fbpx

Miten olla taas energinen ja iloinen...

Moni uupunut on saanut takaisin elämänilonsa – ja sinä voit kokea sen saman!

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä ja olosi on maatunut, löydät avun taholta jota et olisi ehkä osannut arvata.

Meille näiden väsymystä ja ikävää oloa aiheuttavien rasitteiden poistaminen on kuitenkin arkipäivää. Olemme saaneet tehdä tätä auttamistyötä jo kymmenen vuotta.

Muistatko miltä tuntuu olla onnellinen

Pystyt saamaan kotiisi taas rauhallisen olotilan, jossa voit rentoutua. Saat tuntea kuinka elämänvoimasi palautuu ja sinulla on energiaa tehdä niitä asioita joista nautit.

Sinun ei itse tarvitse tehdä mitään

Poistamme ympäriltäsi ja kodistasi rasitteet jotka aiheuttavat väsymystä, turhaa riitaisuutta ja ikävää oloa. Häiriöiden poistamisen jälkeen kuntoutamme sinut, jolloin olo kohenee ja elämänvoimakenttäsi laajenee.

Tutkiminen ja häiriöiden poisto sekä kuntoutus tehdään etänä. Eli sinä voit olla ihan omassa rauhassa ja touhuta omia juttuja. Tähän ei tarvita video- tai puheluyhteyttä, vaan meille riittää aina pelkästään kuntoutettavan nimi sekä tutkittava paikka. Näillä tiedoilla saamme kohdistettua tutkimuksen ja kuntoutuksen juuri oikein ja vaikutus on aivan samanlainen kuin paikan päällä tehtynä.

Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi sinulta mitään erityisiä toimia. Häiriöt ympäriltäsi ja kodista poistuvat sitä mukaa kun niitä tutkimuksessa löydämme ja poistamme.

Arvaan, että tämä kuulostaa vähintäänkin oudolta

Täällä kuntoutuksia tekee kaksi ihan perusinsinööriä. No, ehkä sen perus voi jättää pois.

Olemme kouluttautuneet yli kymmenen vuotta Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin opein saamaan tietoa Luonnonmuistista. Näiden tietojen perusteella opimme tunnistamaan ihmisiä vaivaavia näkymättömän puolen rasitteita ja mikä hienointa, poistamaan ne.

Insinöörimäisesti käytössä on excel-taulukko, johon on listattu kodissa ja ympärillä vaivaavat rasitteet. Sitten rivi kerrallaan yliaistillisesti tutkimme löytyykö tämä haitta tutkittavan kotoa tai ympäriltä, kirjaamme ylös montako löytyi ja sen jälkeen poistamme häiriöt. Kun kaikki kohdat on käyty läpi, kuntoutamme tutkittavan henkilön eli välitämme positiivista energiaa. Viimeisenä vaiheena on tämän excel taulukon lähettäminen asiakkaalle. Siitä on varmasti mielenkiintoista nähdä mitkä tekijät olivat viemässä iloa ja voimia.

Kuntoutuksen vaikutus on välitön. Samantien kun häiriöt on poistettu, olo kohenee.

Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin herkän ja moraalisesti ehdottoman asian kanssa. Auttamistyön täytyy olla pyytetöntä ja tehdä sitä auttamisen haluun perustuen, ei ahneudella. Siksi olemme hinnoitelleet kuntoutuspalvelut tilanteen tutkimiseen käytettävän ajan perusteella.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja lisää energiaa!

Klikkaa nappia ja tutustu tuotteeseen.

Apua huoliin jotka pyörivät mielessäsi, kun makaat yöllä hereillä sängyssä

Kuntoutuksella päästään vaikuttamaan asioihin, joihin olisi muuten saattanut olla mahdotonta löytää ratkaisua.

Meidän sydäntä lämmittää jokainen tehty kuntoutus. Tuntuu hyvältä kun asiakas saa omat voimansa takaisin.

"Oloni on taas kevyempi, ärtyisyys ja kiukkuisuus poissa. Kodissa on kevyet energiat ja siellä on hyvä olla, niin kuin silloin, kun siihen kotiin muutimme."
Sacred Frankincense
"Kuntoutuksen ansiosta pojan keskittymiskyky parani ja hänen asenne omia kykyjä ja asioiden harjoittelua kohtaan muuttui paremmaksi. Taidot alkoivat karttua ja yhdessä tekemisestä tuli taas mukavaa."
Äiti
"Tuli vapautunut olo ja on paljon helpompi olla oma itseni ja oma persoonani ikään kuin tuli kaiken roskan alta esiin! Kotona tunnelma keveni heti ja raskaat energiat ja häiriköt olivat poissa!"
Lintunen
"Kuntoutuksen jälkeen olo oli tosi kevyt, kuin olisi lähtenyt painoa pois ja energiaa tuli valtavasti. Jaksoin puuhastella kaikkia rästiin jääneitä töitä."
Autettu
"Oloni alkoi heti kevetä ja yllättäen alkoi virrata lisää energiaa. Sain uskoa omaan luomisvoimaan ja siihen, että jatkossa pystyn luomaan omaa elämääni kevyemmin ja helpommin."
Nainen 76
"Huomasin muutoksen keventyneessä ja huolettomammassa henkisessä olossa; itseluottamus tuntui kasvaneen ja ajatukset olivat paljon selkeämmät kuin aiemmin. Ihan kuin verho olisi vedetty ajatusteni edestä pois ja saatoin taas nähdä ja kuulla selkeästi oman sisäisen ääneni. Tuntuu, kuin olisin taas oma itseni enkä tunne enää kummallista henkistä vetoa alaspäin."
Nina
"Kuntoutuksen jälkeen tuli syvä rauhan tunne, aivan kuin olisi vapautunut ison taakan alta."
R.P.
"Kuntoutuksen jälkeen huomasin kuinka voimaantunut ja virkeä olin."
S.N.

Kyllä, haluan itselleni virkeän olotilan ja lisää energiaa!

Klikkaa nappia ja tutustu tuotteeseen.