fbpx

Olen aiemmin kirjoittanut kuinka omien ajatusten kanssa on hyvä olla varovainen, sillä ajatukset ovat luomistyökalu. Mitä enemmän on henkistä voimaa, sen tarkempi on syytä olla.

Kun tutkimme olevaisuuden tasoja fyysisestä ohuempiin maailmoihin, niin mitä ohuemmaksi aine menee, sitä helpommin se muovautuu.

Kun täällä fyysisellä tasolla ajattelemme jotain asiaa, niin astraalitasolla se on heti olemassa. Siten paha ajatus saa saman tien muodon astraalitasolla ja alkaa siellä kiusata kohdetta. Toki tämä toimii myös positiivisen ajatuksen kanssa luoden hyvää.

Ihmisten ajatuksillaan luomat rasitteet ovat siis yksi rasitteiden muoto. Näitä kutsutaan mm. pahoiksi silmiksi, piruiksi ja jopa kirouksiksi.

Toinen värähtelyä laskeva tekijä on välitilaan jääneet maanläheiset vainajapolot ja niihin joskus liittyvät kummitukset. On erilaisia tilanteita, joista johtuen vainaja ei pääse syvälle astraalitasolle kohti seuraavaa elämää.

Laajin tekijä on ihmisen omat karmalliset asiat, jotka ovat syntyneet lukuisissa menneissä maaelämissä. Karman eli Syyn ja Seurauksen laki on järkähtämätön ja voitaneen sanoa, että siihen tämä koko elämänkiertokulku perustuu.

Karmalliset tilit on tasattava ja omat huonot teot sovitettava tavalla tai toisella. Kun ihminen on käynyt tuon polun loppuun ja hänelle on kertynyt ns. positiivista karmaa, voi hän tuolla sovittaa toisen ihmisen karmoja ja näin nopeuttaa tuon sielun kehitystä. Tämä tapahtuu aina juuri niin laajalti kuin tälle henkilölle on tarpeen ja sallittua kaikkien Luonnonlakien mukaisesti. Niiden yli ei toinen ihminen voi koskaan mennä, vaan kaikki tapahtuu tuon Luonnon valtavan suuren suunnitelman mukaisesti.

Tämä on kaikkineen hyvin laaja kokonaisuus, mutta näitä asioita putsailemalla kuntoutuksemme toimii, näin karkeasti sanottuna.

Lisää kuntoutuksista pääset lukemaan täältä: www.elavienmaassa.fi/avuksi

Jiri

Suositut julkaisut