fbpx

Lisäsin kuntoutustarjontaamme joku aika sitten uuden version Oman ympäristön ja kodin kuntoutuksesta edullisemmalla, 20€ hinnalla. Teen tämän kuntoutuksen aina viikonlopun aikana, mutta sitä ei raportoida henkilökohtaisella tasolla vaan lähetän jokaiselle listan mitä on tutkittu ja poistettu. Sisältö on täysin saman kuin 30€ yksityiskohtaisen raportin sisältävässä kuntoutuksessa.

Siinä samalla tavalla tutkitaan ja poistetaan kodista haitallinen maasäteily, negatiivisten ihmisten tekemät energiaa laskevat haitalliset ajatuskeskittymät (pahat silmät) sekä kaikki muutkin kodistasi ja ympäriltäsi löytyvät ikävät rasitteet.

Näitä kodin ja oman ympäristön kuntoutustilauksia tulee aika paljon ja positiivisena ongelmana olen törmännyt siihen, ettei aikani tahdo riittää, vaan kuntoutuksen odotusaika pitenee. Kun tarkastelen omaa ajankäyttöäni, huomaan että suuri osa siitä menee löydösten kirjaamiseen ja huomioiden kirjoittamiseen. Kuntoutuksen lopputulos ei kuitenkaan raportin teosta muutu vaan se on pois ajasta jota voisin antaa useammalle ihmiselle.

Toiveenani on, että mahdollisimman moni saisi apua, ja kun oma aika on rajallinen niin siitä se ajatus sitten lähti. Monet tilaajat ovat jo tuttuja ja tietävät mitä tässä tapahtuu ja aika ajoin ottavat uuden kuntoutuksen, kun siltä tuntuu. Tällä tavalla siis yritän säästää tilaajilta rahaa ja minulta aikaa ja näin useampi voi saada avun nopeammin. Win-win- tilanne siis 🙂

Saat silti aina kuntoutuksen jälkeen sähköpostiisi viestin, josta näet listan rasitteista, jotka ympäriltäsi ja kodistasi on tarkastettu, sekä tabliskan jossa on kuvattu mitä nämä rasitteet tarkoittavat.

Jiri

Uuteen kuntoutukseen pääset tutustumaan täältä Kodin ja oman energiakentän puhdistus

Suositut julkaisut