fbpx

Kirous herättää sanana varmaan lähinnä inhotusta ja ehkä joskus pelkoakin. Mikäli jokin elämänalue ei vaan toimi ja aina tulee kaikenlaista ylämäkeä, saattaa moni sen enempää ajattelematta tokaista, että tää juttu on varmaan kirottu, ja niin se voi ollakin. Kovin usein ei toki kyse ole kirouksesta, mutta sekin mahdollisuus on hyvä tiedostaa.

Onko kirous sitten todellisuutta vai pelkkä myytti? Vastaus on helppo. Kyllä se on ihan todellisuutta.

Kun näkymättömän maailman lainalaisuuksiin hiukan perehtyy, niin tämänkin mystisen asian taustalta paljastuu ihan looginen syntymekanismi. Ajatus on energiaa ja sehän vaikuttaa ihan kaikkeen olevaiseen.

Uskon kirjoittavani seuraavassa monien ensimmäisen mielikuvan kirouksesta. Joku on sanonut, että; ”nyt minä kiroan tuon henkilön”. Kohdehan voi olla mikä vain. Jonkun koti, parisuhde, työelämä, yöunet, lista on loputon….

Voi se olla käynyt noinkin, mutta pääsääntöisesti kirous kuitenkin muodostuu pitkään jatkuneista kielteisistä ajatuksista samaan kohteeseen. Ajatuksen lähettäjiä voi olla useitakin ja sitä kautta kirouksen voima vaan lisääntyy.

Pari esimerkkiä:

Yritys A toimii hyvin, mutta saman alan eri yrittäjillä ei mene niin kivasti ja se herättää kilpailijoissa kateellisuuden, katkeruuden ja vihankin tunteita. Ensin menestyneen yrityksen toimintaan kohdistuu ns. pahoja silmiä eli pienehköjä kielteisiä ajatuskeskittymiä.

Tässä kohtaa jos lähettäjä/ lähettäjät kuntoutuu positiiviselle puolelle, niin myös tuo paha silmä häviää, kun sillä ei ole enää ylläpitävää voimaa. Yritys toimii taas hyvin, ainakin tuon asian suhteen.

Mikäli kateutta, katkeruutta tai vihaa jatkuu pitkään, niin loppujen lopuksi sen voima keskittyy yhdeksi isoksi möykyksi, joka alkaa saada voimaa Kosmiselta puolelta, ja tuota voimakasta negatiivisen energian keskittymää voidaan kutsua kiroukseksi. Ero pahaan silmään on siis siinä, että kirous saa voimaa Kosmiselta puolelta, joten se ei enää häviäkään, vaikka alkuperäinen energian lähde muuttuisikin, tai vaikka kuolisi. Kirous pysyy.

Toinen esimerkki on sotatilanteet. Juuri nyt tapetilla olevat kriisit Ukrainassa ja Gazassa. Näitähän on paljon muitakin menossa maapallolla, vaikkei niistä Suomen medioissa paljoa uutisoidakaan. Miten paljon vellovat kielteiset ajatukset saavat aikaan uusia kollektiivisia kirouksia mitkä eivät sukupolvienkaan aikana häviä, jos ei niitä poisteta. Vihanpito Serbiassa, Kosovossa, Koreoiden asioissa, huumesodat Etelä-Amerikassa jnejnejne. Entäpä toisen maailmansodan asiat eri kansojen kesken. Onkohan siellä vielä kirouksia vaikuttamassa…

Vapaan tahdon planeetan lakien mukaisesti ihmisten itse pitää omat sotkunsa kuitenkin hoitaa. Apua on tarjolla, mutta miten. Pyytämällä. Auttajat, enkelit, oppaat, kuinka kukin meistä haluaa heitä kutsua, ovat valmiina ottamaan pyynnöt vastaan toimia varten. Kyse on oikeastaan vain pyytäjän henkisestä voimasta eli miten paljon oman kehon kautta pystyy välittämään rakkaudellista voimaa, että oma hermosto sen kestää.

On sitten kyse henkilön omasta tai suvussa olevasta kirouksesta tai laajemmista kansojen välisistä asioista, periaate on sama. Vain voiman määrässä on ero.

Onneksi näihin asioihin voimme kaikki henkisen tien kulkijat vaikuttaa.

Oman kuntoutuspalvelun puitteissa perehdyn henkilöihin vaikuttaviin kirouksiin. Toiveeni on, että omakohtaisen kokemuksen myötä ehkä sinussakin herää ajatus, että itsekin voit tehdä vastaavia toimia tulevaisuudessa.

Kuntoutuspalveluun

Kaikkea hyvää teille kaikille,

Jiri

Suositut julkaisut