Kodin ja oman energiakentän puhdistus – ilman yksityiskohtaista raporttia

20,00 sis alv 24%

Saat väsymyksen ja ilottomuuden tilalle energisen ja virkeän olon ja kotona on taas rauhallinen ja hyvä olla.

Usein kodeista löytyy rasitteita, jotka aiheuttavat perheessä turhaa riitaisuutta. Vaikka kaiken pitäisi olla hyvin, tuntuu että ärsyttää ja varsinkin lapset reagoivat näihin rasitteisiin herkästi.
 
Myös ihmisten energiakentistä (voidaan myös puhua aurasta) löytyy rasitteita jotka tekevät olon väsyneeksi.

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään mikä vaikuttaa suoraan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistan kodistasi ja ympäriltäsi olotilaan vaikuttavat rasitteet. Lopuksi välitän sinulle postiivista energiaa, jolloin bioenergiakenttäsi alkaa kohota ja keho pääsee taas toimimaan terveesti.

Onneksi tilanne muuttuu paremmaksi saman tien kun nämä rasitteet poistetaan kodista ja ympäriltäsi.
 
Saat tuntea kuinka voimat ja ilo palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit. Kotonakin on kaikilla mukavampaa.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun! Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teen noin neljäkymmentä kuukaudessa.

Haluatko lukea millaisia kokemuksia kuntoutuksesta on ollut? Pääset lukemaan niitä tästä.

Tämän ilman yksityiskohtaista raporttia tehtävän kuntoutuksen teen aina tilausta seuraavan viikonlopun aikana. Siihen otan mukaan kaikki tilaukset, jotka ovat saapuneet perjantaina klo 14 mennessä.

Saat kuntoutuksen jälkeen sähköpostiisi viestin, josta näet listan rasitteista, jotka ympäriltäsi ja kodistasi on tarkastettu.

Älä jää enää harmauden keskelle vaan anna itsellesi mahdollisuus iloiseen ja energiseen oloon 💗

Voit halutessasi yhdistää tähän tilaukseen samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä, jolloin perheenjäsenen kuntoutus on 20 euroa / hlö. Teen hänelle samat tutkimukset ja kuntoutukset kuin sinulle. Lisää silloin ostoskoriin myös Perheenjäsen-kuntoutus ja kappalemääräksi näiden perheenjäsenten määrä, tilauslomakkeella pääset kirjoittamaan kuntoutukseen kuuluvien perheenjäsenten nimet.

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Tuotetunnus (SKU): 05 Osasto:

Kuvaus

  • Teen kuntoutuksen etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Ei tarvita myöskään video- tai puheluyhteyttä, vaan minulle riittää nimesi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystyn yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen.
  • Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydän ja poistan.
  • Jos tarvitsen sinulta tarkentavia lisätietoja kuntoutuksen tekemiseen, pyrin kysymään ne hyvissä ajoin etukäteen.