fbpx

Ihminen, tuo omituinen olento. Ensi näkemältä luuta, lihaa ja nahkaa. Kun tässä on saanut tutustua asioihin erilaisin silmin, niin ei se olekaan ihan niin.

Ihminen on enemmän kuin osiensa summa. Kaikki ihmisen osat ovat sidoksissa toisiinsa.
Fyysistä kehoa voi muokata paljonkin lääketieteen voimin ja silti se toimii ja hyvä niin.

Ihmisessä on paljon muutakin, kuten eri kehoja, jopa oikein viisin kappalein. Fyysinen, eetterinen, astraali, mentaali ja kausaalikeho. Korkeampiin kehoihin mentäessä niiden värähtelytaajuus nousee eksponentiaalisesti ja siksi ihmissilmä ei niitä erota.
Eri kehojen kesken toimii jatkuva alku- ja hivenainehuolto molempiin suuntiin. Kehot ovat sisäkkäin toisiinsa nähden lävistäen toisensa.

Fyysinen keho on tietysti se, mikä on tässä kaikkien näkyvillä. Siitä ei sen enempää.

Eetterikeho on värähtelyltään lähimpänä fyysistä kehoa, pitäen sen toimintoja yllä. Eetterikehon voi nähdä 1-2cm etäisyydellä fyysisestä kehosta harmaana hohteena.

Esim. sairaudet voidaan todeta ensin eetterikehossa, minkä jälkeen ne vasta puhkeavat fyysisessä kehossa. Tällöin ne ovat korjattavissa vaikka homeopatian avulla ennen siirtymistään fyysisiksi sairauksiksi. Nykyään eetterikehoa ”syövät” lisääntyneet säteilyt, kuten mobiiliverkot, wifit ja ehkä pahimpana radioaktiivinen säteily. Ihmisen muistikin sijaitsee eetterikehossa. Tässäpä aivotutkijoille sarkaa. Asiat kyllä ratkeaa kun hiukan laajentaa näkemystä ihmisestä.

Astraalikeho on toiselta nimeltään tunnekeho. Siellä vaikuttaa vainajat ja muut usein ikävät energiat. Myös ihmisten ajatukset vaikuttavat tällä tasolla, paha silmä tästä hyvänä esimerkkinä. Myös positiiviset ajatukset tuntuvat samoin. Näiden ajatusolentojen läsnäolo saa ihmisen tunnekehon värähtelemään samaa taajuutta ja sitä kautta ihmisen tuntemaan pelkoa, levottomuutta tai toisin päin hyvää oloa.

Mentaali- ja kausaalikeho ovat kuitenkin niin perimmäisiä asioita, ettei mennä tässä niihin. Jos asia kuitenkin kiinnostaa niin kirjallisuudesta löytyy paljon tietoa, kuten Esko Jalkasen, Pekka Ervasti, C.W. Ledbeaterin ja monen muun kirjoittamina.

Suositut julkaisut