fbpx

Eetterikeho menee helposti pois paikaltaan esimerkiksi kaatuessa, kolarissa ja leikkauksessa.
Se on fyysistä kehoamme ohuempi keho, jonka useat pystyvät näkemään jokusen sentin leveänä vaaleana hohteena henkilön kehon ympärillä mukaillen kehon ääriviivoja.

Eetterikehon siirtyminen ilmenee jomotuksena tai kipuna vielä pitkään sen jälkeen kun itse fyysinen vaurio näyttää parantuneen.

Päähän kohdistuneissa iskuissa pään eetterikehon siirtyminen aiheuttaa lievimmillään lyhytaikaisen muistinmenetyksen ja pahimmillaan pitkän tajuttomuuden.

Riippuen vamman vakavuudesta, eetterikeho voi liukua ajan kanssa itsestään takaisin paikalleen ja kipu pikkuhiljaa hävitä. Isommista leikkauksista ja kovista iskuista puolestaan voi jäädä pysyvä haitta, jolloin ainoana helpotuksena on siirtää eetterikeho takaisin paikoilleen tutkimalla ensin onko eetterikeho pois paikaltaan ja sitten henkisellä pyynnöllä pyytää se takaisin oikealle paikalle. Tämä tutkitaan ja tehdään aina etänä, joten ei ole väliä onko tutkittava lähellä vai kaukana.

Tämä on kovassa arkikäytössä omalla kohdallakin, kun seuraa juniorikiekkoa kaukalon laidalla. Harva se peli siellä joku oman tai vastustajajoukkueen pelaajista on satuttanut itsensä. Onneksi on kotikonstit näkymättömään ensiapuun 💗

Suositut julkaisut