fbpx

Yliaistillisesti tutkittuna on useita syitä miksi henkilö vajoaa negatiivisuuteen. Kun tässä puhutaan henkilön negatiivisuudesta, sillä ei tarkoiteta hänen fyysisiä tekojaan vaan energiaansa ja mitä hän tällä negatiivisella ajatusenergiallaan saa aikaan. Toki siinä kohtaa, kun negatiivisuus voimistuu tarpeeksi alkaa tämä näkyä myös fyysisinä tekoina.

Riippuvuudet aiheuttavat ihmisille negatiivisuutta, samoin viha, itsekkyys, kateus, paha mustasukkaisuus sekä pitkäaikaissairaudetkin.

Myös ympärillä olevat negatiiviset henkilöt ovat yksi syy tähän. Olipa kyse perheenjäsenestä tai kaveriporukasta, negatiivinen henkilö vie toiselta voimia ja kun omat voimat ovat lopussa, vaipuu silloin tähän samaan negatiivisuuteen, toinen vie ikään kuin mukanaan.

Herkät ihmiset tuntevat negatiivisen henkilön läsnäolon nahoissaan, olo muuttuu yhtäkkiä ärtyneeksi ja epämukavaksi. Saman saattaa huomata myös puhelun aikana tällaisen henkilön kanssa.

Auttamisen näkökulmasta tämä ihmisen negatiivisuus täytyy ensin saada murenemaan ennen kuin apu hänelle menee perille. Tämän jälkeen henkilö pystyy vastaanottamaan positiivista energiaa ja ’kuntoutumaan’.

On kuitenkin hyvä muistaa, että jos negatiivisuuteen on vaipunut riippuvuuden tai pitkäaikaissairauden vuoksi, aina on hakeuduttava myös lääkärin hoitoon, kun siihen on aihetta.

Kaikki auttajat tietävätkin, että oma lähipiiri on hyvä pitää kunnossa ja positiivisena jotta voi itsekin hyvin.

Kaikkea hyvää sinne!

Suositut julkaisut