Jatkopuhdistus (2 henkilöä)

40,00 sis alv 24% / 2 Months

Haluatko ylläpitää kevyttä oloa?

Huomasit varmaan kuinka kuntoutuksessa sait väsymyksen ja ilottomuuden tilalle uutta energiaa ja kevyemmän olon.

Usein kodeista löytyy rasitteita, jotka aiheuttavat perheessä turhaa riitaisuutta. Vaikka kaiken pitäisi olla hyvin, tuntuu että ärsyttää ja varsinkin lapset reagoivat näihin rasitteisiin herkästi.

 
Myös ihmisten energiakentistä (voidaan myös puhua aurasta) löytyy rasitteita jotka tekevät olon väsyneeksi.

Yliaistillisesti katsottuna, väsyneillä ja huonosti voivilla ihmisillä on usein vajetta bioenergiakentässään mikä vaikuttaa suoraan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jos rasitteita on paljon, on tuloksena usein loppuunpalaneen tila.

Yliaistillisessa tutkimuksessa poistan kodistasi ja ympäriltäsi voimia vievät ja ärtymystä aiheuttavat häiriöt. Näiden rasitteiden poistamisen jälkeen nostan sinut korkeaan olotilaan, jolloin bioenergiakenttäsi alkaa laajeta ja tunnet olosi kohenevan sekä voimiesi palautuvan.

Onneksi tilanne muuttuu paremmaksi saman tien kun nämä rasitteet poistetaan kodista ja ympäriltäsi.

Saat tuntea kuinka voimat ja ilo palautuvat ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit. Kotonakin on kaikilla mukavampaa.

Miltä kuulostaa virkistysbuusti parin kuukauden välein?

Jatkokuntoutuksessa tutkin ja poistan kodistasi ja energiakentästäsi löytyvät rasitteet sekä lopuksi kuntoutan sinut, jolloin voimasi palautuvat.

Tämän ilman yksityiskohtaista raporttia tehtävän kuntoutuksen teen sinulle kahden kuukauden välein. Eli kuntoutuksen hinta on 20 euroa / henkilö (yht. 40 euroa) joka toinen kuukausi.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olosi kohenee.

Älä anna enää harmauden yllättää vaan anna itsellesi mahdollisuus iloiseen ja energiseen oloon 💗

Jos haluat yhdistää tähän tilaukseen samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä, niin laitathan meille viestin ennen tilaustasi avuksi@elavienmaassa.fi.

Haluan lopuksi sanoa, että kuntoutus ei korvaa lääketieteellistä apua. Olethan aina ensin yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli sinulla on lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai vamma.

Jatkopuhdistus-tilausta hallitset itse omalta sivultasi ja voit lopettaa sen koska tahansa yhdellä klikkauksella tai lähettämällä meille sähköpostin.

Jatkokuntoutusta suosittelen ainoastaan henkilölle joka on jo aiemmin tilannut joko 1) Kodin ja oman energiakentän puhdistuksen tai 2) Elämänalueet -puhdistuksen. Silloin olet jo omakohtaisesti saanut kokea kuntoutuksen vaikutuksen sekä tiedät mitkä kaikki asiat yliasitillisessa tutkimuksessa tarkastetaan ja poistetaan.

Tuotetunnus (SKU): 06-2 Osasto:

Kuvaus

  • Teen kuntoutuksen etänä eli sinä voit rauhassa touhuta kotona tai töissä omia askareita. Ei tarvita myöskään video- tai puheluyhteyttä, vaan minulle riittää nimesi sekä tutkittava paikka. Tämän perusteella pystyn yliaistillisesti kohdentamaan tutkimuksen.
  • Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta erityisiä toimia, rasitteet ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydän ja poistan.
  • Jos tarvitsen sinulta tarkentavia lisätietoja kuntoutuksen tekemiseen, pyrin kysymään ne hyvissä ajoin etukäteen.