fbpx

Kiitos kuntoutuksesta ja siitä, että oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niinkuin silloin, kun siihen kotiin muutimme. Kuntoutus oli kyllä todella tarpeellinen.

Toinen asia, minkä juuri huomasin. Olen mökillä ja olemme olleet täällä jo reilun vuorokauden ja kuten kuntoutuspyynnössä sanoin, niin tunnen ja koen 2,5 vuotta sitten edesmenneen isäni täällä aina hyvin vahvasti. ”Näen” hänen tulevan aamukahville ja kuulen hänen sanansa ja äänenpainonsa. Tässä hetkessä siis huomasin, että en ole koko tänä aikana nyt tällä käynnillä tuntenut, enkä nähnyt häntä. Hetki sitten sanoin puolisolleni, että en ole käynyt tällä reissulla haudallakaan, eikä sekään tuonut näitä ennen olleita asioita sen enempää mieleen. Äsken muistin, että tämä palaute on kirjoittamatta ja silloin huomasin myös ajatella isää. Nyt on vaan rauhallinen tyyni olo ja kiitollisuus siitä, että isä on saateltu Valoon ja hänellä on kaikki hyvin Ei ole enää surua, vaan kiitollisuus ja rauha.

Kuntoutuksen jälkeen ilmoittauduin itsekin Jalkasen peruskurssille. Tämäkin on mielenkiintoista, että teidät tavattuani tämän tein, koska heidän sivuillaan olen käynyt jo aina silloin tällöin noin kymmenen vuoden ajan. Nyt oli aika ja saada lisää työkaluja omaan auttamistyöhön ja elämään. Kiitos, että sain teihin tutustua