fbpx

Omalla karmallisella vainajalla (okv) tarkoitetaan omaa mennyttä elämää, joka ei ole mennyt ihan niin sanotusti putkeen. On tullut tehtyä rajujakin tekoja, joita ei kannata edes miettiä mitä ne ovat voineet olla. Näin ollen niistä on jäänyt Karmallista vastattavaa tuleviin elämiin.

Normaalisti elämällä ja siinä ikäviä asioita läpi käymällä näitä saattaa putkahtaa yhden elämän aikana muutama pintaan. Karmallista kuittausta ovat usein avioerot, henkiset ja fyysiset sairaudet, työttömyys jne. Kun hankaluutta on käyty läpi kuitattavan asian verran, tämä okv pulpahtaa pintaan. Jos ei mitään tehdä, ne saavat olon masentuneeksi, saamattomaksi, jopa itkuiseksi ja viipyvät ympärillä kuukausia, jopa vuosia.
Tässä vaiheessa herkkä ja koulutettu ihminen voi ne kuitenkin löytää ja poistaa, jolloin olo helpottuu heti.

Isäin pahat teot minä kostan kolmanteen tai neljänteen polveen, sanotaan raamatussa. Sehän tarkoittaa, että kolmanteen tai neljänteen elämään, mutta ei jonkun muun elämään vaan omaan. Kuitenkin rankemmat asiat voivat olla kymmenien, satojenkin elämien takaa.

Tässä uudessa ajassa, missä elämme, omien Karmojen kuittaamista voidaan nopeuttaa. Kaikille halukkaille annetaan hurjasti henkistä voimaa muiden ihmisten ja koko luonnon auttamiseksi. Tätä auttamisvoimaa käyttämällä oma Karmavelka vähenee. Sen ei silti pidä olla itseisarvo. Auttaminen on se itseisarvo.

Kun sitten tekee erilaisia auttamistöitä, onnistuneesta työstä kertoo näiden okv:ien ilmaantuminen.
Näin käy myös autettaville kohteille, kun heidän menneisyyttä päästään puhdistamaan. Tämän olemme huomanneet voimakkaasti myös omassa auttamispalvelussamme, missä autettaville pulpahtelee okv:ta viikkojenkin ajan. Siksi olo voi olla heillä melkoista hissiliikettä jonkin aikaa, kun nämä rajut tapahtumat tulevat tunteisiin. On vastuullamme seurata tätä tilannetta kuntoutuksen jälkeen.

Nämä auttamisvoimat ovat ihan kaikkien ihmisten käytössä, jotka pyyteettömästi haluavat oppia auttamaan koko luomakuntaa.

Suositut julkaisut