fbpx

Jokainen koemme asioita omalla tavallamme, sama pätee myös miten huomaamme kehossamme ja olemuksessamme kuntoutuksen etenemisen. Olemme kiitollisia, että näin monet ovat rohkaistuneet jakamaan henkilökohtaisen kokemuksensa kuntoutuksesta myös muille.

Kristiina

Koin oloni oudon raskaaksi ja ilottomaksi, vaikka mitään syytä tähän ei ollut, asiat ovat elämässäni hyvin.

Olotila ei myöskään tuntunut keventyvän yhtään vaikka kuinka koetin tehdä itselleni mieluisia asioita jne. Päivät olivat tasaisen harmaita.

En tiedä tarkkaa kuntoutuksen ajankohtaa mutta tunsin sen vaikutukset: rintakehäni keveni, kuin jokin kummallinen painolasti olisi otettu päältäni pois.

Peruspositiivinen luonteeni alkoi taas tulla esille ja päivät saavat jälleen eri sävyjä, myös ilo alkoi jälleen löytyä.

Kokemus oli kaikin puolin hyvä ja rohkaiseva. Oli helpottavaa saada syitä tylsälle fiilikselleni.

Jenni

Tilasin kuntoutuksen kotiimme, kun pohdin, onko meillä maasäteilyä. Kotimme lähellä on räjäytelty maata viime vuonna. Kuntoutusraportti oli todella laaja ja kiitollisin mielin sitä katselin. Paljon oli kotonamme ja itsellä ylimääräistä, joka saatiin tässä vapautettua.

Poikamme vointi parani kuntoutuksen jälkeen. Hän on saanut vähemmän raivokohtauksia. Mieleeni tulikin aika jolloin muutimme tähän kotiin. Hän pelkäsi tulla sisälle. Jotain hän siis varmasti aisti.

Palvelu oli sydämellistä. Minulle jäi positiivinen kuva palvelusta, vaikka ei mikään kaiken parantava ihmesauva olekaan. Niin kuin ei mikään muukaan, vaan monien hyvien asioiden summa.

Wintergreen

Turbulenssia ja vastatuulta oli riittänyt jo jonkia aikaa, olin jo hiukan toivottomantuntuisessa vaiheessa. Ongelmien takaa löytyikin monenlaista häiriötä ja estettä, jotka poistettiin. Sain kuin uutta voimaa ja asiat lähtivät virtaamaan eteenpäin.

Kuntoutusta seuraavalla viikolla sainkin kaksi työtarjousta, joista minä/kohtalo valitsimme sen haasteellisemmalta tuntuvan. Oppimassa täällä ollaan… 🙂

Palautelomaketta on ollut mielenkiintoista lukea vielä jälkeenkin päin. Oman menneisyyden puhdistuminen ja varsinkin karmallisten vainajien löytyminen ovat isoja, merkityksellisiä asioita, elämää saa jatkaa puhtaammalta pöydältä.

Sacred Frankincense

Kiitos kuntoutuksesta ja siitä, että oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niinkuin silloin, kun siihen kotiin muutimme. Kuntoutus oli kyllä todella tarpeellinen.

Toinen asia, minkä juuri huomasin. Olen mökillä ja olemme olleet täällä jo reilun vuorokauden ja kuten kuntoutuspyynnössä sanoin, niin tunnen ja koen 2,5 vuotta sitten edesmenneen isäni täällä aina hyvin vahvasti. ”Näen” hänen tulevan aamukahville ja kuulen hänen sanansa ja äänenpainonsa. Tässä hetkessä siis huomasin, että en ole koko tänä aikana nyt tällä käynnillä tuntenut, enkä nähnyt häntä. Hetki sitten sanoin puolisolleni, että en ole käynyt tällä reissulla haudallakaan, eikä sekään tuonut näitä ennen olleita asioita sen enempää mieleen. Äsken muistin, että tämä palaute on kirjoittamatta ja silloin huomasin myös ajatella isää. Nyt on vaan rauhallinen tyyni olo ja kiitollisuus siitä, että isä on saateltu Valoon ja hänellä on kaikki hyvin Ei ole enää surua, vaan kiitollisuus ja rauha.

Kuntoutuksen jälkeen ilmoittauduin itsekin Jalkasen peruskurssille. Tämäkin on mielenkiintoista, että teidät tavattuani tämän tein, koska heidän sivuillaan olen käynyt jo aina silloin tällöin noin kymmenen vuoden ajan. Nyt oli aika ja saada lisää työkaluja omaan auttamistyöhön ja elämään. Kiitos, että sain teihin tutustua

Nainen 76

’Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa.’

