fbpx

Entä tarvitaanko toisen henkilön suostumus kuntoutukseen?

Kodin ja ympäristön energioiden puhdistus onnistuu aina vaikkei toiselta kysyttäisi asiaan lupaa. Aina kun kyse on ulkoapäin tulevista (ei siis henkilön omista menneistä elämistä) asioista jotka vaikuttavat kotona tai ympärillä, nämä saadaan poistettua vaikkei kuntoutettava tietäisi tapahtumasta. Useimmat huomaavat että on vaan kevyempi ja iloisempi olo, mutteivat tiedä mistä se johtuu.

Kun tutkitaan asioita, jotka johtuvat henkilön menneistä elämistä ja niitä päästään putsaamaan (mm. vaikeudet ihmissuhteissa, pelkotilat, epätoivo, riippuvuudet…), niin myös nämä voidaan käydä läpi ilman tutkittavan lupaa, MUTTA tärkeä asia kuntoutettavan näkökulmasta on, että hän tietää että vanha taakka josta vaikeudet johtuvat on nyt kuitattu ja uusi tulevaisuus ilman näitä rasitteita pääsee muodostumaan.
Silloin myös mieli osaa ottaa vastaan muutoksen ja henkilö kokonaisuutena on valmis uuteen.

Yleensä näissä tapauksissa kuntoutus tilataan läheiselle, jolloin tilaaja osaa  parhaiten arvioida ovatko nämä asiat sellaisia, jotka saavat kuntoutettavan enemmän hämmentymään ja silloin saattaa paras vaihtoehto olla kertomatta vai sellaisia jota hän haluaisi kokeilla vaikka uteliaisuudesta ja siten tietäisi että menneet rasitteet on poistettu. Apu menee kuitenkin perille ja häiriöt saadaan poistettua molemmissa tapauksissa Karman Lain puitteissa, joten ei ole huolta että kumpikaan tapa olisi väärä.

On aina kaunis ajatus, että haluaa auttaa toista, se on rakkauden teko 💗

Haluatko tutustua kuntoutuksiin?

Suositut julkaisut