fbpx

Minulle tulee usein kuntoutuksia tehdessä vastaan, että kodissa asustelee vainajasieluja, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet välitilaan eli maanläheisiksi vainajiksi. Mitä herkempiä ihmisiä kodissa asuu, sitä varmemmin sieltä vainajia tapaa. Vainajat tulevat mielellään hyviin energioihin näiden herkkien ihmisten läheisyyteen ja oikeastaan apua he tulevat pyytämään, kun nämä ihmiset loistavat Valoaan astraalitasolla.

Tämä on siis ihan normaali tilanne riippumatta siitä, havaitseeko ihminen vainajia vai ei. Jotkut havaitsevat, jotkut eivät, joten siitä ei kannata kiistellä. Kaikilla on se oma totuus.

Kuollessaan ihminen siirtyy fyysiseltä tasolta astraalitasolle ja siitä eteenpäin, jotta voi sitten syntyä uudelleen ja jatkaa opintomatkaansa tällä maaplaneetalla.

Olen huomannut kuntoutuksissani, että monet osaavat itse ohjata vainajia Valoon. Oikeastaan tyyli on vapaa. Kaikilla meillä on Auttajia, Oppaita, Enkeleitä (tai miksi kukakin heitä tahtoo kutsua) apunamme aina valmiina auttamaan. Maapallo on vapaan tahdon planeetta ja siksi nuo Auttajat eivät voi auttaa ilman, että ihminen sitä pyytää. Tarvitaan tosiaan vain pyyntö ja sitten alkaa tapahtua. Meistä jokainen voi siis olla auttaja, jos vain haluaa. Se on niin yksinkertaista.

Nyt päästään aasinsillan jälkeen otsikon aiheeseen: Miksi kuitenkin joskus löydän kuntoutuksissani vainajia sellaisten ihmisten kotoa tai ympäriltä jotka osaavat itsekin tämän jalon taidon?

Syy on siinä, että tuo vainaja on kuollut negatiivisena. Negatiivisuuden syy voi olla vaikka pitkäaikaissairaus joka on saanut ihmisen eläessään vaipumaan negatiivisuuteen. Voi olla sota-asioita, kateellisuutta, mustasukkaisuutta jne.

Näissä tapauksissa ihmisauttaja nostaa tämän levottoman vainajasielun parempaan olotilaan ja sen jälkeen hänen pitää pystyä kuittaamaan karmavelat pois vainajan puolesta, muuten vainaja on kiinni maaelämässä eikä normaali sielunkierto lähde käyntiin. Tämän jälkeen voidaan vainaja ohjata syvemmälle astraalitasolle ja kohti seuraavaa maaelämää.

Samalla kun vainaja pääsee jatkamaan matkaansa, myös kodin olotila kevenee ja vetämätön olo helpottaa.

Jiri

Suositut julkaisut