fbpx

Kirjoitan tämän tarinan lapsen äidin luvalla, ilonkyyneleet silmissäni.

Muutama kuukausi sitten saimme yhteydenoton äidiltä, lapsella oli päiväkodissa hankalaa keskittymishäiriön vuoksi.

Ensin tutkimme kodin energiat: joo, pientä ulkopuolelta tullutta häiriötä, mutta ei mitään normaalista kodista poikkeavaa. MUTTA, lapsen ympärillä valtava joukko vainajia!
Jahas, nyt löytyi taas yksi valoaan astraalipuolelle säteilevä lapsi. Tämä valo vetää vainajia puoleensa ja ne liimautuvat kiinni lapseen, koska hänen valossa on hyvä olla.

Miten lapsi reagoi näihin?
Herkkä lapsi tuntee nämä matkaajat tunnekehossaan jatkuvasti, siis jatkuvasti!
Kyllä siinä tulee aikuisellekin levottomuutta, jos lähdet aamulla töihin pari kymmentä matkaajaa kyljessä kiinni. Yrität tehdä päivän töitä ja tämä porukka roikkuu sitkeästi mukana, sitten kauppaan ja harrastuksiin, ei hetkeäkään omaa rauhaa, alkaako hermostuttaa?

Lisäksi lapsen ympärille oli jo ehtinyt kehittyä tähän keskittymishäiriöön liittyviä haitallisia miellepinttymiä. Kun sama asia toistuu ja toistuu, niin siitä tulee jo pelkoajatuksia, että en osaa olla rauhallisesti tai ’normaalisti’ vaikka sitä minulta odotetaan.

Autoimme vainajat eteenpäin ja poistimme nämä miellepinttymät.

Pian kuntoutuksen jälkeen äiti kertoi, että hän saa yhteyden lapseen ja kotona kaikki menee hyvin, mutta päiväkodissa on edelleen ongelmia.

Kurkataanpas sitten sinne päiväkotiin. Sieltä löytyikin voimakkaasti negatiivinen ohjaaja. Herkkä lapsi käytännössä tuntee nahoissaan energian, jota tämä negatiivisen henkilö luo ympärilleen. Ohjaaja kuntoutettiin. Palaute tuli seuraavana päivänä, päiväkodissakin kaikki hyvin!

Toimintaterapeutti oli viime viikolla todennut, että keskittymisessä ja käytöksessä on tapahtunut suuri muutos muutaman kuukauden takaiseen.

Syy levottomuuteen ei missään kohtaa ollut lapsessa ja hän silti poti syyllisyyttä ettei pysty rauhoittumaan. Mielenkiintoista nähdä mihin tämän lapsen valo hänet varttuessa viekään, tuskin sitä on ihan sattumalta hänelle annettu.

Äidille oli melkoinen hyppy tuntemattomaan pyytää apua tätä kautta, hienosti hypätty, se oli rakkautta…

Tervetuloa tutustumaan💗

Suositut julkaisut