fbpx

Aika yleisesti ihmisillä on jotain selittämättömiä kokemuksia elämänsä aikana. Olisikohan yksi yleisimmistä, että kuulee kotona askelia tai muita ääniä. Joku saattaa tuntea kylmän väreitä ja vain tiedostaa, että jossain paikassa ei nyt ole hyvä olla. Sanotaan vaikka että siellä paikassa kummittelee. Siellä on jotain yliluonnollista.

Tuohon termiin tykkään puuttua. Jos joku ilmiö tapahtuu, niin eikös se silloin tapahdu luonnossa ja on siten luonnollinen. Parempi termi onkin yliaistillinen, kun tuo ilmiö on useimmiten ihmisten tavallisten aistien tavoittamattomissa, mutta se kertookin vain ihmisen aistien rajallisuudesta.

Useimmiten tuon kokemuksen aiheuttaa vainaja, joka on syystä tai toisesta jäänyt niin sanotusti välitilaan. Todellinen ihminen on siellä fyysisen kropan sisällä henkenä. Kun keho lopettaa jollain tavalla toimintansa niin tuo henki eli todellinen ihminen jättää kehon. Jostain syystä joskus käy niin, että tuo vainajasielu ei pääsekään heti eteenpäin syvemmälle astraalitasolle, tuttavallisemmin taivaaseen, vaan jää tänne jumiin.

Tämä vainaja tarvitsee siis apua päästäkseen eteenpäin ja ajallaan kohti seuraavaa elämää täällä Maapallolla. Siksi hän koittaa saada huomiota meiltä eläviltä eli hän pyytää vain apua. Mitään fyysistä pahaa maanläheiseksi jäänyt vainaja ei pysty tekemään, mutta kyllähän se voi hiukan kolkolta tuntua vaikka kesämökillä syksyn iltoina, jos rappusissa narisee itsekseen…

Toki on muitakin vastaavia ilmiöitä, mutta toin nyt esille yhden yleisimmistä tarkoituksena kertoa, että jos tällaista kokee, niin siinä ei loppupeleissä ole mitään pelättävää ja kaikki on ihan luonnollista. Lisäksi tällaiset asiat on helppo hoitaa kuntoon ja saada paikan energiat eli olotilan korjattua.

Jos vaikka itse haluat oppia tällaisia auttamistöitä, niin tuonne linkin taakse kannattaa kurkata. Se on yllättävän helppoa eikä tarvitse sen kummempia hokkuspokkus-temppuja.

Tervetuloa oppimaan!

Jiri

Suositut julkaisut