fbpx

HYVÄLLÄ

FIILIKSELLÄ

Tunnelman tuoja ja tunteiden tasaaja

Tiesitkö, että saat luotua kotiin helposti juuri haluamasi tunnelman puhtailla luonnonmukaisilla tuoksuilla?

Hajuaisti on suoraan yhteydessä aivojen limbiseen järjestelmään eli siihen osaan, johon tunteet ja stressireaktiot liittyvät.
Tässä kohtaa kuvaan astuvat puhtaat eteeriset öljyt, ne vaikuttavat suoraan tuonne tunnekeskukseemme.

Jos minulta kysytään omia suosikkejani eri hetkiin, niin vastaus on helppo:

Mutta miten se on mahdollista, kuinka luot mieluisan tunnelman kotiin, vaikutat omiin tunteisiin ja vahvistat intuitiotasi?

Ei hätää, tämä on helppoa ja kuka vain oppii sen!

LAITA PISARA ETEERISTÄ ÖLJYÄ DIFFUUSERIIN JA...

TUOKSUTTELE!

AINOA ASIA JOKA SINUN TÄYTYY TEHDÄ, ON VALITA TUNNELMA TAI TUNNE JONKA HALUAT MUUTTAA.

Haluatko rentoutta ja rauhallisuutta iltaan vai keskittynyttä ilmapiiriä tärkeiden tehtävien hoitamiseen?

Ehkä viikonloppuna haluat vaan chillata ja olla stressaamatta.

Kulkeeko mukanasi pinttynyt tunne josta haluat eroon ja tilalle rentoutta ja keveyttä?

Tahdotko omat sisäiset toiveet selkeämmin kuulluksi?

Opi maksutta!

Olen niin iloinen, että saan opastaa jokaista kotiinsa hyvää fiilistä kaipaavaa tai vanhan tunnekuorman alle jäänyttä ilon pilkahdusta ja rentoutta odottavaa öljyjen maailmaan ja tarjota saman mahdollisuuden löytää rentous ja ilo elämäänsä kuin itse olen saanut. Näyttää sen muutoksen joka on mahdollinen meille jokaiselle.

Olen Outi

 Tiedätkö mitä…

…olin täysin jumissa itseni kanssa – isosti jumissa. Ei puhettakaan, että olisin kuullut itseäni, saati näyttäytyisin ulkomaailmalle omana itsenäni, kun en oikein tarkkaan itsekään tiennyt sitä kuka olen. 

Suoritin elämää, kaikkia sen osa-alueita; työtä, arkea, perhettä, harrastuksia. Kokovartalostressimöykky, tämä oli tilanteeni vielä 5 vuotta sitten. 

Ystäväni ehdotti minulle, että kokeilisin tuoksutella puhtaita eteerisiä öljyjä ja antaisin itselleni mahdollisuuden saada tunnepuolelle iloa ja rentoutta. No miksipä ei.

Ostin Premium setin, koska siinä tuli mukana diffuuseri sekä monen monta tunteita tasapainottavaa ja intuitiota vahvistavaa öljyä, jotta pääsin heti tutustumaan miten kukin niistä vaikuttaa kehooni ja tunteisiini.

Setti yllätti, en voi uskoa miten paljon elämäni on muuttunut rennommaksi ja iloisemmaksi. Olen saanut myös oman sisäisen ääneni kuuluviin ja pystyn sitä kuunnellen menemään nyt kohti omia unelmiani. Minulla on oma työkalupakki aina kädenulottuvilla, kun tarvitsen vaihtaa tunnelmaa kotona tai helpotusta haastavaan hetkeen.

Jaan kokemuksiani kaikille, jotka haluavat kuulla ja ovat kiinnostuneita, koska minusta on ihana auttaa toisia ja samalla saan itselleni palkkiota, kun autan toisia voimaan paremmin. Melkoista hyvänmielen työtä ❤️

"Löysin vuosia kateissa olleen ilon elämääni. Olen oppinut hyödyntämään eteerisiä öljyjä arjessani ilman, että minulla oli niistä aiempaa kokemusta."

Tuula M

"Elämäni on nykyään paljon kirkkaampaa ja selkeämpää. Uskallan myös rohkeasti tehdä päätöksiä ja luottaa siihen, että kaikki sujuu hyvin."

Jaana M

"Öljyt toivat rohkeuden olla aidosti se minä joka olen, tulin näkyväksi. Uskallan näyttää koko itseni. Ennen jäin myös helposti murehtimaan asioita. Olin tosi paljon kiinni siinä, että elin elämääni huolehtimisen kautta. Nykyisin murehtiminen ja huolehtiminen eivät saa enää minusta sellaista otetta mitä aikaisemmin. Myös odottamattomat muutokset menevät pehmeämmin, oleminen on lempeämpää itselleni."

Satu K

HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ -PIKAKURSSI

Onko sinusta koskaan tuntunut, että elämästäsi puuttuu jotain? Vaikka kuinka kovasti haluaisit iloita ja olla rento, sinusta tuntuu että arjen velvollisuudet vyöryvät ylitse.

Jos vastauksesi on Kyllä, niin maksuton Hyvällä fiiliksellä -verkkokurssi on sinulle.

Autan sinua oppimaan kuinka helposti voit luoda kotiisi juuri sen tunnelman mitä siihen hetkeen toivot: rentoutta, iloa, rauhallisuutta sekä väylän vahvistaa omaa intuitiotasi. Tämän jälkeen sinulla ei ole mitään ongelmaa ottaa tilanne haltuun ja nauttia hetkestä, elää omannäköistä elämääsi.

Esimakua kurssiin

Haluatko kurkata miltä kurssilla näyttää? Tässä salakurkkaus ensimmäiseen videoon…

Tule mukaan oppimaan!

En malta odottaa, että saat tämän maksuttoman kurssin käsiisi ja mahdollisuuden tuoda muutoksen elämääsi ❤️

Klikkaa Lähetä -nappia ja lähetän kurssin sähköpostiisi.

Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, se onnistuu helpoiten Instagramissa @polkuitseen