Elämänalueet

90,00 sis alv 24%

Tässä laajemmassa eri elämänalueet huomioon ottavassa kuntoutuksessa tutkin vaikeuksien syitä syvemmeltä. Sieltä löytyyy usein tekijöitä miksi jokin elämänalue on täysin tukossa ja epäonninen. Syynä voi olla aiemmat tötöilyt joita olet tehnyt toiselle tai vastaavasti joku toivoo sinulle epäonnea tietyllä elämänalueella. Kun nämä esteet saadaan poistettua, pääsee elämäsi asettumaan taas uusille urille.

Ongelma voi olla jatkuva hankaluus työ- tai rakkausasioissa, vaikea ihmissuhde tai riippuvuudet. On suuri määrä elämäalueita joilta näitä karmalliseksi katsottavia esteitä löytyy. Suosittelen kuitenkin aina ensin turvautumaan terveydenhuollon apuun, jos sinulla on sairauksia joihin tarvitset apua. Jos terveydenhuollon avusta huolimatta ongelmat jatkuvat, on mahdollista tutkia löytyykö hankaluuden takaa karmallisia rasitteita.

Tähän laajaan kuntoutukseen sisältyy aina myös kotisi ja energiakenttäsi puhdistus eli samalla tarkastan sinun ja kotisi energiat ja poistan kaikki niistä löytyvät rasitteet.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun! Jos et koe saaneesi kuntoutuksesta apua, voit lähettää meille sähköpostin 14 vrk kuluessa siitä kun kuntoutus on tehty ja palautamme rahasi pyytämättä perusteluja. Voit siis turvallisin mielin katsoa millaisen avun saat tästä itsellesi.

Kuntoutuksia teen noin neljäkymmentä kuukaudessa.

Haluatko lukea millaisia kokemuksia kuntoutuksesta on ollut? Pääset lukemaan niitä tästä.

Kirjoita tilauslomakkeen Lisätietoa-kenttään missä asioissa koet tällä hetkellä erityisen suurta hankaluutta. Jos tarvitsen sinulta tarkentavia lisätietoja kuntoutuksen tekemiseen, pyrin kysymään ne hyvissä ajoin etukäteen.

Teen kuntoutuksen 8-14 päivän sisällä tilauksestasi ja lähetän sähköpostiisi yhteenvedon josta näet kaikki löydetyt ja poistetut rasitteet.

Jos yhteenvedon läpikäytyäsi mieleesi tulee kysyttävää, niin otathan rohkeasti yhteyttä.

Ehkäpä parempi onni odottaa jo ihan kulman takana 💗

Voit halutessasi yhdistää tähän tilaukseen samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä, jolloin perheenjäsenen kuntoutus on 20 euroa / hlö. Teen hänelle samat tutkimukset ja kuntoutukset kuin sinulle. Lisää silloin ostoskoriin myös Perheenjäsen-kuntoutus ja kappalemääräksi näiden perheenjäsenten määrä, tilauslomakkeella pääset kirjoittamaan kuntoutukseen kuuluvien perheenjäsenten nimet.

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Tuotetunnus (SKU): 02 Osasto:

Kuvaus

Tähän on kerätty esimerkkejä, joiden takaa voi löytyä karmallisiksi katsottavia esteitä.

 • Uniongelmat
 • Epäonninen rakkauselämä
 • Ongelmat työasioissa
 • Erilaiset pelkotilat ja paniikkikohtaukset
 • Murrosikäisten ongelmat
 • ­Tietyn elämän alueen jatkuvat ongelmat
 • Jatkuvat ongelmat parisuhteessa
 • Vaikea ihmissuhde
 • Keskittymis- ja tarkkaavaisuusvaikeudet, levottomuus
 • Koulu- tai työpaikkakiusaaminen
 • Ahdistelijat tai häiriköijät
 • Riippuvuuksista kärsivät esim. syömishäiriö, päihteet ja pelihimo

 

Teen kuntoutuksen etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Ei tarvita myöskään video- tai puheluyhteyttä, vaan minulle riittää nimesi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystyn yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen.