fbpx

Moni lienee nähnyt, miten alkoholi vaikuttaa tunteisiin. Hiukan jos on liian monta annosta nauttinut niin ihminen saattaa muuttua ylitunteelliseksi. Henkilö voi muuttua iloiseksi tai voi jollain olla niin sanottua rähinäviinaakin. Toisiin se ei vaikuta paljoakaan ja jotkut taas muuttuvat ihan eri ihmisiksi.

Se johtuu siitä, että päihteet vaikuttavat astraali- eli tunnekehoon. Tavallaan ihmisen oma harkinta eli pääpersoonan ote alkaa pettää. Pääpersoonalla tarkoitetaan tämän elämän persoonaa. Jos vielä on niin, että menneistä elämistä löytyy päihteiden käyttöön päättyneitä elämiä, niin nämä menneiden elämien vanhat persoonat ottavat enemmän päätäntävaltaa. Ne saattavat kuiskailla, että mikäs tässä, otetaas vielä muutama. Ehkä joku tunnistaa tilanteen, kun on ottanut pari viinilasia, niin herkästi menee sitten enemmänkin.

Astraalikeho on se ’laiva’, jolla olisi tarkoitus seilata kohti seuraavaa maaelämää. Päihteillä on sellainen ikävä vaikutus, että se aiheuttaa siihen reikiä. Jotta tuo laiva edes jotenkuten kelluisi seuraavaan elämään, pitää siitä olla jäljellä vähintään 15%. Kirjoituksen pääasia tulee tässä: Huumeet tuhoavat jo muutamasta kerrasta astraalikehon lähelle tuota 15%:ia.  Alkoholi on tässä suhteessa paljon vaarattomampi. En tietenkään sitäkään suosittele suurissa määrissä. Usein runsaasti ja jatkuvasti alkoholia käyttävän tunnekehosta on jäljellä 40-50%. Ainakaan meillä ei ole tietoa, miten astraalikehoa voisi kuntouttaa. Vuosien saatossa se kyllä toipuu jonkin verran.

Etenkin nuoret mieltävät usein kannabiksen jotenkin vähemmän haitalliseksi, mutta tässä yhteydessä se on huume ja siten hyvin haitallinen. Vahvat lääkkeetkin nakertavat astraalikehoa, mutta tässä moraalilla on oma merkityksensä. Jos tarkoitus ei ole saada päätä sekaisin, niin lääkkeiden haitat ovat vähäisemmät.

Suositut julkaisut