fbpx

Vapautta

Kivi kengässä?

Uskoisitko, että hyvin yksinkertaisella harjoituksella pystyt vapauttamaan hiertäviä tunteita ja ajatuksia?

Minä olen saanut kokea tämän harjoituksen voiman omakohtaisesti jo monta kertaa ja jokaisella kerralla olen yllättynyt mitä sieltä alta löytyi ja vapautui. Tuloksena on ollut iloisempi ja luottavaisempi Outi ❤️

Mistä on kyse?

Tämä on Aroma Freedom Tekniikka (AFT) by Dr. Benjamin Perkus ja ohjaajana toimii ihana öljyoppaani Merja Vidgren. 

Jokainen meistä on rakentunut yksilöllisesti omien elämäntapahtumien ja koettujen tunteiden myötä, jotka kaikki ovat tallentuneet meihin.

Niinpä tämä harjoitus on myös hyvin yksilöllinen kokemus. Yhdellä saattaa keho olla jo valmis päästämään irti menneestä painolastista hyvinkin helposti ja toisella kokemukset on tallottu niin syvälle piiloon, että vaatii pidemmän ajan tai useamman toiston harjoitukselle, että ne tulevat sieltä vapautettavaksi.

Ole siis harjoitusta tehdessäsi lempeä itsellesi ja anna sieltä tulla pois juuri sen verran vanhaa kuin keho on tähän hetkeen valmis vapauttamaan.

Kun tahdot itsellesi vapautta, uusia tuulia ja energiaa, kokeile tätä harjoitusta.

Saatat harjoituksen jälkeen huomata eron omassa ajatusmaailmassa, mielentilassa ja mahdollisuudessa ottaa askel kohti toimintaa. Tämä tekniikka avaa mahdollisuudet löytää ne asiat, jotka todella tahdot elämääsi. Pääset poistamaan löytämiäsi esteitä.

Saat kokea tämän maksutta

Sekoitan sinulle alla olevat Young Living öljyt synergiaksi, annan liuoksen tekeytyä vähintään 24 – 48 h ja lähetän postissa käyttöösi.

Kuinka teet harjoituksen?

Tähän sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Merja Vidgren pitää tämän harjoituksen kerran kuukaudessa zoomissa ja tapahtuma on maksuton. Sinun ei tarvitse kertoa aihettasi muille ja voit olla mukana zoomissa ilman ääntä ja videota.

Mikäli päivämäärä ei osu kalenteriisi, niin ei huolta. Merja on tehnyt harjoituksesta nauhoituksen ja voin lähettää sinulle tuon tallenteen kuunneltavaksi. Pääset tekemään harjoituksen sitten omassa rauhassa omassa tahdissasi.

Mikäli sinulla suinkaan on mahdollisuus osallistua zoomiin, suosittelen sitä lämpimästi. Siinä on joka kerta mukana upea kollektiivinen energia, kun tuo harjoitus tehdään yhdessä.

Kuinka valmistaudut?

Valitse jo etukäteen elämäntapahtuma, tunnetila tai muu hankala aihe, jonka haluat käsitellä ja jättää taaksesi. 

Laitan öljyseoksen mukana ohjeen, jossa on kerrottu kuinka harjoitus etenee. Tutustu siihen ennen harjoitusta, jotta sitä tehdessäsi voit paremmin keskittyä tapahtuman/tunteen vapauttamiseen eikä sinun tarvitse miettiä mitä seuraavaksi tapahtuu.

Kuinka toimit?

Jos sinulla ei vielä ole Young Livingin öljyjä ja haluat osallistua tähän harjoitukseen, niin laitathan minulle alla olevalla lomakkeella osoitteesi.

Lähetän sinulle maksutta postissa valmiin öljysekoituksen ja ohjeet harjoitukseen. Lähetän myös sähköpostilla päivämäärän seuraavasta yhteisestä zoomista, niin voit tarkastaa osuuko se kalenteriisi.

Ihana, että sinäkin pääset saamaan oman kokemuksen tästä syvelle menevästä harjoituksesta 💫

Kokemus on siis sinulle maksuton etkä sitoudu mihinkään.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan ❤️

Mikäli sinusta tuntuu, että ystäväsi kaipaisi tätä harjoitusta tuomaan elämäänsä helpotusta, niin vinkkaa myös hänelle, lähetän mielelläni öljyseoksen harjoitukseen teille molemmille.

Klikkaa Lähetä -nappia ja pääset valmistautumaan pian harjoitukseen!

Olen Outi

 Tiedätkö mitä…

…olin täysin jumissa itseni kanssa – isosti jumissa. Tämä oli tilanteeni vielä vuonna 2018.

Suoritin elämää, kaikkia sen osa-alueita; työtä, perhettä, harrastuksia.

Kunnes nämä ihmeelliset eteeriset öljyt tulivat elämääni ja aloin saada rentoutta kaikkeen tekemiseeni, löysin itseni. Minulle alkoi selvitä mitä haluan elämältäni ja kuinka elän sitä iloa pirskahdellen.

Olen osallistunut tähän harjoitukseen Merjan ohjaamana yhä uudestaan ja uudesta ja jokainen kerta on yllättänyt minut täysin. Nyt rakennan tulevaa rohkeana ilman, että vanhojen tapahtumien aiheuttamat tunteet ja pelot ovat estämästä minua menemästä kohti unelmiani.

Tule mukaan matkalle löytämään ilo ja rohkeus itsessäsi.

Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, se onnistuu helpoiten Instagramissa @polkuitseen

Kaikki ovat tervetulleita mukaan ❤️

Mikäli sinusta tuntuu, että ystäväsi kaipaisi tätä harjoitusta tuomaan elämäänsä helpotusta, niin vinkkaa myös hänelle, lähetän mielelläni öljyseoksen harjoitukseen teille molemmille.

Klikkaa Lähetä -nappia ja pääset valmistautumaan pian harjoitukseen!

Iloa päivääsi!
Terkuin Outi ❤️