fbpx

Valtaosassa kuntoutuksissamme nousee esille tutkittavan väsymys, saamaton olo tai ilottomuus vaikka periaatteessa asioiden pitäisi olla kunnossa. Syödään luomuruokaa, liikutaan ja nukutaankin hyvin. Mistä sitten voisi löytyä selitys?

Onhan selvää, että syitä voi olla lukemattomia ja ensisijaisesti on hyvä konsultoida terveydenhuollon ammattilaisia.

Kun tuo kortti on katsottu ja jos omituinen vetämättömyys jatkuu, on ehkä syytä selvittää, josko näkymättömältä puolelta löytyisi vastauksia.

Herkällä ja henkisesti kehittyneellä ihmisellä on vahvat energiat ja voikin sanoa, että hän loistaa näkymättömällä puolella kuin majakka pimeällä merellä. Siellä tuo Valo houkuttelee etenkin välitilaan jääneitä vainajia kyselemään, voisiko tuo hieno valo-olento auttaa häntä.

Tilanne on samankaltainen kuin syysillassa pihalampun loisteessa alkavat yökköset sun muut öttiäiset pyöriä sen ympärillä.

Näiden vainajien läsnäoloa harvat ylipäätään edes havaitsevat, joten mitään haittaa tai pelättävää heissä ei ole. Menneitä ihmisiä vailla kehoa vain. Mutta, se väsymys. Vainajilla on puutetta energiasta ja tasapainon lain mukaisesti he saavat sitä ihmisen energiasta. Tätä kautta se loppujen lopuksi alkaa näkyä valoaan säteilevän ihmisen fyysisen kehon hiven- ja alkuainevarannoissa puolikuntoisena tilana ja siitä se väsymys voi hyvinkin johtua.

Välitilaan jääneitä vainajia voi löytyä ihmisen omasta aurasta, jolloin nämä matkaavat ihmisen mukana koko ajan, mutta myös kodista tai muista rakennuksista.

Herkille ihmisille tämä on se kuuluisa siunaus ja kirous yhtä aikaa.

Onneksi tilanne on helposti korjattavissa ja itsekin opeteltavissa. Jos ei juuri nyt ole mahdollisuuksia tuota taitoa itse harjoitella, niin kuntoutuksemme kautta saat siihen apua.

Haluatko lukea siitä lisää? https://www.elavienmaassa.fi/ilossa/

Jiri

Suositut julkaisut