fbpx

Heti alkuun selvennys ettei asiat sekoitu: Emme puhu nyt sähkötekniikan absoluuttisista värähtelytaajuuksista, vaan Esko Jalkasen käyttämästä suhteellisesta värähtelyasteikosta, jolla pystytään tutkimaan näkymättömän puolen olotilaa.

Jokaisella kappaleella ja paikalla on oma värähtelynsä. Jokaisella kaupungilla ja maalla on oma värähtelynsä. Suuremman alueen värähtely on sen kaikkien tekijöiden summa.

Hyvän kodin värähtely on noin 60. Jopa ihmeitä tekevän Jumalan äidin ikonin värähtely Valamon luostarissa on noin 90.

Jos jonkun paikan värähtely on alle 30, ei luonnonhenget voi siellä enää asustaa ja luonto menettää elinvoimansa. Näitä taustoja vasten on hyvä tehdä vertailuja ja tutkimuksia, kun selvitetään jonkin paikan olotilaa.

Auttajan toimissa värähtelyn tutkiminen on kaikkein tärkein asia. Alhainen värähtely kertoo, että jotain rasitteita on olemassa ja tarkka mittaus kertoo mistä on kyse, jotta voidaan suorittaa oikeat kuntoutukset haittojen poistamiseksi ja värähtelyn nostamiseksi.

Muutama esimerkki:

Värähtely – Mahdollinen syy:

1 – paha silmä, kirous, piru tai vastaava negativiinen energia

3 – maanläheinen vainaja

8 – kummitus (henkirikoksen paljastumista estävä henkinen ajatusolento)

15 – menneisyyden kauhu

On myös sellaisia rasitteita, joita ei löydy värähtelyä tutkimalla, vaan ne pitää osata etsiä muulla tavoin, mutta tutkiminen lähtee liikkeelle aina värähtelyn tarkastamisesta. Jos paikan värähtely on yli 15, ei paikassa ole tällä tavoin löydettäviä rasitteita.

Tutustu kuntoutukseen 💗

Suositut julkaisut