fbpx

Kuten jo tiedämmekin niin jokainen olemme vastuussa omista ajatuksistamme ja teoista.

Voisi yksinkertaistettuna ajatella, että hyvät työt ja ajatukset menevät plus pussiin ja pahat miinus pussukkaan. Kun synnymme, meillä on mukanamme edellisten elämien tekojen summa ja vielä se ihmiskunnalla valitettavasti näyttää miinusta. Sitä sitten monin tavoin kuittaamme tässä elämässä tekemällä erilaisia auttamistehtäviä ja/tai kärsimällä henkisistä tai fyysisistä hankaluuksista.

Pahimmassa tapauksessa elää elämänsä huonosti aiheuttaen muille tarkoituksella vahinkoa teoin tai ajatuksin, niin seuraavaan elämään onkin sitten painavampi karmasäkki selässä kannettavaksi.

Kun näkymättömän puolen auttamistöitä lähtee tekemään ja tuo henkinen käynnistysvoima kasvaa, saa tehtyä yhä laajempia tehtäviä ja nämä ovat voimakas keino saada omaa karmavelkaa kuitattua samalla kun saa auttaa ihmisiä ja koko luomakuntaa. Lopulta käykin niin, että omat karmavelat on saatu kuitattua. Ja sitten voikin tehdä jo sellaisia auttamistöitä joissa toisen henkilön karmavelkoja pääsee kuittaamaan (siten kuin on tarpeen ja sallittu) tällä positiivisella karmallaan.

Mitäs sitten, voiko vähän tötöillä ’ilmaiseksi’ tästä varastosta? No ei voi. Silloin tämä paha teko tai ajatus tulee saman tien kuitattavaksi.

Minulle kävi sunnuntaina niin, että tuli tieto yllättävästä asiasta jonka seurauksena menetin totaalisesti astraali(tunne)kehoni hallinnan ja sätin mielessäni ko. henkilön maasta taivaaseen niin valtavalla voimalla että koko kehoni tärisi. Kuppi meni totaalisesti nurin. Pahinta oli etten saanut tunnekehoani hallintaan vaan olin tässä vihan puuskassa vielä seuraavan yönkin. Aamulla sentään ymmärsin, että nyt tuli mokattua ja pyysin anteeksi kaikkia lähettämiäni pahoja ajatuksia ja mielessäni pyysin ja annoin kaiken anteeksi.

No, ei tarvinnut kauan penaltia odotella. Maanantaina napsahti täysin tyhjästä noidannuoli selkään. Vaikka Jiri koetti kuntouttaa selkää ja lutrasin siihen kaikki sopivat eteeriset öljyt mitä mieleen tuli, niin ei, ei toivettakaan paremmasta. Minulle on urheillessa sattunut jos jonkinlaista vammaa ja kuntoutus & lutraus on purreet niihin käytännössä saman tien. Nyt kun mitkään konstit tähän ei auttaneet niin tiesin kyllä että tämä on nyt se välitön karmavelka joka tuli maksettavaksi.

Tämä oli taas hyväksi opiksi…

Suositut julkaisut