fbpx

Tuli tarve kirjoittaa uudestaan tuosta haitallisesta maasäteilystä ja nyt vähemmän tieteelliseltä kantilta katsottuna.

Vaikka asian on tiennyt, niin silti sitä ei ole oikeastaan sisäistänyt miten voimakkaasti nuo voimakkaat maasäteilylinjat vaikuttavat kehoomme. Jotenkin sitä on automaattisesti nauttinut tästä kevyemmästä tilasta huomaamatta, että suurin osa ihmisistä elää päivästä toiseen hiukan epätasapainoisessa kropassa. Silmät ovat lävähtäneet lopullisesti auki, kun sähköpostiin on alkanut tupsahdella viestejä, miten joka aamuiset epämääräiset kolotukset joihin ei ole löytynyt mitään varsinaista vaivaa ovat hävinneet, kun haitallinen maasäteily on poistettu henkilön kodista. Keho alkaa hakea tasapainoa, kun tuo jatkuva rasite poistuu.

Jos tuo maasäteilyn teknisempi puoli kiinnostaa enemmän, niin siitä löytyy pitkä kirjoitus aikaisemmista postauksistamme.

Ja jos haluaa sen pois omasta kodista, niin etsikää käsiinne lähin Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen kursseja käynyt jäsen, heiltä kaikilta onnistuu tuo tehtävä, meitä on Suomessa toista tuhatta henkilöä.

Meillä se myös sisältyy automaattisesti kaikkiin kuntoutuksiin, siitä ei tarvitse erikseen mainita jos tilaa kuntoutusta itselleen tai läheiselle.

Tutustu kuntoutukseen 💗

Suositut julkaisut