fbpx

Reikihoitaja otti yhteyttä, koska tunsi olonsa väsyneeksi hoitojen jälkeen.

Tutkimme etänä hänen auransa ja kotinsa jossa hän tekee hoitoja sekä poistimme kaikki löydetyt rasitteet. Lopuksi vielä kuntoutimme hänet jolloin energiat saatiin palautettua normaaliksi.

Tässä yhteenveto auran ja kodin rasitteista.

AURA

75 vainajaa

Nämä vievät voimia ja energiaa ja tekevät uupuneen olon. Maanläheiset vainajat ovat äkillisesti kuolleita henkilöitä, jotka ovat jääneet ’välitilaan’ eivätkä ole päässeet jatkamaan matkaansa valoon. Auttamistyötä tekevät henkilöt säteilevät valoaan astraalimaailmaan jolloin tämä valo vetää näitä maanläheisiä vainajia puoleensa. Autoimme vainajat eteenpäin.

9 omaa karmallista vainajaa

Reikihoitajan auttamistyö on tuottanut hienoa tulosta ja näin ollen nämä nousivat ’siivottavaksi’.

Ihmisellä on maapallolla satoja elettyjä elämiä, eivätkä ne kaikki ole olleet onnellisia, vaan ikäviäkin asioita on tullut itse kunkin tehtyä. Tässä puhutaan ihmisen omasta menneestä elämästä. Kun omia Karmavelkoja on päästy lyhentämään vaikka huonossa parisuhteessa ’kärsimällä’, sairauksien muodossa tai mikä toivottavampaa, auttamistöitä tekemällä, tullaan jossain kohtaa pisteeseen, missä jonkun elämän Karmatilit ovat tasan. Silloin tällainen oma karmallinen vainaja voidaan löytää ihmisen ympäriltä ja poistaa heti. Jos ei tätä tehdä, voi raskas olotila kestää kuukausiakin. Etenkin paljon auttamistöitä tekevillä, näitä voi löytyä kerralla useitakin.

KOTI

155 vainajaa

Tämä liittyy siihen, että reikihoitoa tehdään kotona, vainajat tulevat sinne valon loisteeseen. Nämä autettiin eteenpäin.

9 pahaa silmää

Pahat silmät ovat negatiivisten henkilöiden tekemiä mustia ajatusluomuksia, jotka kohteeseen päästyään laskevat paikan energian. Poistimme pahat silmät ja kuntoutimme niiden lähettäjät.

Haitallinen maasäteily

Kotoa poistettiin haitallinen maasäteily. Voimakkaat maasäteilylinjat ovat terveydelle haitallisia, erityisesti jos sänky sattuu olemaan sellaisen kohdalla.

Nyt reikihoitaja jaksaa tehdä tärkeää auttamistyötään kevyempänä ilman näkymättömän puolen painolastia. On hienoa miten erilaista energiatyötä tekevät voivat olla avuksi toisilleen ja pääsemme kaikki näin loistamaan valoamme kirkkaammin.

Olisiko tämä apu jota tarvitset💗

Suositut julkaisut