fbpx

Tunnen kuntoutuksen ’skannausosion’ erilaisina kipuina kehossa tai tunteina. Kipu tuntuu sellaisessa kehonosassa, jossa on muutenkin jotain ongelmaa tai tuntemuksia. Ensimmäiset 24 tuntia kuntoutuksen jälkeen minulla on aika huono olo minkä jälkeen olotila normalisoituu ja raikastuu.

Sivustakatsojan roolissa olen tarkkaillut kuinka mieheni voi ensimmäisen kuntoutuksen jälkeen selkeästi paremmin aika nopeasti. Pyysin kuntoutusta hänelle pitkäaikaisen masennuksen vuoksi. Parempi olo kesti 2 kk, jonka jälkeen päätimme pyytää uuden syvemmälle menevän laajemman kuntoutuksen. Mieheni voi välittömästi todella paljon huonommin, jopa huolestuttavan huonosti. Tilannetta kesti reilu 2 viikkoa kunnes olo alkoi tasoittua. Nyt elämme vielä prosessissa, mutta parempaan suuntaan on meno suuremmalla voimalla varustettuna.

On huojentavaa tietää, että asioihin voi vaikuttaa energian kautta toiselle apua pyytämällä ja kokea, että on saanut autettua toista. Masennustapauksissa saattaa olla hankalaa saada henkilöä hakeutumaan hoitoon tai liian haastavaa/työlästä katkaista negatiivista mielen ketjutusta.

Olen myös erittäin iloinen, että koti ja maaperä on puhdas ja tiedän, mihin ottaa yhteyttä, jos en itse saa jotain energioita puhdistettua tai vainajia jatkamaan matkaansa valoon.

Olen suositellut Outin ja Jirin palveluita myös ystävilleni, jotka ovat olleet hyvin kiinnostuneita ja kiitollisia.

Suuri kiitos teille!