Myös sisäisesti tuntui siltä, että jokin oli hiukan muuttunut; jonkinlaista uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa olisi helpompaa luoda omaa elämää helpommin ja keveämmin. Sisäistä olotilaa vaikeaa sanottaa täysin, mutta koin kuntoutuksen erittäin hyvänä kokemuksena ja olen suositellut sitä ystävillenikin!

Äiti

Tilasin kuntoutuksen sen jälkeen kun pojallani oli todettu adhd. Poika on aina kokenut tunteet isosti, riemu on suurta, mutta murheet kaatoivat maailman. Keskittymiskykyä ei ollut ja uusien asioiden ja taitojen opetteluun ei riittänyt intoa, kun mikään ei oikein sujunut. Niinpä vinkin saatuani ja Outin kanssa pitkän puhelun juteltuani ajattelin äitinä, että tätä on kokeiltava, ei tästä haittaakaan voi olla.

Ja ei todellakaan ollut haittaa! Pojan ympäriltä löytyi koko joukko vainajia ja kun tuo porukka oli autettu jatkamaan matkaansa, elo meillä muuttui ihan toisenlaiseksi.

Pojan keskittymiskyky parani, kun ympärille kertyneet häiriötekijät oli poistettu ja kuntoutuksen myötä pikkuhiljaa pojan asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat taas karttua, yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa. Pojan puheista hävisivät möröt ja muut mielikuvituksen piikkiin pistetyt hahmot ja tilalle tuli monta uutta oikeaa kaveria. Adhd-diagnoosia ei sentään kumottu, mutta äidin näkökulmasta ja varmasti pojankin, elämästä tuli paljon kevyempää ja helpompaa. Tunteet näytetään edelleen, mutta maailma ei enää kaadu.

Nina

Koin kuntoutuksen jälkeen aluksi todella voimakkaita fyysisiä puhdistusoireita kehossa; minun piti tanssia ja ravistella itseäni voimakkaasti. Olo oli melkein jopa hysteerisen iloinen ja riehakas, mutta myös uskomattoman kevyt ja vapautunut. Muutaman päivän jälkeen huomasin muutoksen myös keventyneessä ja paljon huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni.

Kevyt olo on jatkunut kuntoutuksen jälkeen pitkän aikaa, se tuntuu sekä henkisenä että fyysisenä. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä ”vetoa alaspäin”. Olen suositellut Elävien maassa -kuntoutuksia usealle ystävälleni ja tiedän myös heidän saaneen apua kuntoutuksesta!

Lintunen

Tunsin heti puhdistumisen kun kuntoutus aloitettiin, energiakenttäni tuntui todella kevyeltä ja suuri painolasti lähti harteilta.

Ensimmäinen viikko tuntui todella vuoristoratamaiselta, mutta alkoi helpottamaan toisen viikon kohdilla. Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikäänkuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa! Myös ystäväni autettiin eteenpäin ja tämä auttoi minuakin surun käsittelyssä. Sain kuntoutuksesta suurta apua moniin ongelmiini, suosittelen todella lämpimästi!

R.P.

Tilasin kuntouksen itselleni, koska tunsin kehoni tosi raskaaksi ja koin, että monet ihmiset ripustautuvat minuun eikä rajojen veto meinannut onnistua. Ensimmäiset päivät kuntoutuksen jälkeen keho tuntui aivan höyhenen kevyeltä ja tuntui, ettei ole huolen häivää mistään. Syvä rauhan tunne vallitsi kaikilla tasoilla. Aivan kuin olisin vapautunut ison taakan alta. Sittemmin olen oppinut pitämään rajoja todella paljon paremmin ja tuntuu, että en stressaa enää juuri mistään. Keho ei enää ole ihan höyhenen kevyt mutta huomattavasti kevyempi kuin ennen. Suosittelen lämpimästi!

S.N.

Kuntoutuksen jälkeen huomasin pian kuinka virkeä ja voimaantunut olotilani on. Kuin kehostakin olisi lähtenyt painoa kertaheitolla. Taakka oli pois…
Luonnossa näin luonnon uusin silmin. Se teki minuun valtavan tunnelatauksen. Sanotaan että kuin olisi uuden alun saanut…
Muutamien viikkojen aikana näin valtavan paljon unia.. Hyvin voimakkaita ja vieraita. Koin unet kuitenkin puhdistavina.
Kuntouksen jälkeen tuli hieman pysähtynyt olo… Ei ollut vielä keho ja mieli ehkä tottunut uuteen tilanteeseen.. Mutta tämäkin tuntemus meni nopeasti ohi.
Kiitollinen mieli nyt ja olen huomannut kuinka upeita ihmisiä on ”tupsahdellut” elämääni. Kiitos Elävien maassa kuntouttajat. Elämäni parhaimpia asioita mitä olen itseeni satsannut ja lähimmäisiini. Suosittelen lämpimästi muillekin… Elämä on lahja.

