fbpx

Terminä ”piru” lienee monille kovinkin tuttu. Mikä piru siihen meni? Mikä piru tässä taas on? Jos kuitenkin hetki funtsitaan että mitä tuo ehkä hiukan pelottavaltakin kuulostava sana voisikaan tarkoittaa käytännössä….

Taas päästään ihmisten omiin ajatuksiin. Pohjimmiltaan piru on ihmisen omista ajatuksista muodostunutta keskittynyttä energiaa. Useimmiten johonkin tiettyyn asiaan liittyvä vahva negatiivinen ajatusmöykky.

Otetaas yksi käytännönläheinen esimerkki:

Henkilö ei ole saanut nukuttua pitkään aikaan hyvin. On ollut stressiä ja kaikenlaista hässäkkää elämässä. Nyt on sitten mennyt yöunetkin. Miksi ei uni tule vaikka hän on ihan loppu ja väsynyt?

Piru on siis ajatuksilla luotu ajatuskeskittymä; omilla tai toisten.

Tässä tapauksessa voi kuvitella että henkilö on nukkunut pitkään huonosti ja nykyään jo valmiiksi nukkumaan mennessä hän ajattelee että; no mennään nyt tuonne sitten pyörimään, kun en kuitenkaan nuku. Tämän jatkuessa pitkään on yöpiru luotu. Ensin siis unettomuuteen syynä on ollut joku muu ihan arkinen asia, mutta sitten siihen on tullut ajan kanssa mukaan pelkoa jne. Sitten vaikka arkiset huolet poistuisikin, jäljelle jää nuo itse luodut pirut, niin sanotut yöpirut.

Mitä herkempi ihminen, sitä helpommin näitä syntyy, koska henkistä luomisvoimaa on enemmän.

Tämä sama mekanismi pätee muihinkin asioihin ja elämänalueisiin. Oikeastaan kaikki etuliitteet voi laittaa piru-sanan eteen.

Rakkauspiru, terveyspiru, pelkopiru, miksiminullaainakäyhuonotuuripiru jne.

Piru on kuitenkin vain sana, mutta tässä tullaan siihen perusasiaan, että pitää olla tarkkana mitä ajattelee, sillä siitä tulee ajatusmuoto astraalitasolle ja sieltä käsin sitten aiheuttaa harmia meillä tänne fyysiseen maailmaan. En voi liikaa painottaa, että koko ajan tarkempana pitää olla mitä herkempi ihminen on, sillä herkkyyden mukana kasvaa luomisvoima ja siten myös vastuu siitä mitä ajatuksillaan tekee.

Onneksi näihinkin energioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Kaikissa kuntoutuksissa tarkastan tutkittavan ympärillä ja asioissa vaikuttavat rasitteet, myös tällaiset ikävät energiat.

Tästä saat halutessasi lukea lisää kuntoutuksista.

Jiri

Suositut julkaisut