fbpx

Ihmisellä on Maapallolla oma vapaa valinta tehdä oikeastaan mitä tahtoo. Tekemisiä ohjailee tietysti mm. lait ja säännöt, mutta nekin on tehnyt ihminen itse. Tässä yhteydessä ihmisen tekoja ohjailee siis ihmisen oma moraali, käsitys siitä mikä on oikein ja mikä on väärin. Omatunto.

Samaan aikaan ihmistä ohjaa maapallolla Karman laki eli syyn ja seurauksen laki. Siinähän se onkin sillisalaatin ainekset koossa. Ei muuta kuin ainekset kulhoon ja reipas sekoitus.

Ihminen on karman aikojen alusta ansiokkaasti tehnyt kaikenlaisia vapaita valintojaan ja saanut kerättyä mukavasti karmavelkaa. Näin tänne sitten synnytään yli tuhatkin kertaa, että saadaan karman tilit tasan. Siitähän tässä elämässä on pitkältä kyse.

Eipä siinä, ei kaikki valinnat mene aina pieleen, kyllä ihminen osaa tehdä hyviäkin valintoja ja silloin taas karmavelka pienenee ja jossain kohtaa velka alkaakin pienentyä ja lopulta loppuu kokonaan. Saattaa tuo karman tase mennä positiivisellekin puolelle ja silloin voikin ja alkaa auttamaan muita kanssakulkijoitaan karman kiemuroiden setvimisessä, mutta tuo onkin sitten toisen otsikon asioita.

Nyt meinaa mennä Karman Lain asioiksi, mutta asiat ovat kovasti sidoksissa toisiinsa.

Kun ikäviä asioita tapahtuu, niin moni lienee kuullut tai itsekin esittänyt kysymyksen, miksi Jumala, Auttaja, Enkeli, Opas (miksi kukakin näitä tahoja haluaa kutsua) antaa tällaista tapahtua. No asiat tapahtuvat useimmiten syystä, mutta pointti mitä halusin sanoa on, että yksikään noista tahoista ei voi itse aktiivisesti olla aloitteellinen ihmisten auttamisessa. Tämä on yksi merkittävä asia mitä tarkoittaa, kun ollaan vapaan tahdon planeetalla. Sinun pitää pyytää. Silloin Auttajat voivat alkaa toimia. Tuolla he odottavat tumput suorina vain sinua varten, että pääsisivät töihin. Siihen perustuu myös kuntoutustyöt.

Muistakaa siis pyytää ja kiittää. Toivomallakin saa vain toivoa. Tarkkana pitää olla sananvalintojenkin kanssa. Mihin johtaakaan toteamus ”miksi minulle aina käy näin huonosti?”

Jaahas, ”huonosti”, no sitä sitten lisää…

Otetaan mieluummin vaikka, että ”Kiitos, kun minulla on joka suhteessa paras työpaikka”. Sitten alkaa tapahtua. Edelleen senkin toteutumiseen vaikuttaa tuo Karman Laki, mutta pyyntö on laitettu liikkeelle.

Että tällainen tämä Maapallon sillisalaatti.

Jiri

Suositut julkaisut