Anna

Tilasin Elävien maassa -kuntoutuksen, kun intuitioni puhui minulle vahvasti, että tämä auttaisi. Elämässä oli haastetta hyvin monella alueella yhä, vaikka myös olin suuren henkisen työn jo ennen kuntoutusta tehnyt. Jo kuntoutuksen tilaamisessa tuli vastaan energioita, jotka yrittivät estää tämän tapahtumista. Sähköposti ei usean yrittämisen jälkeen lähtenyt. Lopulta keräsin kaiken päättäväisyyteni ja määräsin, että se lähtee. Se auttoi.

Kuntoutuksessa löytyi energeettistä painolastia kaikilta perheenjäseniltä, kodista ja työstä. Kun kuntoutus oli tehty, olin aluksi valtavan helpottunut. Tuntui, että on aivan toisenlaista hengittää. Kuitenkin meni vain hetki, kun painolastia ilmeni taas. Koen, että tämä kaikki avasi prosessin, jossa oli mahdollista selkiyttää ja purkaa monenlaisia asioita ja puhdistaa energiaansa ja linjata sitä, mitä todella haluaa. Aivan konkreettisesti koen, että ihmissuhteisiin tuli vapautta ja tilaa. Paljon hyvin vaikeita oloja on tullut myös kuntoutuksen jälkeen, mutta myös niistä vapautumisia.

Asia, mikä vielä on prosessissa nyt, kun kuntoutuksesta on muutamia viikkoja, on taloudellinen toimeentulo. Se ei ole vielä helpottanut. Koen kutsumusta tehdä eräänlaista auttamistyötä ja polkuni tätä kohti on ollut varsin mutkikas ja aivan valtavan kivinen. Tunnen, että auttamistyöntekijöitä kohtaan energeettistä häirintää on enemmän. Uskon kuitenkin, että tämäkin asia jossakin vaiheessa helpottaa ja vaikeat energiat väistyvät. Olen Outille ja Jirille suuresti kiitollinen heidän avustaan. He tekevät niin tärkeää työtä!

Vaimo

Tunnen kuntoutuksen ’skannausosion’ erilaisina kipuina kehossa tai tunteina. Kipu tuntuu sellaisessa kehonosassa, jossa on muutenkin jotain ongelmaa tai tuntemuksia. Ensimmäiset 24 tuntia kuntoutuksen jälkeen minulla on aika huono olo minkä jälkeen olotila normalisoituu ja raikastuu.

Sivustakatsojan roolissa olen tarkkaillut kuinka mieheni voi ensimmäisen kuntoutuksen jälkeen selkeästi paremmin aika nopeasti. Pyysin kuntoutusta hänelle pitkäaikaisen masennuksen vuoksi. Parempi olo kesti 2 kk, jonka jälkeen päätimme pyytää uuden syvemmälle menevän laajemman kuntoutuksen. Mieheni voi välittömästi todella paljon huonommin, jopa huolestuttavan huonosti. Tilannetta kesti reilu 2 viikkoa kunnes olo alkoi tasoittua. Nyt elämme vielä prosessissa, mutta parempaan suuntaan on meno suuremmalla voimalla varustettuna.

On huojentavaa tietää, että asioihin voi vaikuttaa energian kautta toiselle apua pyytämällä ja kokea, että on saanut autettua toista. Masennustapauksissa saattaa olla hankalaa saada henkilöä hakeutumaan hoitoon tai liian haastavaa/työlästä katkaista negatiivista mielen ketjutusta.

Olen myös erittäin iloinen, että koti ja maaperä on puhdas ja tiedän, mihin ottaa yhteyttä, jos en itse saa jotain energioita puhdistettua tai vainajia jatkamaan matkaansa valoon.

Olen suositellut Outin ja Jirin palveluita myös ystävilleni, jotka ovat olleet hyvin kiinnostuneita ja kiitollisia.

Suuri kiitos teille!

Autettu

Itselläni oli pitkään tosi uupunut olo, ei vaan saanut aikaiseksi mitään. Kaikki hommat vaan siirtyi seuraavaan päivään. Puhdistuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, niinkuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Kotiin tullessa tuntui kuin joku olisi päivän aikana käynyt siivoamassa. Koti oli valoisa ja värit näkyi raikkaina. Jaksoin tehdä ja puuhastella kovasti kaikkia rästiin jääneitä töitä. Maasäteily oli poistettu joten nukkumaan mennessä oli fyysinen oire sydämmen puristus poissa. Oli kiva käydä väsyneenä eikä uupuneena nukkumaan.