fbpx

Haluatko oppia uutta näkymättömästä maailmasta?

Tiesitkö, että meillä Suomessa on alkuvoimaista herkkyyttä jäljellä, jonkinasteista tuntemattomien voimien havaitsemista.

Olisiko sinusta hienoa löytää nuo omat kykysi ja valjastaa ne käyttöön?
Nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus.

Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistyksen maksuttoman uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi mielenkiintoisia kirjoituksia näkymättömän maailman olemuksesta monipuolisesti eri aihealueista.

Kenelle tämä tieto sopii?

Herättikö joku näistä sinussa vastakaikua? Eikö olisi hienoa oppia tuntemaan syvemmin luontoa ja ihmistä normaalin aistitoiminnan ulottumattomista.

Ole avoin ja tutustu rohkeasti uuteen

Kun löydät piilevät kykysi, opit valjastamaan sisäisen voimasi pitämään huolta lähipiirisi hyvinvoinnista ja toimimaan kenties jopa koko luomakunnan hyväksi.

Luonto, ihmiset ja eläimet tarvitsevat nykyään apua aiempaa enemmän.
Vaikka maapallon tilanne on monessa suhteessa huolestuttava, epätoivoon ei silti ole syytä vaipua, sillä aktiivinen toiminta luo positiivisempaa tulevaisuutta koko maapallolle.

Millainen on sinun polkusi?

Siihen pystyt itse vaikuttamaan. Kirjoitukset antavat sinulle mahdollisuuden oppia:

Saat itse valita, minne löytämäsi tie johtaa.

Ehkä haluat ensin oppia pitämään huolta lähipiirisi hyvinvoinnista ja jossain kohtaa laajentaa auttamistöitä koko luomakunnan hyväksi.

Tuntuuko joku näistä aiheista sinua kiinnostavalle, vai kenties useampikin?

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja pääset tutustumaan näkymättömään maailmaan aivan uudella tapaa sekä opit itse tutkimaan näitä asioita.

Kunnioitusta tuntien

Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistys on pitänyt kursseja luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä jo usean vuosikymmenen ajan. Kouluttajana toimii Esko Jalkasen vuonna 1999 nimeämä työnsä jatkaja Tiina Lindholm. Hän on koulutukseltaan terveydenhuollon maisteri.

Toimintaa johdetaan eettisesti ja korkealla moraalilla ihmistä ja hänen vapaata tahtoaan kunnioittaen. Luontoa tutkitaan ja sen antimia hyödynnetään ihmisen terveyteen, ravintoon ja kaikkinaiseen hyvinvointiin liittyen. Luontoa tutkittaessa ja hyödynnettäessä kunnioitetaan sen omaa järjestystä ja luonnonmuukaisuutta.

Mahdollisuus kehittyä ja kasvaa auttajana

Myös me Elävien Maassa auttajat, Outi ja Jiri, olemme kouluttautuneet omaan tehtäväämme näillä kursseilla viimeiset kymmenen vuotta. On ainutlaatuinen mahdollisuus, että saamme näin kehittyä ja kasvaa auttajina.

Voimme suositella sydämemme pohjasta tätä ainutlaatuista mahdollisuutta tutustua näkymättömään maailmaan kaikille, joilla on halua tutustua uuteen ja kehittää itseään.

Kyllä, haluan oppia tuntemaan näkymätöntä maailmaa!

liity yhdistyksen maksuttoman uutiskirjeen tilaajaksi ja saat sähköpostiisi mielenkiintoisia kirjoituksia näkymättömän maailman olemuksesta monipuolisesti eri aihealueista.

Klikkaa liity nyt–nappia ja siirryt esko jalkanen luonnonvoimat yhdistyksen verkkosivulle.