fbpx

Mitä löydät Aloituspakkauksesta

Kun avaat paketin, löydät sieltä 12 arjessa hyvinvointiasi tukevaa eteeristä öljyä sekä diffuuserin, joka pilkkoo eteerisen öljyn ja veden ilmaan ohueksi vesisumuksi.

Aloituspakkaukseen voit valita mieluisan diffuuserin muutamasta eri vaihtoehdosta. Pääset katsomaan vaihtoehdot, kun painat ’Tilaa Aloituspakkaukset’ -painiketta.

Esimerkiksi Dewdrop-diffuuserilla Aloituspakkauksen hinta on 176 euroa + DHL:n lähetyskustannus.

Tämä setti on ylivoimaisesti suosituin tapa aloittaa öljyily. Yksittäin tilattuna siinä olevien tuotteiden arvo on 246 euroa eli säästöä tulee peräti 28%.

Jokainen saa itse valita mitä tahtoo Young Livingiltä.

Ja se vapaus tarkoittaa…

…itse valita mitä tilaa ja milloin tilaa tai olla tilaamatta. Asiakastilin avaaminen ei sido eikä velvoita mihinkään, saat tuotteet omaan käyttöön sivuilla näkyvällä edullisemmalla jälleenmyyntihinnalla.

…osallistua tai olla osallistumatta kampanjoihin ja tapahtumiin.

…kertoa kaverille Young Livingistä tai olla kertomatta. Jos haluat saat kertoa näiden eteeristen öljyjen voimasta eteenpäin ja saada lisäansiota samalla kun elät uudenlaista hyvinvointia todeksi päivästä toiseen. Siinäkään et jää yksin, tukenasi on kaikki öljyoppaat ympärilläsi, minä mukaan lukien.

Jokainen siis päätämme itse miten öljymaailmassa elämme. Yksin omassa rauhassa tietäen, että tuki löytyy viestin tai puhelun päässä tai yhdessä tehden, hyvinvointia eteenpäin vieden vai kenties jotain tuosta välistä.

Eli jos tilaat itsellesi yhden öljypullon tai vaikka koko Aloituspakkauksen, et sitoudu mihinkään, ei ole jatkotilauksia joita täytyy perua kuukausittain. Saat tuotteet käyttöön pelkästään omaksi iloksesi.

Minusta tämä on sitä valinnanvapautta ja jokaisen omaa elämäntapaa kunnioittavaa.

Aloituspakkauksen 12 öljyä

Diffuuserissa ja iholle käytettynä riittää 1 tippa eteeristä öljyä tuomaan toivotun vaikutuksen. Jokaisessa 5 ml pullossa on n. 85 tippaa joten näistä on iloa pitkäksi aikaa.

Iholle käyttäessäsi eteerisen öljyn laimennukseen voit käyttää luonnonmukaista pohjaöljyä. Esimerkiksi kookos-, jojoba-, arganöljy tai Young Livingin valmis pohjaöljy sekoitus V-6 sopivat tähän loistavasti. Kasvovoiteena käytän Young Livingin luonnonmukaista Baby Lotionia johon tipautan mukaan yhden pisaran Laventeli tai Frankincense öljyä. Baby Lotionin ja V-6 pohjaöljyn löydät myös tuolta Aloituspakkaus- painikkeen alta.

Asiakastilin avattuasi lähetän sinulle postissa Aloittajan oppaan niin pääset heti tutustumaan öljyjen monipuoliseen käyttöön.

Laitathan minulle viestin outi@elavienmaassa.fi jos sinulle tulee kysyttävää. Soitellaan tai viestitellään sitten, autan mielelläni.

kukaan ei jää öljyjen kanssa yksin

Saat aina apua

Meidän Pisara Iloa -öljytiimi on lämmin ryhmä erilaisia ihmisiä. Jokaisella on tilaa olla oma itsensä. Jos vain haluat, lisään sinut WhatsApp tai Facebook ryhmiin.

WhatsApp

Ryhmässä saa kysellä tai olla kuulolla hyvistä käyttövinkeistä.

Facebook

Facebookista löytyy meidän oma Pisara Iloa -ryhmä sekä Suomen Young Livingin ryhmä jossa on jo tuhansia jäseniä.
Tiedon ja koulutusten määrä on ihan huikea.

Zoomit

Pidämme tiimille täsmäkoulutuksia monipuolisesti eri aiheista. Jos aihe on mielenkiintoinen, voit osallistua livenä tai kuunnella jälikäteen nauhoituksen.