fbpx

Kun ihminen kiinnostuu henkisistä asioista, vastaan tulee aika nopeasti omien ajatusten tarkastelun tarpeellisuus ja tärkeys. Puhutaan ajatusmuodoista tai ajatusolennoista. Yhtä kaikki se tarkoittaa ajatusenergiaa. Mitä enemmän ihmisellä on henkistä voimaa, sen tärkeämpää asian tiedostaminen on.

Positiivisella henkisellä voimalla varustettu ihminen osaa ehkäpä ajatellakin näitä asioita tältä kantilta ja varoa sekä sanojansa että ajatuksiaan, mutta entäpä negatiivinen, joka antaa pakit tämän kaltaisille asioille.

Kuvitellaanpa, jos Suomi ottaisi lätkän mm-kisoissa selkäänsä (ihan vain esimerkkinä, eihän näin tapahdu) joka pelissä. Siinä joku kiukuspäissään tiuskisi parin viikon ajan olohuoneen sohvalla näitä häviöitä. Osansa saa varmasti koko joukkue, johon ajatus on kohdistettu, mutta minkähänlainen olotila tuossa huoneessa on parin viikon jälkeen?

Nuo ajatusolennot vaikuttavat ihmisen tunnekehon (astraalikeho) kautta jokaiseen, joka tilassa viettää aikaa. Känkkäränkkähän siinä tulee kopistelemaan ja syömään rusinoitaan.

No, onneksi tämä esimerkki on vain utopistinen ja ohimenevä tilanne, mutta pätee kaikkeen muuhunkin. Työpaikka, koulu, parisuhde, mikä vaan. Aika monessa paikassa joko mielessä tai ääneen sätitään toisia, jotka millään tavalla tekevät omasta elämästämme hankalaa.

Ollaan siis tarkkana omien ajatusten kanssa. Muutahan emme voi…. vai hetkinen… voimmeko sittenkin?

Jos ihminen on jotain ajatuksillaan luonut, niin kyllä hän sen sitten pystyy poistamaankin. Maapallo on vapaan tahdon planeetta ja näitä ajatusluomuksia ei kukaan muukaan poista eli vastuu tästä pallosta on meillä itsellämme. Tämä on vain pisara meressä esimerkkinä, mutta saanen sillä pointin ymmärretyksi.

Jos tällainen puhdistustoiminta tuntuu omalta ja aikaa sekä vilpitöntä tahtoa auttamiseen löytyy, niin näitä toimia voit itse opetella hallitusti ja turvallisesti Tiina Lindholmin (Esko Jalkasen nimeämä työnsä jatkaja) kirjoista tai etä- ja lähikursseilla. Tätä kautta me Elävien Maassa auttajat olemme myös kouluttautuneet tehtäväämme.

Mikäli haluat tutkia itse tätä mahdollisuutta tarkemmin, laitoin alle linkin kirjaan sekä etäperuskurssi & varputaitoon (joka alkoi 16.10. mutta on edelleen saatavilla).

Uusi ajatus löytyy metsästä -kirja

Etäperuskurssi & Varputaito

Ja yllä mainittujen ajatusolentojen puhdistaminen on tosiaan vain yksi pieni esimerkki konkreettisista mahdollisuuksista auttaa.

Kaikkea hyvää teille kaikille,

Jiri

Suositut julkaisut