fbpx

Olen ollut henkisen kehityksen polulla jo muutamia vuosia. Mutta arki on kulunut työtä tehdessä, yrittäjänä työpäivät olivat pitkiä ja uupumus kolkutteli nurkan takana. Toiveet lisätä henkisyyttä arkeen tuntui kaukaiselta haaveelta. Universumi kuitenkin puuttui peliin ja mullisti kertaheitolla pelilaudan. Nyt on irtipäästetty kaikesta vanhasta, ja polku on avautunut uudella tavalla.

Kaikkihan pitäisi nyt olla kohdallaan. Ei stressiä eikä kiirettä, yöunet 8-10 tuntia. Mutta väsymystä ja saamattomuutta suunnattomasti. Vai olenko vain laiska, nyt kun ei tarvitse suorittaa? Ystävä  vinkkasi, että olenko tutkinut uuden taloni säteilyt? Kehotti tekemään tutkimuksen ja kertoi  Elävien Maassa- sivustosta. Teinkin tilauksen kuntoutuksesta siltä seisomalta. Kun tulokset tulivat, olin hämmästynyt, olin raahannut mukanani  uuteen kotiini  joukkueellisen vainajia ja taisi siellä jokunen jo odotella muuttoani. Olin tehnyt suojauksia säännöllisen epäsäännöllisesti, nyt päiväni alkaa suojauksen tekemisellä.

Kuntoutuksen jälkeen energiani kohosivat selkeästi ja olo on ollut kepeä. Energisyys on tuntunut kaikessa, myös henkisissä harjoituksissa ja hoidoissa. Suosittelen kuntoutuksia kaikille, etenkin jos tuntuu synkältä ja on matalissa energioissa. Haitallisten maasätelyiden poistosta minulla on kokemus jo vuosikymmeniä sitten. Tyttäremme rasitusastma saatiin hoidettua linjojen katkaisulla, piippua ei enää tarvittu.