Pakurikääpäuute
14,00€ sis alv 25.5%
Pakurikääpä on monelle tuttu kansanperinteestä. Pakurikääpä ei ole mikään viime vuosikymmenien löytö, vaan aihetta syvemmin tutkien käy ilmi, että ihmiskunta on käyttänyt sitä jo yli 2000 vuotta hyödykseen.
Pakurikääpää on tutkittu laajalti myös tieteessä viimeisten 40 vuoden aikana. Tutkimusten mukaan siinä on hyvin runsaasti erilaisia aktiivisia ainesosia, joista osa löytyy pakurikäävän rosoisesta mustanruskeasta pinnasta ja osa sen kanelinruskeasta sisuksesta.
Pakurikäävän voima tuhoutuu helposti
Luonnontuotteet ovat herkkiä ja siksi niiden käsittelyyn tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Suurimmat ongelmat pakurikäävän käsittelyssä liittyvät siihen, että yleensä valmistusprosessi on teollinen ja siten niin kova, että se tuhoaa usein pakurikäävän voiman, bioenergian ja osan vaikuttavista aineista. Siten pakurikäävän kuivattamisen ja jauhamisen tulisi tapahtua hellävaraisesti, ilman sähkölaitteiden apua. Tämä on harvoin mahdollista teollisessa tuotannossa. Pakurikääpää ei myöskään kannata hankkia Suomea etelämpää, koska silloin Suomen pohjoisesta sijainnista saatava etu bioenergiakentän kokoon ja vaikuttaviin aineisiin jää vähäisemmäksi.
Pakurikäävän positiiviset, vaikuttavat aineet säilyvät hyvin alkoholiin uuttamalla. Silloin tuote jää eläväksi, eikä se ole kovalla käsittelyllä pilattu.
Lapin pakurikäävästä saadaan siten uuttamalla upea ja bioenergialtaan elävä luonnonuute, jolloin elimistö tehostaa itse omaa toimintaansa. Pakurikääpäuutteen bioenergiaa ei ole tuhottu kovalla käsittelyllä, joka helposti tapahtuu jo käävän teollisen kuivatuksen ja jauhamisen yhteydessä.
Pakkaus: 10 ml kierrätettävä lasipullo pipetillä
10 ml pullossa on n. 150 tippaa uutetta.
Varastossa