fbpx

Jokainen koemme asioita omalla tavallamme, sama pätee myös miten huomaamme kehossamme ja olemuksessamme kuntoutuksen etenemisen. Tason 1- kuntoutuksessa jossa poistetaan häiriöt ympäriltä ja kodista, vaikutus on välitön ja kevyen olon huomaa samantien, mutta kun mennään tuohon tason 2- kuntoutukseen alkaakin jo tulla tämä jokaisen yksilöllisyys selvemmin näkyviin.

Kun näihin menneiden elämien tötöilyihin päästään puuttumaan ja niistä aiheutuneita karmavelkoja kuittaamaan, tapahtuukin melkoista puhdistumista mikä ravistelee jotain enemmän ja toista hiukan vähemmän. Nettisivuillemme lisätyn Kokemuksia -osion tarkoituksena on jakaa erilaisia kuntoutettujen kokemuksia mitä vastaan saattaa tulla ettei omassa mielessään tarvitse hämmästellä onko oma tuntemus ihan normaali vai onko mielikuvitus lähtenyt täysin laukalle.

Hatusta kiinni nyt, tämä ei ole pelkkää ruusun tuoksua ja hattaraa, kun useiden elämien aikana kertynyt painolasti pullahtaa pihalle siivottavaksi. Onneksi lopputuloksena on kevyempi olemus ja kirkkaampana rakentuva tuleva.

Käy lukemassa nettisivujen Kokemuksia-osiosta näitä mielenkiintoisia palautteita.

Suositut julkaisut