fbpx

Miten luonnon elävä energia houkuttelee esiin ilon ja onnellisuuden tunteen?

Young Livingin eteeriset öljyt ovat luonnon puhdasta voimaa, aitoa ja alkuperäistä elävää energiaa. On melkein mahdotonta pukea sanoiksi sitä mistä ne voimansa saavat, mutta yritän kuitenkin sen tässä tehdä.

Pohjustukseksi muutama sana bioenergiasta, elämänvoimasta.

Bioenergiasta käytetään Intiassa nimitystä prana, Kiinassa chi ja Japanissa qi. Se on luonnon voimanlähde ja voima, jota ilman elämä ei ole mahdollista.

Jokaisen perusterveen ihmisen ympärillä on pallomainen bioenergiakenttä, jonka halkaisija on noin kaksi metriä. Sen suuruus kertoo kehon terveydentilasta. Mitä pienempi tämä terveyskentäksikin kutsuttu suojapallo on, sitä alttiimpi keho on sairauksille. Pieni bioenergiakenttä on merkki siitä, ettei kehon puolustusjärjestelmä toimi kunnolla. Myös jokaisella kasvilla on bioenergiakenttä, jokaisella oman kokoisensa elinympäristöstä ja kasvatustavasta riippuen.

Tästä päästään siihen miksi kaikissa Young Livingin eteerisissä öljyissä on suuri elämänvoimakenttä jonka se välittää jokaiselle öljyn käyttäjälle.

Kun kasvi kasvaa itselleen parhaiten sopivassa luonnonmukaisessa maaperässä, se ottaa siitä itselleen kaikki tarvitsemansa alkuaineet juuri sopivassa suhteessa ja kasvu on luonnollista. Tällöin kasville rakentuu luontainen terve bioenergiakenttä ympärilleen.

Valitettavan moni yritys hakee väkilannoittamalla kasveille nopeampaa kasvua ja tuottavampaa satoa. Väkilannoitteilla kasville tuputetaan alkuaineita epäsuhtaisesti ja kasvusta tulee jokasuhteessa epätervettä, energiapuolelta tarkastellen kasvu vääristyy. Vaikka typpi kiihdyttääkin fyysistä kasvua, se tapahtuu kasvin terveyden kustannuksella, elämänvoimakenttä kutistuu olemattomiin.

Erityisen Young Livingista tekee se, että kaikilla  sen maatiloilla kunnioitetaan luonnon alkuperäistä järjestystä, maaperän täytyy olla vielä puhtaampaa kuin mitä luomulaadulta vaaditaan ja kaikki rikkakasvit kitketään käsin eikä kasveja ruiskuteta torjunta-aineilla. Öljyjen tislaamisessa ei myöskään käytetä liuottimia.

Kaikki tämä tehdään luontoa kunnioittaen ja puhtaasti. Tässä yksinkertaisesti se salaisuus miksi jokaisella Young Livingin öljyllä on suuri bioenergiakenttä ympärillään ja se pystyy välittämään puhtaan informaationsa öljyn käyttäjän fyysisen, henkisen ja tunnekehon tueksi.

Otan kiitollisena, suurta kunnioitusta luontoa kohtaan tuntien, tämän voiman vastaan ja saan päivittäin kokea todeksi sen henkisen ja fyysisen voiman joka näissä öljyissä on.

Matkalla kohti unelmiani

Minulla on ollut Young Livingin eteeriset öljyt jokapäiväisessä käytössä syksystä 2018 lähtien. On ollut uskomatonta saada omakohtaisesti kokea miten ne vaikuttavat fyysisesti, tunnepuolella sekä henkisellä ja energiatasoilla.

Olen nyt siinä hetkessä elämässäni, että ne unelmat joita olen mielessäni elänyt ja toivonut toteutuvan, ovat muuttumassa todeksi. Jokin minussa on muuttunut. Entisestä suorittamisesta ja ylikuormittumisesta on löytynyt väylä ulos. Uskoin unelmiin, mutta ensin täytyi tiputtaa paljon vanhaa pois, jotta oli tilaa uudelle muodostua. Tiedän, vanha klisee ja hankala toteuttaa.

Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat auttaneet minua tekemään muutoksen. Tehneet kaikessa rauhassa työtä tunnepuolella poistaen omia uskomuksia siitä mitä voin olla ja saavuttaa, sekä ulkoapäin tulleita epäilyksiä jotka ovat himmentäneet uskoa itseeni.

