fbpx

Yliaistilliset mittaukset kertovat, että kun ruokatuotteita laittaa pakastimeen, niiden bioenergialle ei tapahdu juurikaan muutosta. Ajan kanssa niistä voi kadota muutama cm, mutta periaatteessa niiden elämänvoima säilyy aika hyvin.

Sitä vastoin talvipakkasella on suuri vaikutus ruoan bioenergiakenttään. Tätä luonnon ihmettä kannattaa hyödyntää talvisin.

Voit ottaa pakastearkustasi kaikki ruoat, marjat ja sienet vaikka pahvilaatikkoon ja viedä ne pakkaseen muutamaksi tunniksi. Tätä kannattaa hyödyntää joka talvi, jos se vain säiden suhteen on mahdollista.

Jokainen varpu- tai heiluritaitoinen voi mitata kuinka huimasti pakkaseen vietyjen ruokien bioenergia nousee.

Yleisellä tasolla tämä on esitetty myös kaaviossa, joka löytyy Tiina Lindholmin – Uusi ajatus löytyy metsästä kirjan sivulla 197.

https://www.elavienmaassa.fi/uusi-ajatus/

Suositut julkaisut