohta askarruttaa niin kysy rohkeasti.

Tuotetunnus (SKU): 01 Osasto:

Kuvaus

  • Tutkiminen ja häiriöiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Kuntoutukseen ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Näillä tiedoilla pystymme keskittymään oikeaan kohteeseen ja vaikutus on aivan samanlainen kuin paikan päällä tehtynä.
  • Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.