fbpx

Tällaiseen termiin törmää siellä sun täällä ja voidaan varmaan sanoa, että kyseessä on näkymättömän puolen yleisin vitsaus. Päätinpä raapustaa muutaman sanasen tästä aiheesta.

Lyhykäisyydessään kyse on energisesti negatiivisen ihmisen luomasta haitallisesta ajatusolennosta. Ehkä sitä voisi kuvata mustana ajatusmössönä, energiana, joka kohdistuu johonkin henkilöön tai paikkaan. Lopputulos on kohteen energian, värähtelyn putoaminen. Useimmiten kyse on mustasukkaisuudesta, kateudesta tai vihasta.

Pahan silmän tekijän pitää siis olla energisesti negatiivinen. Energisesti. Tärkeää on ymmärtää, ettei tässä tarkoiteta, että ihminen olisi silloin paha. Kyse on vain energiasta. Jostain syystä ihminen on siis joutunut energisesti negatiiviselle puolelle ja tällaisia henkilöitä löytyy nykypäivänä valitettavan paljon. Karkeasti sanottuna ihmiskunnasta on puolet negatiivisia. Näin ollen myös pahoja silmiä piisaa.

Pahan silmän voi herkkä ihminen tuntea eri paikoista. Paha silmä on astraalitason vaikuttaja ja näin ollen kun ihminen menee paikkaan, jossa on paha silmä, hänen astraalikehonsa alkaa värähdellä kyseistä taajuutta. Astraalikehon toinen nimi on tunnekeho.
Toisin sanoen hänen tunnekehonsa alkaa värähdellä samaa taajuutta eli hänen tunteensa värähtelevät myös vastaavasti. Niinpä henkilö muuttuu äksyksi ja kiukkuiseksi. Omien kokemuksieni mukaan vaikka henkilö poistuu ko. paikasta, hänen tunnekehonsa on edelleen samassa taajuudessa vielä jonkin aikaa. Tällöin pahan silmän voi bongata myös henkilön ympäriltä. Tunnekehon värähtely seuraa muutenkin aina paikkojen värähtelyä, energiaa, missä hän oleskelee. Jossain on hyvä olla, jossain ei.

Pahojen silmien vaikutusta olen todistanut satoja /tuhansia kertoja etenkin lapsissa. Koulut, harrastuspaikat… kotiin saapuessaan he ovat välillä tulta ja tappuraa. Kun pahat silmät poistaa, ääni kellossa muuttuu kuin sormia napsauttamalla.

Sinänsä tämä ikävä energiamössöpallo on helppo poistaa, mutta ihmisten pitäminen positiivisina onkin sitten jo toinen tarina.

Tervetuloa tutustumaan💗

Suositut julkaisut