Kuin huomaamatta, unelmani ovat saaneet tarvittavan voiman ilmentyäkseen. En voisi olla onnellisempi tästä uudesta jota saan nyt elää vihdoinkin aitona omana itsenäni. Ja kyse ei ole onnesta eikä tuurista, minä rakensin tämän ihan itse, nämä ihmeelliset öljyt ovat olleet siinä matkakumppaneitani. Vahvistaen ja tukien pala palalta sisäistä muutostani.

Nyt minusta tuntuu niin luontevalta, että saan opastaa jokaista sisäistä rohkeuttaan kaipaavaa öljyjen maailmaan ja tarjota saman mahdollisuuden muuttaa oman elämänsä kuin itse sain. Näyttää sen muutoksen joka on mahdollinen meille jokaiselle.

- Outi

Klikkaa alta mukaan pikakurssille oppimaan kuinka hyödynnät eteeristen öljyjen voimaa helposti arjessasi.

Maksuton Kurkkaus öljyihin -pikakurssi

Minun tarinani sisäisen rohkeuden löytämisestä

Lyhyeltä videolta voit kuunnella tarinani kuinka löysin rohkeuden mennä kohti unelmiani ja muuttaa elämäni.

Heräsikö sinullakin uteliaisuus kurkata uuteen? Tahdotko maksutta oppia mitä näillä eteerisillä öljyillä on sinulle tarjota?

Ei ole oppimispaineita eikä velvoitteita, ainoastaan mahdollisuus nähdä millaista hyvinvointi saattaisi parhaimmillaan olla.

Saat pikakurssilta myös oman kokemuksen öljyistä, sillä lähetän sinulle maksutta öljyrollerin. Pääset itse kokemaan miltä niiden energia ja tunnevaikutus tuntuvat.

Ilo palasi elämääni!

- Tuula

Olin todella stressaantunut ja jumissa. Aivosumu vaivasi. Muutamia vuosia aikaisemmin olin kurssilla, jossa teimme erilaisia tehtäviä. Yllätyin kovasti kun eräs henkilö sanoi minun olevan iloton. Ystäväni puolusti minua sanoen, etten minä ole aina ollut sellainen. Asia unohtui.

Puolitoista vuotta sitten kuulin Young Livingin öljyistä ja tilasin  itselleni Aloituspakkauksen. Näin jälkikäteen koen sen olleen käänne elämässäni. Ensimmäiset puoli vuotta tuoksuttelin öljyjä silloin tällöin, tein pieniä laimennus rollereita ja testailin niitä. Lemon öljyä käytin vesikannussa. Käytin myös kasvoissa Frankinsence öljyä kosteusvoiteen kanssa.
 
Puoli vuotta Aloituspakkauksen tilauksen jälkeen päätin, että otan öljyt päivittäiseen käyttööni. Ei mennyt kauan, kun huomasin pikku hiljaa ilon palaavan. Hymy nousi entistä enemmän huulille. Eräänä päivänä olin metsässä koiran kanssa lenkillä ja huomasin metsän värit. Miten vihreältä siellä näyttikään.
Kevään kosketus -tapahtumassa 2021 oli erään öljyilijän kertomus öljyjen vaikutuksista. Oli mielenkiintoista, että hän kertoi ilon löytymisestä ja metsän vihreydestä. Ajattelin silloin, että tarvitsin tämän tiedon, jotta ymmärtäisin että minun tulee käyttää öljyjä.
 
Siitä se sitten lähti ☺️ Myös tunneöljyt ovat tulleet osaksi arkeani. Mielenkiintoista on huomata miten jonkin öljyn tuoksu ensin voi tuntua epämiellyttävältä ja hetken kuluttua siitä tuleekin suosikki. Jokainen öljy yllättää!

Tule oppimaan maksutta!

Kurkkaus öljyihin on napakka pikakurssi, jossa saat oppia omassa tahdissasi. Kurssi koostuu lyhyistä muutaman minuutin videoista, joita käyt läpi itsellesi sopivassa tahdissa.

Opit miten monipuolisesti pystyt hyödyntämään eteeristen öljyjen helliviä vaikutuksia arjessasi, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tukena, osana henkistä kasvuasi.

Voit katsoa lyhyet videot läpi yhdessä illassa tai jaksottaa ne parille päivälle. Tämä kurssi ei vie sinulta paljon aikaa, mutta saattaa antaa sysäyksen siihen mikä muuttaa lopun elämäsi.

Oletko valmis kurkkaamaan tuohon muutokseen?

Klikkaa sivun alalaidasta mukaan kurssille ja saat linkin pian sähköpostiisi.

Tervetuloa pikakurssille!

Klikkaa alta mukaan pikakurssille oppimaan kuinka hyödynnät eteeristen öljyjen voimaa helposti arjessasi.

Maksuton Kurkkaus öljyihin -pikakurssi