fbpx

Tilasin Elävien maassa -kuntoutuksen, kun intuitioni puhui minulle vahvasti, että tämä auttaisi. Elämässä oli haastetta hyvin monella alueella yhä, vaikka myös olin suuren henkisen työn jo ennen kuntoutusta tehnyt. Jo kuntoutuksen tilaamisessa tuli vastaan energioita, jotka yrittivät estää tämän tapahtumista. Sähköposti ei usean yrittämisen jälkeen lähtenyt. Lopulta keräsin kaiken päättäväisyyteni ja määräsin, että se lähtee. Se auttoi.

Kuntoutuksessa löytyi energeettistä painolastia kaikilta perheenjäseniltä, kodista ja työstä. Kun kuntoutus oli tehty, olin aluksi valtavan helpottunut. Tuntui, että on aivan toisenlaista hengittää. Kuitenkin meni vain hetki, kun painolastia ilmeni taas. Koen, että tämä kaikki avasi prosessin, jossa oli mahdollista selkiyttää ja purkaa monenlaisia asioita ja puhdistaa energiaansa ja linjata sitä, mitä todella haluaa. Aivan konkreettisesti koen, että ihmissuhteisiin tuli vapautta ja tilaa. Paljon hyvin vaikeita oloja on tullut myös kuntoutuksen jälkeen, mutta myös niistä vapautumisia.

Asia, mikä vielä on prosessissa nyt, kun kuntoutuksesta on muutamia viikkoja, on taloudellinen toimeentulo. Se ei ole vielä helpottanut. Koen kutsumusta tehdä eräänlaista auttamistyötä ja polkuni tätä kohti on ollut varsin mutkikas ja aivan valtavan kivinen. Tunnen, että auttamistyöntekijöitä kohtaan energeettistä häirintää on enemmän. Uskon kuitenkin, että tämäkin asia jossakin vaiheessa helpottaa ja vaikeat energiat väistyvät. Olen Outille ja Jirille suuresti kiitollinen heidän avustaan. He tekevät niin tärkeää työtä!