fbpx

Avo- ja avioliitot ovat aina karmallisia suhteita joihin vaikuttavat edellisten elämien teot puolin ja toisin. Vaikka liitto näennäisesti päättyykin, jää taustalle usein vaikuttamaan vielä paljon noita näkymättömän puolen kytköksiä.

Jos ex-puoliso on negatiivinen, hän pystyy tekemään kiusaa vielä pitkään liiton päättymisen jälkeenkin. Vihassa tai mustasukkaisuudessa myllerrettyään hän tietämättään lähettää pahoja silmiä entisen kumppaninsa kotiin ja pahimmassa tapauksessa vielä kiroaa mielessään tämän rakkauselämän.
Nämä tekevätkin elämisen olosuhteet aikalailla hankalaksi ja yleensä lopputulos on riitaisuus ja kaikenmoiset hankaluudet uudessa kodissa ja parisuhteessa.

Tällaisissa tapauksissa apuna on ex-puolisoiden keskinäisten karmavelkojen kuittaaminen, sen jälkeen sisäsyntyinen tarve hankaloittaa toisen elämää jää taka-alalle ja hiipuu pois.

On myös hyvä tarkistaa onko rakkaus- tai avioelämään langetettu kirouksia. Ne ovat melkoinen tulppa, joka estää asioiden eteenpäin menemisen.

Kun ex-puoliso vielä kuntoutetaan, hän nousee ’pintaan’ negatiiviselta puolelta jolloin hänen tekemänsä pahat silmät häviävät kaikista kohteista joihin se on mennyt.
Koska jokaisella kuitenkin on vapaa tahto valita elämänsä suunta, hän voi tietyn ajan jälkeen valua takaisin negatiivisuuteen tai tarttua kiinni tähän parempaan olotilaan ja jäädä positiiviseksi.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on vielä anteeksianto. Se saattaa tuntua vaikealta kaiken koetun jälkeen, mutta vain sitä kautta voi vapauttaa itsensä lopullisesti entisestä puristuksesta.

Toivottavasti tästä löytyy uusi näkökulma monia koskettavaan hankalaan asiaan.

Voisiko tästä olla apua sinulle 💗

Suositut julkaisut