fbpx

Onko sinulla piileviä kykyjä ja auttamisvoimaa?

Tiesitkö, että meillä Suomessa on alkuvoimaista herkkyyttä jäljellä, jonkinasteista tuntemattomien voimien havaitsemista.

Olisiko sinusta hienoa löytää nuo omat kykysi ja valjastaa ne käyttöön?
Nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus.

Luonnon salaisten voimien asiantuntija, Tiina Lindholm, on kirjoittanut Pikaoppaan luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä.

Kenelle tämä kirja sopii?

Kirja on täydellinen:

Herättikö joku näistä sinussa vastakaikua? Eikö olisi hienoa oppia tuntemaan syvemmin luontoa ja ihmistä normaalin aistitoiminnan ulottumattomista.

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen

Kun löydät piilevät kykysi, opit valjastamaan sisäisen voimasi pitämään huolta lähipiirisi hyvinvoinnista ja toimimaan kenties jopa koko luomakunnan hyväksi.

Luonto, ihmiset ja eläimet tarvitsevat nykyään apua aiempaa enemmän.
Vaikka maapallon tilanne on monessa suhteessa huolestuttava, epätoivoon ei silti ole syytä vaipua, sillä aktiivinen toiminta luo positiivisempaa tulevaisuutta koko maapallolle.

Millainen on sinun polkusi?

Siihen pystyt itse vaikuttamaan. Kirjan antamin käytännön ohjein voit:

Saat itse valita, minne löytämäsi tie johtaa.

Ehkä haluat ensin oppia pitämään huolta lähipiirisi hyvinvoinnista ja jossain kohtaa laajentaa auttamistöitä koko luomakunnan hyväksi.

Kunnioitusta tuntien

Kirjoittaja, Tiina Lindholm, on yli 20 vuotta pitänyt kursseja luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Hän on koulutukseltaan terveydenhuollon maisteri.

Myös me Elävien Maassa auttajat, Outi ja Jiri, olemme kouluttautuneet omaan tehtäväämme Tiinan kursseilla viimeiset kymmenen vuotta. On ainutlaatuinen mahdollisuus, että saamme näin kehittyä ja kasvaa auttajina.

Voimme suositella sydämemme pohjasta tätä ainutlaatuista kirjaa kaikille, joilla on halua tutustua uuteen ja kehittää itseään.

Kyllä, haluan oppia tuntemaan luonnon salaisia voimia!

Tilaa Uusi ajatus löytyy metsästä kirja itsellesi hintaan 19 euroa.
kirja on myynnissä Tiina lindholm servicen verkkokaupassa.

Klikkaa Kauppaan –nappia ja siirryt Tiina Lindholm Servicen verkkokauppaan.