fbpx

Maksutavat verkkokaupassa

– Verkkopankit
– Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express)
– MobilePay
– PayPal

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusehdot

Kuntoutus tehdään 8-14 päivän sisällä tilauksesta ja saat heti kuntoutuksen jälkeen yhteenvedon löydetyistä ja poistetuista rasitteista sähköpostiisi.

Ilman yksityiskohtaista raporttia sisältävät kuntoutukset (20 euron kuntoutukset) tehdään aina tilausta seuraavan viikonlopun aikana yhteiskuntoutuksena. Siihen otetaan mukaan kaikki tilaukset, jotka ovat saapuneet perjantaina klo 14 mennessä. Saat kuntoutuksen jälkeen sähköpostiisi viestin, josta näet listan rasitteista, jotka ympäriltäsi ja kodistasi on tarkastettu.

Palautusehdot

Tyytyväisyystakuu
Jos et ole kuntoutuksen tulokseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä meille 14 vrk kuluessa kuntoutuksesta ja palautamme tilillesi ostosumman kokonaisuudessaan.