fbpx

Tutkimukset tehdään etänä tutkimalla yliaistillisesti värähtely kohteesta. Eri värähtelyt paljastavat kunkin häiriötekijän.

Ensin tarkastetaan mikä on värähtely asunnon ulkopuolella. Jos värähtely on 1, on kyseessä maakirous. Tämän jälkeen lasketaan maakirouksen suuruus ja tehdään tarvittavat toimenpiteet sen hävittämiseksi. Sitten katsotaan miten värähtely lähtee nousemaan. Jos se pysähtyy kolmeen, on alueella maanläheisiksi jääneitä vainajia. Vainajien määrä lasketaan ja heidät ohjataan valoon. Taas tarkastetaan värähtely. Jos pysähtyy kahdeksaan, löytyy kummituksia. Lasketaan määrä ja tehdään tarvittavat henkiset toimet. Taas katsotaan värähtely. Jos 15, on paikalla menneisyyden kauhuja. Lasketaan määrä, mitataan niiden suuruus ja hävitetään henkisin keinoin. Varmistetaan että värähtely nousee luonnontilaan.

Sitten siirrymme tutkimaan sisätiloihin. Ensiksi aina tarkastamme onko kodissa haitallista maasäteilyä. Voimakkaat maasäteilylinjat sairastuttavat asukkaat. Jos tällainen sattuu sängyn kohdalle niin ennuste kehon kestämiseen on huono, vakavatkin sairaudet pääsevät iskemään kun oma puolustus on heikentynyt.

Värähtely 1 tarkoittaa, että kodissa on pahoja silmiä. Laskemme niiden määrät ja negatiivisuudet. Sitten poistamme pahat silmät ja kuntoutamme näiden lähettäjät, jotta he tulevat energeettisesti positiivisiksi eivätkä pysty ajatuksillaan näitä pahoja silmiä tekemään. Värähtely 3 tarkoittaa maanläheisiä vainajia, 8 kummituksia ja 15 menneisyyden kauhuja. On olemassa muita harvinaisempia värähtelyn pudottajia, mutta en käy niitä nyt tässä läpi. Kun kaikki löydetyt häiriöt on poistettu, varmistamme että värähtely nousee yli 15 jolloin voi todeta että kodin energiat ovat kunnossa.

Sitten tutkimme onko henkilöllä energiakentässään vainajia, kummituksia, omia karmallisia vainajia (seurauksia omista menneistä elämistä), haitallisia ajatusolentoja (ikään kuin päähänpinttymiä) sekä onko henkilöllä kirouksia. Poistamme kaikki löydökset ja kun kaikki estävät tekijät on poistettu, teemme tutkittavalle kuntoutuksen, jolla saadaan hänen bioenergiakenttänsä (elämänvoimakenttä) kasvamaan, käytännössä välitämme häneen positiivista energiaa jolloin hän latautuu.

Olisiko tästä sinulle apua💗

Suositut julkaisut