fbpx

Tuntuuko, että viha, katkeruus tai muu jäytävä ikävä tunne on niin syvällä sisällä että siitä ei pääse millään eroon vaan se pienestäkin ärsykkeestä pulpahtaa pintaan aina uudelleen ja uudelleen.

Tuntuuko erikoiselta ajatukselta, että fyysinen-, eetteri- ja astraali (eli tunne) kehomme voisivat päästää irti tästä juurtuneesta tunnejumista, kun niitä houkutellaan tähän irtipäästämiseen sopivan eteerisen öljyn avulla? Onko liian kaukaa haettua?

Ehkäpä ei. Olemme saaneet tutustua Young Livingin eteerisen öljyihin myös näkymättömältä puolelta. On ollut hienoa huomata miten näiden vaikutus ulottuu tätä näkyvää maailmaa syvemmälle ja öljyt menevät tekemään työtään fyysisen kehon lisäksi tuonne meidän ohuempien olemuspuolien avuksi.

Eetterikeho ylläpitää fyysisen kehomme toimintaa ja tunnekehomme on vielä tuotakin hiukan ohuempi. Siinä aurassa liekehtivät tai lainehtivat tunnetilamme, riippuen meidän jokaisen tunnemaailmastamme.

Tiedämme varmasti jokainen miten kokonaisvaltainen kokemus on joutua vihan valtaan. Yliaistillisesti katsottuna astraalikehomme liekehtii silloin terävissä sävyissä ja on täysin pois tasapainosta. Kauniin pastellinsävyinen väri puolestaan kertoo tasapainosta ja rauhasta.

Olisiko kenties mahdollista että juuri tässä kohtaa näiden eteeristen öljyjen tunnevaikutus tulee avuksi tasapainottamaan olotilaa…?

Ehkäpä voisi kokeilla tuoksutella esimerkiksi Release –öljysekoitusta, kun seuraavan kerran joutuu vihan tai muun kalvavan tunteen valtaan ja toistaa tätä niin pitkään kun tunne nousee pintaan. Onko mahdollista että tuo tunne voisi päästä pois kehostamme ja saisimme jättää sille hyvästit?

Myös meillä auttajilla tunnekeho joutuu välillä koetukselle ja joudumme kamppailemaan, että se pysyy tasapainossa. Olen huomannut itse saaneeni silloin apua näistä eteerisistä öljyistä.

Mielenrauhaa toivottaen,
Outi

Tervetuloa voimaan hyvin 💗

Suositut julkaisut